Keresés

Részletes keresés

cibkat Creative Commons License 2002.10.07 0 0 508
Te Feco! És ha a Windsorban nyomatnád élőben?!? Ott egyébként most gyűjtünk web kamerára, tehát hamarosan a neten is láthatóvá-hallhatóvá válhatnál. Szerintem meggondolandó.
Remek a vers, Peti! Most szaladok a postára a címlistával és a fotókkal. Utóbbiak közül kettőt Ancsa küld neked. - Már egy hónapja ideadta őket. Bocs!!!!
Vica! Nándi él és virul (azaz egy hete még megvolt), csak állítása szerint sok a munkája és nem ér rá idejönni. Szerintem is gyenguska kifogás.
Zoli! Mi van a pénteki bulival?
nyugatinyúl Creative Commons License 2002.10.07 0 0 507
Mesi, irtam neked a planet.ro-ra. Ha mar nem müködik ez az emilcimed, ird meg az ujat!
Többiek! Aztan nem cserben hagyni Fecot! Vagy mar mennek a Feco-koncertek a Windsorban is kivetitön, mint a vebe-meccsek?
MFecó Creative Commons License 2002.10.07 0 0 506
Ha szombatra Windsort szerveztek, ki jöna fellépésre?:))
mit is írt Attila: a könyv nagyhatalom, de olvasó nélkül...
na szóval a fellépési lehetőség csak lehetőség marad hallgatóság nélkül:)))
Emese: optimista vagyok, hidd el!
amikor azt írtam vannak az életnem olyan dolgai, amik ellensúlyozzák az örömöt, akkor a magánéletre gondoltam pl...
Tegnap Huzella bulin voltam: ott volt Kányádi!
Csütörtökön meg indult a Ghymes klub, állat volt az is!
úgyhogy az élet kis örömei megvannak...
Vicuska: sajnos melózni kell, nem tudtunk menni hozzátok..., mink is szomorkodtunk rendesen.
De ahogy a mondás tartja, ami késik, elmúlik:)

nyugatinyúl Creative Commons License 2002.10.05 0 0 505
Vica, itt vagyok, emilt is irtam neked. Jo gyogyulast! Mit csinalhattal, ami a vesedre ment? Szerintem epitetted a kocsma masodik szintjet,es megemelted magad. Ja, az a serv.... Akkor versenyt-pisilös buli volt, es ott eröltetted meg magad.
A taborosokrol vegleg lemondhatunk a forumon?

Itt nyugszik a tábor,
bár volt beígért sör, bor.
De közben Nándi sincs már,
így ürül a kincstár,
zárul Miki mókatára,
hiába mentünk Zabolára?
Ha nem írtok rögtön százat,
rátok gyújtjuk a házat.

Kicsirigó-Nyugatinyúl&Co.

csillagsz Creative Commons License 2002.10.05 0 0 504
Ha itt van valaki irjatok!!
csillagsz Creative Commons License 2002.10.05 0 0 503
Sziasztok!
Na kezdek lassan helyre jonni!!Ugy nez ki hogy mar Hetfon megyek suliba..sajnos..pedig egesz jo itthon..!
Kepzeljetek Penteken olyan jo volt mert latom hogy jottek valami latogatok nezem hogy kik azok mikor feltunt egy bacsika pipaval a kezebe..hat nadon megorvendtem mert Pista bacsiek voltam..es ott volt Zsuzsa is...OLyan jo volt mar valaki taborossal talakozni...jot beszelgettunk de sajnos nadon siettek..kar hogy nem jott senki kozuletek..pedig milyen jo lett volna.
Nandi hova van elveszve?Senki nem tud felole semmit?
Feco>Mindent bele biztosan nadon jok lesznek a koncertek..es szurkolok itthonrol...
Rengeteg embernek reklamoztam a forumot de ugy nez ki senki nem volt hajlando hogy errefele dugja az orrat..
ES Peti?O hol van?Mindenki elveszett...
Kata ti azert rendesen kitartotok..ez nadon jo
Es hogy tetszet az en sirfeliratom?
Vicuska!
Zoli>Puszillak!
antalmese Creative Commons License 2002.10.04 0 0 502
Orulok neki, hogy ilyen lehetoseged van! Legy egy kicsit optimistabb, ne ketelkedj annyit, ez mar osszejott es szerintem nehez lesz elszurni :-)
Előzmény: MFecó (498)
cibkat Creative Commons License 2002.10.04 0 0 501
Feco! Én tényleg örülök, hogy fellépési lehetőségeid lesznek!!!

