Személy szerint örülök, hogy kikerült a pozsonyi lehetséges dátum.
A reménykedés is boldog pillanatokat okoz, ha maidenről van szó.
Belegondolok, hogy ott dalolászok pár méterre Tőlük, a Powerslave alatt felmászom a színpadra, Bruce odadja a maszkot, majd Steve hátát megpaskolva beülök a dobok mögé...ilyesmi:)))
Reálisabbnak tűnik, mint a Bozsik Stadion...:)
Szigettől engem is kirázna a hideg, egyszerűen nem oda való, főleg ez a show!!
Talán a best of-nak lett volna ott értelme ( 2003 ), de most nem.
Amúgy semmi bajom a Szigettel, csak már nem nekem szól, asszem tavaly 1 nap, idén semmi....
Magyar koncertre sajna tényleg nincs sok reális esély, a valóban teltházas legutóbbi koncertek után sem, mert bár most itthon is jóval többen jönnének ki, de ez így van máshol is. Iszonyatos tempóban fogynak a jegyek szerte a világban, szerintem ezzel a show-val bárhol, bármit megtöltenének!
Szerintem, hogyha a környéken fognak más országban is játszani, akkor Magyarországra nem fog jönni elég külföldi. A magyar közönség, meg lehet akármilyen népszerű a Maiden nem fog megtelíteni semmit, esetleg egy Pecsát(lásd az előző két nem teltházas magyar koncertjüket). Szerintem az előző két buli után inkább mennek csehországba, ahol garantáltan összejön nekik 30.000 ember, mint nálunk, ahol kb. 7000 max.
Szerintem tudom mire gondolsz. Én is kicsit félnék odamenni. De ez nem politika és nem gyűlölködés, csak sok kellemetlen dolgot hallottunk már a közelmúltban az ottani "vendégszeretetről" a magyarok iránt. Nem? Győr is jó koncerthelyszín lenne a Maidennek...
Miért kell ehhez szponzor? Ha berakják egy stadionba a koncertet tuti kimegy 25 ezer ember, most annyira népszerű a Maiden. Símán lehet 8000 forintot kérni a jegyért (a Helloween 7000 volt és teltház a Pecsában!), akkor az barátok közt is 200 guriga. Nehogy már ennyi pénz nem elég a koncert szervezésre?
Szerintem senki nem fog akkorát csalódni, ha kiderül, hogy nem lesz pozsonyban buli, akkor igen ha mondjuk egy pesti koncert bizonyul kacsának. Én simán elképzelhetőnek tartom, hogy már elkezdték szervezni a koncertet, mert látták, hogy gyűlnek az európai dátumok, és valaki meg kiszivárogtatta. Azért egyekkora koncertre már jó idővel előre be kell jelentkezni, főleg úgy, hogy a maiden már most kiír vagy ezer dátumot( wackent már szeptemberben tudtuk).
Szigetet én kizártnak tartom, egyszerűen nem illik a hely szellemiségéhez. Én igazából nem is mennék oda szívesen(persze mennék az biztos).
Van itt egy hir (http://sziget.hu/fesztival/hirek/107050.html), miszerint a sziget jovore rovidebb, de izmosabb lesz. Ezesetben akar elkepzelhetonek is tartanek egy Maiden-fellepest (semmire nem alapozok, nehogy itt felreertesek legyenek :), mar ha igaz amit irnak, es a 2 napos koltsegvetesbol megmarado penz valoban a 'nagyobb sztarokra' megy el. Idoben kb. stimmelne, ekkortajt lesznek Europaban, nem? Igaz korabban mar kifejtettem, hogy nem orulnek tulzottan egy szigetes bulinak, a helyszin egy nagy tragyadomb, az koncertlatogatok nem eppen homogenek stb. Lehet csamcsogni, hogy hulyeseg-e mar maga a felvetes, vagy nem.
Rendben, figyelembe veszem a véleményed és legközelebb ehhez is igazodva rakok ki (engedélyezek) híreket. A többi Maiden fan meg ne addig NE élje bele magát, amég nincs kinn a koncertdátumok között.
Amúgy még az utoljára bejelentett 2 dátum sincs kinn az ironmaiden.com-on. Ehhez képest a maiden.hu már előnyben van. :)
Jo, ez igy teljesen OK en biztos nem hisztizek majd, ha esetleg kacsanak bizonyul a hir
mas Maiden fanatikusok viszont sokkal erzekenyebbek, ahogy ez a forumbol is gyakran kiderul, ezert tartanam szerencsesebbnek, hogy ha 100% confirmed status eseten kerulne csak ki egy ilyen hir
Nagyon nagyot tévedtél ismét, ugyanis a hírt nem vettem le a főoldalról. Nem érzem támadásnak a magatartásod, inkább csak csomót keresel a kákán. Felnőtt gondolkodású emberek el tudják választani a lehetőséget a biztos dolgoktól. Mások forrásai és a "nénikémnek-a-bátyjának-az-anyja-az-iron-maiden-takarítója" szintű források nagyon hidegen hagynak, csak és kizárólag olyan dolgok kerülnek ki a lapra, ami vagy hivatalosan bejelentett vagy a jelenlegi magyarországi Iron Maiden Team (honlap+fanzine) megegyezett, hogy kikerülhet. Ez is egy ilyen eset volt, a Vasszűz fogságában c. könyv írója írta a hírt.
