Igenigen, elég egyszerűen megtaláltam (a pontos cím egyébként XI. Kondorosi út 7.); és ráadásul csak 2440.- volt a pollenszűrő. Már be is raktam, úgyhogy megint szélvihar tombol a kocsiban... :-)
nem tudom az utca nevét. Van a sarkon egy shell kút. A bolt meg nem a házak aljában, hanem az uszodával szemben lévő ületsoron található. A neve Filter Center.
A Kondorosi úti uszodára gondolsz? Ha azzal szemben (a panelházak aljában?) van valahol a bolt, akkor megtalálom; pont arrafelé kell mennem ma délután... Köszönöm!
(A 3000.- amúgy jó ár, a Bárdinál a legolcsóbb valami 3400.- körül van.)
Mennyire Budán? A Fehérvári úton van egy uszoda, azzal szemben, a lakótelep tövében meg egy szűrőbolt, 3000 pénz a szűrő. Címet ne kérdezd, nem pesti (budai ) vagyok, odatalálok.
Tud valaki Budapesten (közelebbről Budán) valami jó autósboltot, ahol elfogadható áron lehet pollenszűrőt kapni? A mocsok Bárdi megszüntette az ingyenes kiszállítást... :-/ A ventillátor meg már négyes fokozaton is alig fúj valami lanyha szellőcskét... :-)
Az említett modelltől ne várjál nagy teljesítmény. Eleve olyan, street edition nem is létezik. A Lacetti WTCC nem más, mint egy gyárilag felspojlerezett normál Lacetti, alufelniken. Semmi extra, sem ültetés, sem speciális lengéscsillapítók, vagy kipuffogó, vagy más vezérlés, elektronika. Ha gyári spojlerek sérültek, lehet őket cserélni, de nem olcsó mulatság. Csak Sedan és HB kivitelekre kerültek a spojlerek, a kombikat nem szerelték velük.
Az 1.4-es motornál elég sok gond volt a 2007-es gyártási évig a kipuffogó szelepekkel. Ezeket többnyire garanciában cserélték, ha a hiba még időben előjött. Manuális klíma esetén a klímapanel forrasztásai elengednek, kontakthiba, ami otthon is orvosolható némi türelemmel. Sedán esetén előfordulhat a műszerfal mögötti kábelcsatlakozó elolvadása, ilyenkor nincs vilgítás. HB esetén
A hírdetést nem tudom megnézni, de ha belinkeled a www.lacettiklub.hu / Adás vétel / Gazdacserés autók rovatába, akkor a klubtársak igen hamar véleményt mondanak róla. Viszonyításként: én évi 7-8 hónapot külföldön dolgozom, és még így is 75.000 km van a 2006- os autómban, pedig ilyenkor a feleségem alig jár vele, télen egyáltalán nem. Ezt csak a futott km-ek miatt írom.
Ha valaki az eladó közelében is lakik, akkor meg is nézi neked az autót, pártatlanul, csak szépen meg kell kérned rá.
8 év, 154437 km után eladtam a Nubira III-omat. Maradt pár dolog, amit - itt is - áruba bocsátanék:
Nubira III - Lacetti 1,6 4-ajtós jobb első ülés komplett igen szép, hibátlan állapotban (kárpit színe eltérő a Lacettiétől):
Lacetti bal első üléslap szivacs és kárpit, egy igen kicsi esztétikai hibával (alig látható), de nem szakadt, nem kiült, nem foltos, kérésre át is szerelem:
Jobb tükörburkolat, egészen kissé karcos, de gyári fényű, kékmetál, 26V színkód, fel is szerelem:
Nubira III - Lacetti 1,6 4-ajtós bal első ajtókárpit, jó állapotú:
Igazából még nem cseréltem az aksit de várható. Hat éves és télen pár nap állás után már nyekereg. A környezetemben mindenkitől azt hallom hogy kódos a rádió ezért kérdeztem előre. Amúgy a cserénél kell valami különlegesre figyelnem?
pl. A hibajelzést kitörőlni elég csak a sarut levenni egy pár percre és elfelejti!!!!