Zoli! Egy hete készülök, hogy ötszázadikként szóljak hozzá. Na akkor gyúrok az ezredikre.

Valaki szombaton a W-ban?

kicsirigó Creative Commons License 2002.10.03 0 0 500
Most
kicsirigó Creative Commons License 2002.10.03 0 0 499
Én vagyok az 500.!
Előzmény: MFecó (498)
MFecó Creative Commons License 2002.10.03 0 0 498
Kati: "szerencsére" vannak az életnek olyan részei, amelyek kellően ellensúlyozzák ezt az örömömet:)), amit a fellépési lehetőség teremtett,
valamint az elmúlt évek tapsztalatai alapján egyáltalán nem bízom el magam, csupán szerényen reménykedem, hátha ez össze fog jönni...:)
Előzmény: cibkat (497)
cibkat Creative Commons License 2002.10.02 0 0 497
Ez igen Feco! Nagyon lelkesnek tűnsz. Remélem jól fognak sikerülni a koncertek! (Csak vigyázz, nehogy valaki transzparenseket lengessen!)
Szeretne valaki gólyabálba jönni november nyolcadikán (Ágin kívül, mert ez ugye számára nem választható program)?? Sok szeretettel látlak benneteket!
MFecó Creative Commons License 2002.10.02 0 0 496
Még arra is sor kerülhet...:))
Előzmény: kicsirigó (495)
kicsirigó Creative Commons License 2002.10.02 0 0 495
Fecókám! Inspiráció? Zenésisd meg a sírverseket... Meg nyomd el a Süsüt!
Előzmény: MFecó (494)
MFecó Creative Commons License 2002.10.02 0 0 494
üdv így kora reggel....
ami a fellépési lehetőséget illeti, összességében véletlenek érdekes összejátszásának tekinthető, nem is részletezem egyelőre, hátha még mítosz lesz belőle egyszer..:)
mindenesetre tényleg érdekes, hogy 3 éve mit meg nem tettem volna egy ilyen lehetőségért, most meg csak úgy az ölembe hullott...
ami a közönséget illeti, bízom benne, hogy az a 30 ember, aki múltkor ott volt az Akácos Udvarban, és kitartott a csúszás és a kései kezdés ellenére, azt jelzi, egyre több embert érdekel, amit csinálok, és ebben a 30-ban csupán egy táboros volt :)
remélem előbb-utóbb a táborosok is megjelennek, és ők is a stabil részét fogják alkotni a közönségnek!:))
az időpont ideális: szombat este nem túl későn, nem túl korán: 8 és 10 között, a hatvaniak hazaérhetnek, a pestiek még mehetnek bulizni az éjszakába:)
a kéthetenkénti előadás rákényszerít az állandó frissítésre, így lesznek olyan alkalmak, amikor részben nem saját dalokat játszom (PG, Cseh Tamás), és a megjelenő közönséghez is tudom alakítani a műsort :)
(pl ha táborosok vannak többen, az ő igényeikhez alakítom)
A KOlibri Teázója viszonylag kicsi, tehát 20-30 ember ott már tömegnek számít:)), de ha 40-50 ember jönne össze néha, akkor át lehet vonulni a színházterembe is!
szóval a lehetőségek jók, bízom benne, hogy sokakat érdekel, amit csinálok:)))
de így igaz: kellenek az új dalok, csak remélni tudom, hogy ami az utóbbi időben felhalmozódott bennem, dalok formájában is testesülni fog:)
csak inspiráció kell :))
SZÓVAL GYERTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csillagsz Creative Commons License 2002.10.01 0 0 493
SZiasztok!