ne vedd tamadasnak, kivanom, hogy valosuljon meg (szerinted nem orulnek, ha Pozsonyba lehetne menni megnezni a turnet?), de nekem ebben a formaban ez nem tiszta - a kedelyeket pedig maris felborzolta, hiszen csomoan megkerestek es azert vetted le a fooldalrol a hirt
ha nem jon ossze, annal nagyobb lesz a csalodas, ha mar most hiu remenyeket tamaszt az ember - emlekszem, tavaly (?) volt nagy vita meg anyazas is itt a topikban, amikor valaki elkezdte szelloztetni, hogy "Sportarena-megbizhato forras-kozeli ismerosom tuzkozelben dolgozik es tuti az info" es full szivatasnak tunt az egesz
Ez egy tök normális hír egy lehetséges koncertről, ami közel lenne hozzánk. Semmi kedély borzolás nincs benne. Az értelmezéseddel kicsit gondok vannak. Hányas voltál irodalomból? Az áll ott, hogy "nagyon valószínű egy pozsonyi buli, de még nincs bejelentve".
Bocs, de ennek a hirnek se fule-se farka, semmi ertelme igy kitenni, hogy 'nincs megerositve, de megis megbizhato forras, de megse az, de megis az' - kb. ennyi ertelme van, minek borzolni a kedelyeket?
Frissítettem a hírt a félreértések elkerülése végett. A bejelentés NEM hivatalos, de gondolhatjátok, hogy ha kikerült az oldalra, akkor a valószínűsége nagyon nagy. st_iron - maiden.hu
A Somewhere Back In Time World Tour 2008 keretén belül az Iron Maiden Párizsban, az Ominisport De Bercy Arenában játszik júlis 1-én (kedd).
Steve Harris: "Az Ominisport De Bercy-ben már több nagy koncertünk volt az utóbbi években, és ez volt az első koncert Európában, ahol a jelenlegi felállással léptünk fel 1999-ben. Mindig jó a légkör, köszönjük a rajongóknak, és nagyon várjuk, hogy újra ott játszhassunk.
Félelmetes, hogy a Live After Death DVD profiljával ugyanazt csináljuk, mint egy 80-as évekbeli show-n. Hatalmas öröm, hogy azok a számok, amiket turnéról turnéra játszuk, még mindig frissek és élvezetesek a bandának és a rajongóknak is. Azt hiszem, a Powerslave csodálatos show volt az egyiptomi díszlettel és várom, hogy én is újra láthassam."
A 2008-as turnéra a jegyek Ausztráliától kezdve Indián, Japánon, Észak- és Dél-Amerikán keresztül már Európáig fogynak.
Skandináviában a héten 2 óra alatt 123 500 jegyet adtak el az őrült rohamban, és ezzel elfogyott 3 stadionban a jegy Svédországban és Finnországban.
A 'Somewhere Back In Time' turné három szakaszból áll, most először egyedülállóan, a banda Boeing 757-es repülőgépe fogja szállítani az együttest, a stábot és több, mint 12 tonna felszerelést városról városra. Az első szakasz Indiában kezdődik február 1-én, majd Ausztráliában és Japánban folytatódik, mielőtt Los Angelesbe ér. Ezután Mexikóba repülnek, és a Maiden most először látogatja meg Costa Ricát és Kolumbiát, majd Brazíliát, Argentínát, Chilét, Puerto Ricót és New Yorkot, aztán Torontóban fejezik be a második szakaszt március 16-án. A 45 napos szakasz a banda kb. 400 000 rajongó előtt fog játszani 21 városban és 10 országban, közel 80 000 km-t repülve a saját 757-esükön, melyet az énekes és az Astraeus Airline pilótája, Bruce Dickinson kapitány fog vezetni.
Bruce Dickinson: "Ránézve a városok listájára, nagyon sok problémánk lenne a szállítással. De teherhajók helyett, amik lelassították a turné menetét, a saját repülő sokkal könnyebbé tette eljutni olyan helyekre, mint például Ausztrália, ahol most leszünk először 15 év után. Jó visszajelzést kaptunk a rajongóktól, akik Melbourneben és Sydneyben fél óra alatt megvették az összes jegyet!"
A második szakasz május közepétől június közepéig fog tartani Észak-Amerikában, és a végső harmadik szakasz pedig júliusban és augusztusban lesz az európai stadionokban és fesztiválokon. Összesen másfél millió rajongó előtt fognak játszani a turné alatt.