Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Nem meg nem olvastam el a hasznalati utasitast mivel meg nem vettem meg a cuccot. Mivel van sok sok sok oldal ezert gondoltam egyszerubb megkerdezni es varni egy kicsit turelmesebb emberre aki leirja a valaszt kb ugyanannyi betuvel mint te a fentieket. Szoval valaki? hgoy mukodik a ipod nanora a fajlok mp3 ak zenek ramasolasa?
Azaz ha ramasolok mp3 at akkor ne mtudom lejatszani vele? Akkor tehat lejatszando mp3 at csak Itunesal tudok masolni ra? Es nezi az barhogy a jogtisztasagot, vagy tetszoleges mp3 ramasolhato?
Fileokat simán tudsz rá másolni, normál külső vinyóként muxik. Persze ha zenét akarsz rátenni, és meg is akarod hallgatni, akkor már más a helyzet. :-)
Hogy hol vettek azt megmondhatom, ha kapok egy szeriaszamot, marmint orszagszinten ez benne van a Global Service Exchange-ben (apple webes szervizrendszere). Ha pedig itthoni, akkor szivesen tovabbik adatokat a magyar kepvisleletnek, bar ketlem, hogy egyszeru lesz megtalalni. A tulajdonos beazonositasa (amikor erte jon) sima ugy: szamlan rajta szokott lenni a szeriaszam, de ha nincs, akkor kapott hozza garanciajegyet, azon viszont tutira rajta a van.
Felteve, hogy hivatalos uton jott az orszagba, nem pedig szurkeimport valahonnan, mert akkor sosem lesz meg.
1) a MOV nem formatum, hanem container. 2) a MOV, M4V, stb containerekben megtalalhato videoformatumok kozul (MPEG-2, H.264, stb) egyet sem az Apple talalt ki, ezek mind nyilt szabvanyok.
en nem latom amugy tul sok ertelmet annak, hogy MPEG-2 dekodert tegyen az Apple az iPod-ba, tekintve, hogy extra penzbe kerul, es 1-2 even belul a kutya nem fogja hasznalni, mivel az osszes DVB-T/DVB-S es HDTV adas H.264-ben kerul kisugarzasra, a vinyodra is H.264ben fogod felvenni.
Talált iPOD: na ha nagyon becsületes akarsz lenni, meg jófej akkor szerintem valamiféle applestoreban utánna kéne nézni, hogy hátha tudnak valamit a vételéről... igaz, aki képes elhagyni nemcsak az iPOdját hanem a jó kis fülesét is, az megérdemli:) Minap egy hitelkártyát találtam, odaadtam a boltosnak (rosszul tettem, mert az adott banknak kellett volna visszaadni, nem pedig az üzletnek). Máshogy is elsülhetett volna, de remélem mindennapos vásárló volt és hamarabb visszakerül hozzá a kártya mint ha bankon keresztül ment volna. Kicsit próbálj utánna járni, ha nagy szerencséd van akkor külföldről vették így megmarad Neked:) Na jó, tulajdonképpen én se tudnám mitévő legyek...
Hat en amikor vettem feketere pályáztam, csak már nem volt és mivel már nem bírtam tovább várni, megvettem a fehéret...mostmár nem is sajnálom, hogy így döntöttem, mert a minősége mellett már csak a kinézete jobb.Így visszagondolva, a fekete túl monoton lett volna :) Amúgy tényleg nem játszik le .mov-ot, vagy csak én vagyok a béna? Kicsit csodálkoztam is amikor kiírta, hogy nemtudja lejátszani...
Speciel volt szerencsém Kyotóban beszerezni. Nem tudom, kapható-e boltban otthon, neten sok helyen van, csak ki kell olyat fogni, amelyik szállít Mo-ra. (pixmania?)
Ha lesz fekete iMac -tényleg mikor jön már ?!- akkor váltok Macre !
Más.
Értem én, hogy mire megy ki ez a dolog az Applenél és ez igazán nem jópofa dolog. Ne tegyél te csak úgy fel filmeket az iPododra, mikor le is töltheted őket pénzért. Amúgy ez a filmmásolós rossz vicc az Appletől azért is fura, mert így a nagyi szülinapján forgatott home video hogy kerül fel a szeretett mobil életedre ?!
Más.
Képzeljétek apám talált egy zsír új 4 GB fehér Nanot ! Még rajta van a fólia ! Van hozzá egy eredeti Apple kék tok és egy Sony zajszűrős monitoros fülhallgató, ami önmagában annyiba kerül, mint egy iPod Nano ! Természetesen iPod tulajként abszolut átérzem ennek az elvesztését és lelkiismeretfurdalásom is van miatta, de nincs benne semmi infó, nincs benne kontaktlista, se fénykép, csak zene.
No, mit szóltok ?!
(Valaki találjon valami megoldást erre a filmmásolásra !)