az a helyzet hogy volt vagyis meg mindig van egy kis problema azert nem irtam..szoval kicsitt kikeszultem egy hetvegi bulin nalunk es most mind a ket vesem nagy es ronda:)idegszal gyulladasom van raadasul kohogok faj a fejem...kb ennyi..kihagyom a sulit ezen a heten..:)))
Ami sirfeliratokat illeti irok egyet en is:
"ITT NYUGSZOM EN OLVASOD TE
OLVASNAM EN NYUGODNAL TE!"
Na azert ez sem semmi ugy-e?
Peti:Megkaptam a leveled.A csomagot a meglepivel egyutt.Irtam ma neked is e-mailt!Oszt valamikor valaszolok!
Nandi:veled meg mi a helyzet..hova tuntel el?
Emese:Suli kezdes ota meg egy fizika oran voltam valahogy mindig kozbe jott valami a tanarnak es neha nekem is!Most meg ezen a heten hianyzok..idaig semmi erdekes.egyik nap Simo Erzsi elkuldott a gyogyszertarba mert kapus voltam.Egy lapra ezt irta:a gyogyszer nevet es utanna.."Mert nem tudok aludni"Simo"-na kepzelheted doltunk a rohogestol az egesz titkarsag rohogott.Mi be is mentunk a gyogyszertaraba..szerencse Muszka tanarneni lanya volt ott es o kiadta maskulonben nem tudom hogy vittunk volna neki altatot!Fasza volt
Egyebkent semmi erdekes sehol..minden a regi!
Es mi az hogy senki sem akar jonni Erdelybe?Hogy lehet ilyet csinalni?
Ezt meg megbeszeljuk!
Na de most megyek mert allitolag meleg paplanos agyban kene pihentetnem a veseimet!
Ugy hogy puszi es mikor meggyogyultam teljesen jelentkezem!
Vicuska!
Puszi mindenkinek!
nyugatinyúl Creative Commons License 2002.10.01 0 0 492
Feco! Gratulalok!!! Ha belegondolok, negy eve vartunk erre, es akkor törtenik meg, amikor mar nincsenek is uj dalok... De a lenyeg, hogy bejött, nagyon örülök, igazad lett, hogy minden beérik egyszer, ha érdemes ra, csak ki kell varni. Hogy törtent konkretan? Legközelebb otthon jarok, feltetlenül megjelenek egy koncerten!!! (De csak inkognitoban, nyugi, nem akarnek fellepni, hogy azt a 15 embert is elüldözzem:))) Persze, ha a taborosak, a forum, meg mindenki beindul (rajongotaborunk, figyelem!!!), akkor nem törtenhet meg, hogy csak 15 ember lezeng a koncerteken! Aztan hatha lesznek egyszer megis uj dalok is. Most is küldtem egy kiserletet, feladtam vegre a valaszomat, remelem, ez nem lesz olyan sokkolo, mint a multkori...
Cibi! Tabori cimlista azota sem figyel a postaladamban...
Gyerekek, kalandra fel, azert, mert Levay mindenkit eltemetett, meg ne halljon meg a forum, különben ratok gyujtom Magyarorszagot!!!
Ja, Ancsa kerdezte: rendezöasszisztens vagyok a heilbronni szinhazban, nagyon elvezem, teljesült egy almom, szinhazban dolgozni.
MFecó Creative Commons License 2002.10.01 0 0 491
Sziasztok, múlt héten nem működött a net a suliban..., látom, kimradtan egy csetről, de legalább megtudtam, hogy Zolinál 11-én buli!
Én meg bejelentem nektek, hogy csoda történt: rendszeres fellépési lehetőséget kaptam a Kolibri Pince Teázójában!
Kéthetetnte nyomom a rákendrollt!
Első buli: OKT. 12. , szombat este 8!
tehát miután magunkhoz tértünk a Zoli buli után, már mehetünk is a Kolibri Pincébe :)))
GYERTEK, és hozzatok SOK-SOK embert!
kb 2x35 perces műsorok lesznek, időnkénti meglepetésekkel :) , Máté Péter...stb
Az Erdélybe menőknek jó utat!!

