Igen, de szerintem ő maradni fog. Sok az eladott labdája, mégis azt mondanám, hogy képzett játékos, gyors, ügyes. Lepattanózásban nem olyan kimagasló, de egyébként Marko se volt olyan brutál abban tavaly, voltak 3-4-5 pattanós meccsei bőven, mégis állat volt:)
Nagyon hullámzó volt a játéka, és szerintem sem azt nyújtotta, amit várhattunk tőle. Láttam majdnem mindegyik felkészülési meccsünket, sajnos kevés volt szerintem. Jól lepattanózott, meg hajtott, de ez kevés.
Én már előbb megléptem volna, de azt mondom még mindig jobb később, mint soha. Nem szabad nekivágni olyan játékossal, akinél vannak kérdőjelek és "ha nincs más, ő is jó lesz" alapon.
Na, Crawford is ment a levesbe. Annyira nem lepett meg a hír. Ugyanakkor kevés az idő a szezonkezdetig. Sok csapat van még, ahol szintén nincsenek még meg a légiósok, a lényeg, hogy az első meccsre legyen megfelelő helyettes. Ez az a poszt, ahol a legtöbb játékost lehet találni, akár még ilyenkor is.
Ronca és Kornél nélkül 94-85-re kaptunk ki Pécsen. Geri 18 pont, 9 pattanó, 5 gólpassz, mellette Fodor Marci volt a legjobb 16 pont, 8 (!) lepattanó, 12 (!) gólpassz. Pesicsnek még mindig sok a labdaeladása...
Értem. Remélem nincs komoly bajuk! Bár Hinnant az általam látott sörmeccseken nyújtott teljesítményével nem igazán győzött meg, de a képességei ismertek, szerintem jó lesz nekünk. Dávid Geri meg egy a kevés magas emberünkből, szóval... Ő is remek játékos volt mindig is! :D
Játszott mindkettő, Hinnant megsérült a végén egy ütközésnél, de nem volt komolyabb baja, olvastam a koncepciót, még ha nálam kérdőjelek is vannak, azzal, hogy center nélkül nekivágunk, mert nem sok csapat ért el sikereket pusztán, hogy kintről hintett a Körmendet kivéve.
Hinnant elvileg a tegnapi meccs végén sérült meg, Dávid nem tudom miért nem játszott. Gondolom, ha nem súlyos Hinnant sérülése, akkor ma véglegesítik, elvileg ma járt le neki a próbaideje...
Nem volt rossz a Zete ellen, főleg a faultos triplája tetszett, de a 2. félidőben már kevesebbet mutatott, ahogy nálunk is komoly 4 perces gólcsend volt a 4. negyedben, el is dőlt ott a meccs.
Viszont center nélkül elidulni a bajnokságban igencsak érdekes lesz, látva a palánk alatti védekezésünket, ami nem volt túl bíztató a Zete ellen.
Szarral mi nem gurigazunk, ha a szlovakiai ev centere nem jott be, kiprobaljuk a romaniai ev hatvedet. Aztan, ha o se, johet mondjuk a labancok ev iranyitoja nozzank, hatha jo lesz 5-osnek...
A Körmendnél se Grebenár, se Rakocevic nem játszott, tehát center nélkül voltak, a pattanózást hoztuk és kintről a 2. félidőben szinte mindent kihagytak.
Egyik csapat sem védekezett és azért voltak gondok felállt védelemmel szemben meg a szokásos buta hibák, eladott labdák.
De a látottak alapján felkészülési meccshez képest jobb volt az iram, mint a Zete ellen.
A holnapi Zete elleni meccset pedig élőben a Zalasporton lehet majd követni.
Az még viccnek is rossz, hogy Dávid Gerivel 5-ösként vágunk neki a szezonnak, mert ő nem center továbbra sem.
Az új srác, tényleg nem rossz, bár az összevágott videók sokszor csalókák, ő is inkább kintről dolgozik és erőcsatár, magassága ellenére itthon simán lehet 5ös, ahogy Marco is volt.
Pozitívum még, hogy szerb, ami szintén jó előjel és mozgása is magas emberre emlékeztetett, bár ma láthatóan kereste a helyét, ami nem meglepő.
nyertünk 102-97-re. Ronca nagyot játszott, de többen is jól tolták.
Pesics 23 percet játszott, 9 pont, 3 lepattanó, 7 labdaeladás... utóbbiról itt egyébként volt már szó, de azért gondolom újként semennyire nem volt összeszokva a többiekkel.
Na, most ez a Pesics egyáltalán nem tűnik rossz játékosnak, viszont nagy jóindulattal nevezhető centernek... Ezek szerint nekivágunk úgy a bajnokságnak, hogy Dávid Geri az egyetlen 5-ös a csapatban.
Mondjuk a ZTE-nél is Safford minden csak nem center, igaz ott meg ott van Lekli Józsi.