Valóban felmerült, hogy Izzy is beszáll, írtak is együtt pár dalt, amik nem tudni, rajta lesznek-e a lemezen. Izzyről köztudott, hogy tömeg- és sikeriszonya van, ezért várható volt, hogy végül nem lép be - elvégre még a saját albumait sem nagyon turnéztatja, inkább "a barátnőjével meg a kutyáival lóg", ahogy Duff már jó tíz éve megmondta. Állítólag Izzy ezúttal érzett némi késztetést a komolyabb zenélésre, de azt akarta, hogy ő meg Duff énekeljenek - ez megbukott, éppen Duffon, aki szerint a Loadedban még elmegy, amit ő csinál éneklés címszó alatt, de Slasht és Mattet inkább megkímálná ettől, hiszen megérdemelnek egy rendes énekest. Scott Weiland az? Én a STP-t nem nagyon ismerem, ez biztos égő, de ez van. Egyébként a Rolling Stone szerint ha Slashék számára a drogos-pszicho Scott Weiland jó megoldásnak tűnt, akkor Axl Rose tényleg IGAZÁN őrült lehet. Ők mondták :)))
a rendőrség keresi azt az "ismeretlen elkövetőt", aki augusztus 26-án s 27-én a Lurdy ház parkolójában árulta a jegyeket.
Akinek tehaát információi vannak az ügyről, hívja a XI. kerületi Rendőrkapitányságot a 381-4300/51-140-es melléken, vagy küldjön "elektronikus levelet" a zsombi@interware.hu e-mail címre. Lehetőség van az ingyenes tanútelefon használatára is, a 06-80-555-111-es számon.
Dehogynem vicces. Szétröhögtem magam a szerencsétlen lúzereken. Ismét bebizonyosodott, hogy a hülyékből kiválóan meg lehet élni. Kár, hogy nem nekem jutott eszembe először.
Szívesen mondanám, hogy legalább tanultak az esetből, de valószínűleg a következő hasonló átverésnek megint bedőlnek. De hát, aki hülye, az megérdemli.
Rá van írva a jegyre, hogy a programváltozás jogát fenttartják. Most pontosan ez történt. Vegyétek úgy, hogy Axel náthája miatt maradt el a koncert. A lényegen nem változtat.
Csak a miheztartás végett (tudom hogy későn reagálok és akkor is minek, DE): én úgy emlékszem, hogy egy Yes-koncert kapcsán már átb*ták az "intelligens" prog-rockereket is egyszer, kis hazánkban...és nem is ez volt az egyetlen...a Welcome To The Jungle meg a Sweet Child meg klasszikus, még akkor is, ha a hozzánk érő G'n'R-re azért ment ki a közönség, hogy a "fütyülős-terminátoros" nótát hallja, ahogy azt annak idején megírta a MHH, és mint tudjuk, "a tudomány a Metál Hámmer Újság" (Tudósok)...szóval ne legyen már különbség "okos" rocker meg íkúmentes rocker között...csak beugrottam szólni, na. A jegyről nincs valami scan valahol?
persze,hogy nem vicces,de nem kell mindent elhinni,főleg nem ha egy ember árilja a jegyeket a parkolóba,ennyi erőből bárki csináltathat néhány plakátot,hogy Rolling Stones koncert lesz a Kékes-tetőn és jegyeket lehet kapni a kerek erdő közepén egy napig
Főleg ha sittre vágják az illetőt.
A képek alapján nem lesz nehéz rátalálni. Remélem jó sok évet kapnak az elkövetők, a GnR rajongókkal nem lehet büntetlenül b@szakodni!!!
Én azt csuknám le, aki képes jegyet venni bármire egy bevásárlóközpont parkolójában. Gondolom, az ilyen adott pénzt Esmeralda szem mütétjére, és Isaura felszabadítására is...
48 óra,mivel a többi jegyet Kamcsatkában a Tűzföldön,Grönlandon,Tibetben és Burundiban értékesítik külön a koncertszervezők kérésének megfelelően,az együttes teljes titoktartás mellett a koncert előtt 5 perccel fog megérkezni váltott lovakon néhány betyárnak öltözött zsoké kíséretében,majd pedig eljátszák a "Délibáb alatt nézek a semmibe üveges szemekkel,pityókásan" című kesergőjüket,a további program nagyrészt attól függ,hogy a Kamcsatkai különgép és a Grönlandi fókavadászok megérkeznek-e,hiszen a jegyek többségét ott értékesítik mégpedig kitünő lizingfeltételekkel,szép piros-fehér-zöld jegyek lesznek természetesen,a koncert előtti sajtótájékoztatóra mintegy 2000 válogatott újságírót várnak a Hortobágyra valamint az angol királynőt és a walesi herceget is,de a koncerten jelen lesz Ringo Starr valamint lord Brett Sinclair és Danny Wilde is.
Ezek szerint az sem igaz,hogy a Hortobágyon Motörhead koncert lesz és a kilenclyukú hídnál lehet jegyet venni 22 dolláros egységáron egy harcsabajszú,bőgatyás ,ostort pattogtató jegyeladótól?
Ha már Izzy Strandlin-nél tartunk, nem vagyok túl naprakész, de nem úgy volt, hogy ő is benne lesz a BANDA (akkor még név nem volt) Axl nélküli újraélesztésében? Aztán hogyhogy mégse? Azt tudom, hogy szólóban is próbálkozott, na de hogy ez fontosabb legyen, mint a régiek?