kicsirigó Creative Commons License 2002.10.01 0 0 490
Csak jövő hét pénteken, október 11-én találkozunk nálam. Remélem minél nagyobb körben, ha már ennyi ideig tartott az egyeztetés. Lecsót meg sem próbálok főzni, úgysem lehet jobb, mint az Emese álal készített.
Mintha a sírverseim következtében leállt volna a fórum....
Előzmény: antalmese (489)
antalmese Creative Commons License 2002.10.01 0 0 489
Szervusztok,
eltuntem par napra...csaladi programok, munka...
Ugy tunik, csokkent az irogato kedv--vagy mindenki elfoglalt?
Zoli, nem tudtam kovetni az idopont-egyezteteseket, lesz valami megmozdulas nalad a heten?
cibkat Creative Commons License 2002.10.01 0 0 488
Mi van gyerekek, kolera?
Jelentem túlvagyok a nagysikerű előadáson. A nem túl izgalmasnak talált "nyelvi illem" mellé a sírfeliratos csodakönyvből kigyüjtöttem egy csomó szót, kifejezést, amiket mi nem használunk, nem is ismerünk. Borzasztóan élvezték.

Na, ha mindenki dolgozik, akkor:
"Isten áldja meg a munkájukat, magukat!"

cibkat Creative Commons License 2002.09.28 0 0 487
Zsuzsi! Nem egyedül Pista bácsi nehezményezi, hogy nem megyünk. Én sem így tervezem.
A pálinkát meg a sajtot hozzátok!!!!! Sokat!!!! És ha esetleg Korond környékén járnátok tartsd nyitva a szemed! Amennyiben valakin dögös kék-sárga napszemüveget látnál, az az ENYÉM!!!
A Windsorba meg mindíg jönni kell, nem csak most!
foltosborisz Creative Commons License 2002.09.27 0 0 486
Hahó!
Pista bácsi nehezményezi, hogy senki sem akar jönni Erdélybe (Lévay Maci Te sem ?!!!!)
Kata! Nem tudok nélküled lambadázni!!!(és pálinkázni sem - bár ezt megpróbálom... talán, ha lesz juhtúró vagy sajt).
Senkinek nem fáj a foga egy kis füstölt sajtra, meg egy tábori összeröffenésre a könyvtárban? Mert ha igen, akkor hozhatunk némi sajtit meg pálit. Készíthetnénk juhtúrós sztrapacskát (csak ha Lévayka is szereti).
Kata! Milyen móka lesz szombaton "Mártajékná" a Windsorban? Telefonozz ha Te is lejössz!!! Nándi bácsi is ott lesz?
csók gyerekek
F.Ági Creative Commons License 2002.09.27 0 0 485
Szerintem is jó!
Előzmény: kicsirigó (482)
F.Ági Creative Commons License 2002.09.27 0 0 484
Nem is szoktam nevetni és most sem nevetek..
Tegnap jó kis rakenrollforevör koncerten voltunk, nem is mentem be egy gyakra!
Nagyon jók a feliratok, de jobb lenne ha nem nyugodnánk csak feküdnénk és mondjuk bármikor felkelhetnénk nem?
cibkat Creative Commons License 2002.09.27 0 0 483
Micsoda remek játékot indítottunk!
Azért, ha kérhetem, agyonveretés elkerülése érdekében mellőzzük a politikai rímeket.
Örülök, hogy mindenkit sikerült eltemetni! Frászkarikát. Emese, Vica és Ancsa még élnek. Bár szó mi szó, régen láttuk őket.

Lesz valaki szombaton a Windsorban? Én addig igyekszem kikúrálni magam (fergeteges megfázás, avagy a buli visszavág).

Kellemes hétvégét!!!!

kicsirigó Creative Commons License 2002.09.26 0 0 482
Itt nyugszik F.Ági, nahát
Agyonnevette magát....

Szerintem ez jó!

kicsirigó Creative Commons License 2002.09.26 0 0 481
Itt nyugszik Katus, a Czibolya
Nyakában eltört a csigolya...
Előzmény: kicsirigó (480)
kicsirigó Creative Commons License 2002.09.26 0 0 480
Itt nyugszik a kiadatlan Jónás
Kötetére elapadt a forrás
Előzmény: nyugatinyúl (479)
nyugatinyúl Creative Commons License 2002.09.26 0 0 479
itt nyugszik Jónás,
a költöóriás.
Hibája csak annyi:
röstellik kiadni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!