Szevasztok! Érdeklődöm a rádió kódját hol keressem aksi csere után?
Netán a kereskedőnél?
Amúgy érdekesség képpen a minap vettem elsősegély csomagot és megnéztem a 2005-ös évjáratú gépben mikor járt le.2009 óta lejárt szavatosságú csomaggal virítottam!!!!
3700Ft-ért adnak 3éves szavatosságút. Hány adót lehet még lehúzni rólunk????
Akkor ezek szerint hasonló verdát hajtunk kor és km tekintetében :-)
Valahogy azért viszem el évente, mert mintha valamelyik szervízkönyvben (lehet, hogy még az előző kocsiméban) azt olvastam volna, hogy 15E km vagy évente, ergo amelyik hamarabb eljön. Nagyjából ennyi idő alatt jön el a szervíz is, pls most májustól májusig 14E-t futott a kocsi.
1.) Ezt az "éves normál" szervízt nem tudom értelmezni. Úgy látom, te sem keveset mész az autóval, tehát a 15 ezres olajcsere-periódus gyakrabban van, mint egy év; azaz nincs "éves szervíz"... (Én legalábbis 15 ezrenként megyek átnézésre - nomeg ha valami gond van.) A 15 ezres periódusokba pedig néha ez, néha az esik bele (olajcsere ugye mindig, de gyertyacsere, szűrők, vezérműszíj, stb. nem mindig). Tehát az összeg változó. (Nekem mondjuk 25-90 ezerig vannak szervízszámláim.)
2.) Én 0 km-től ugyanoda hordom: Chevrolet Gombos (Budapest, III. ker.). Abszolút meg vagyok velük elégedve.
3.) Az enyém novemberben lesz 7 éves, és ~150 000 km van benne.
Nekem 72.000. Független, de úgy, hogy rengeteg Chevy-t szerelnek. Az utolsó szervíz 15.000 volt, de ebben fékfolyadék, összes szűrő is volt, meg jófajta Liqui Molly olaj, akciósan. Nyami, imádja a motor.
Ha tudna valaki Lacetti-hez dizel motort, kérem szépen irjon ide, vagy a mail cimemre: kobor1@freemail.hu . A legfontosabb a fűzött blokk, olajteknővel, és a nagynyomású szivattyú lenne.
Nem főtengelysimmering volt, hanem egyszerűen kartertömítés (phű)... :-)
Úgyhogy olajcseréstül-mindenestül megvolt az egész 26 ezerből.
Mondjuk hogy mitől ment tönkre a kartertömítés, azt nem tudom. Nem kapott pofont az autó alulról, az biztos; a karter tök ép és sérülésmentes volt.
Amúgy tudtátok, hogy ezekben az autókban a kartertömítés nem egy olyan fura alakra kivágott bőrszerű-papírszerű izé (tényleg, tudja valaki, hogy miből voltak régen az ilyenfajta tömítések?); hanem egy ilyen gyurmaszerű anyag, amit úgy kell rámasszírozni a karterra, a megfelelő helyre...? Engem meglepett a dolog unpraktikussága...
Nemigen van ötletem. Egyszerre az összes hangszóró nem hal meg, az biztos. Hogy mindkét oldal egyszerre szállt volna el az erősítőben, az is valószínűtlen...
---
Más.
Hátsó (kuplungszerkezet felőli) főtengelysimmering cseréje mibe fáj mostanában (Chevrolet szervízben)? Elkezdte szórni az olajat a kicsike (mondjuk 130 ezer km után már elfogadható), és nem holnap akarok se**reülni az árajánlat után... :-) Azt tudom, hogy iszony munka, kb. a hátsó ajtók kárpitját is le kell szerelni. :-S