Hát a belső rész annyira nincs szép. A ülés kárpítok kissé kopottak, a vezetőülés ki is van szakadva.
Műszerfal el van repedve a szokásos helyen. Tényleg valakki tud erre a típushibára valami orvoslást? Alig látni olyan állólámpást, aminek ne lenne ott középen elrepedve a műszerfala.
Amint mondtam már bele van gányolva egy hifi, ami rosszul is lett bekötve, és zárlatos is lehet akár.
Aksi meghalt teljesen.
Csattognak a szelepek, és a szívósor nyomáselosztóval is gond van.
Váltó rosszul van beállítva.
Kb az összes olajat cserélni kell.
Itt-ott minimális rozsda.
Hátsórugók gyengék.
Peres gumik vannak a kocsin.
Hiányos padlószőnyeg
Kicsit csálé a csomagtartó tető.
Bal első ülés el van törve, a háttámlája csak lifeg.
Az ablakok gumi szigetelései itt-ott elég szar állapotban vannak.
Egy félévet állt biztosan kb. Ez pont elég volt, hogy az aksi megdögöljön.
Azt hiszem ez az előző tulaj volt, aki belegányolt egy 2 hangszóros mélyládát a csomagtérbe úgy, hogy majdnem visszaégett a kábelezés, és már füstölt a középkonzol.
Azon a környéken, ja. Mármint, ha a Berczik Andrásra gondoltál. Bár ahol én voltam, a műhelye az egy kisutcában volt. Van neki 2 Steyr teherautója egy 6 meg egy 4 kerekű, meg láttam egy felújított Gaz 69-est is.
250CE: Múltkor elfelejtettem, hogy van egy német /8 oldal, ahol rengeteg alkatrész van. Bár gondolom nem olcsóbb, mintha itthon vennéd, de ha már nincs más megoldás, akkor: http://www.strich8basis.de/glas.htm
Ő a Gáspár gondolom a 3 testvér közül. Vele már beszéltünk is tegnap este. Sőt elvileg azt a fazont is ismerjük illetve ismeri a Berczik, aki most csinálja majd, aki behozta az országba Svájcból 6-8 éve.
Eltöltöttünk pár ezer kilométert együtt, meg kicsit a motorbeállításhoz, javításhoz is volt közöm. Gaspiw123-at kérdezd, ő alapjaitól ismeri a kocsit, a bátyja restaurálta.
IkonenGold - metálarany, de nem vagyok benne biztos, hogy ez a gyári szine is. 419 a színkód, ha jól emlékszem, ami a motortérben volt, de msot nem találom a /8 szinpalettámat. :(
Na sikerült közben megállapodni a vételárban is. Bár kicsit csalódott vagyok, mert "előnyösebb" árra gondoltam, de ez se rossz, és örülök, hogy egyáltalán lehet egy coupém nekem is.
Szóval: 280CE/autómata 1,35 misi. Kapok hozzá pár alkatrészt is. Az autó egyébként a vezess.hu-n is fent volt, mikor még friss volt a felújítás. Nincs sokkal rosszabb állapotban most sem, de azért meglátszik rajta, hogy sokat állt.
Ha minden jól megy akkor már akár ezen a héten is a nevemen lehet. :)
Tegnap voltam Berczik Andrásnál (nem tudom, hogy ismeritek-e), aki átvizsgálta az autót. Vannak hibái bőven, de összességében egész jó állapotban van.
-Váltója kicsit későn kapcsol fel (autómata) -Aksi meghalt -Szelepek csattognak kicsit, remélem, hogy nem vezérműtengely cserés. -Hátsó rugók kicsit gyengék -Peres gumi van a kocsin (75-ös), szóval azt is kéne majd cserélni, mert különben vészesen alacsonyan van az olajteknő és az auspuff. -Egy régebbi tulaj belegányolt valami hifit egy kb 1 köbméteres mélyládával, és szarul is kötötte be, emiatt zárlatos lett az egész. -Antenna elektromos motorja is megadta magát -Bal első ülés eltörött
Nagyjából ennyi baja van. Az alja viszont nagyon szép és a tetőablak is prímn működik, és az autó szinte rozsdamentes.
Én mikor voltam megnézni a Győri coupé-t a srác mondta, hogy ő kipróbálta és tökéletesen beleillett a 4 ajtós szélvédője (első). Ő mondta azt is, hogy csak jobban megvan döntve, és tök ugyanaz az ablak. Ez szerintem logikus is lenne a gyártásköltségek lefaragása miatt. Szerintem mindeképp próbáld meg azért.
Nem akarok beleszólni, de szerintem ezeknek a coupé mercik piaci ára jócskán 3 millió alatt van. Kb egy éve van fent az a kétszinű 250CE szintén 3 millióért szalonból, de az se nagyon akar eltünni. De azért sok sikert, hátha mégis sikerül ennyiért eladni.
Tudtommal sajnos nem egyforma, anno szélvédő nélkül vettem a coupet és nem volt olcsó beszerzni hozzá, most meg van egy tartalék szélvédőm ez meg a limuzinba nem lesz jó.
Sajnos még nem ment el, volt egy érdeklődő rá de az sem a hirdetésen keresztül.