Biztos, az összes eddig futó film/tv-játék/műsor joga lejár dec. 31-gyel, és jövőre rengeteg külföldit fog adni.
(Némafilmek tömkelegét, Buster Keaton, stb... - sajnálom)
Emlékszik valaki egy olyan angol sorozatra, hogy A buszon?
Lesz a Filmmúzeumon januártól, a reklámjából: "hihetetlen nagy siker volt", ill. "de jó lesz újra látni."
Aki járatos valamennyire a TVTuner kártyák világában, az segíthetne. Szeretnék venni egyet, de sokszor hallottam, sok emberkétől, hogy szarakodik az övék, stb. Szóval csak azt szeretném megkérdezni, hogy Ti milyet használtok, és hogy meg vagytok-e vele elégedve. Azt is megírhatjátok, ha valakitől hallottatok valamit a témában.
Meg azt is, hogy pl. ezek közül szerintetek melyik a legjobb, legmegbízhatóbb:
TV TUNERKÁRTYA 3DTECH
TV TUNERKÁRTYA 3DTECH +FM
TV TUNERKÁRTYA KWORLD USB-U506-RF (FM)
TV TUNERKÁRTYA KWORLD USB-U506-RF PRO (FM)
TV TUNERKÁRTYA PINNACLE (MIRO) STUDIO PCTV SAT
TV TUNERKÁRTYA PINNACLE STUDIO PCTV (K. GAR)
TV TUNERKÁRTYA PINNACLE STUDIO PCTV PRO (K. GAR)
TV TUNERKÁRTYA PIXELVIEW PLAYTV PRO
TV TUNERKÁRTYA PIXELVIEW PLAYTV PRO /FM RADIO
Előre is köszönök mindent. :-)
Picit OFF leszek, de találtam egy weboldalt, ahonnan a Windowsra háttérképeket, hangokat, desktop theme-eket lehet letölteni különböző angol humor sorozatok témájában. A Csengetett Mylord? sajna nincs köztük, de a Folytassa sorozat, Halló, halló!, Waczak szálló, A buszon és még más sorozatok rajta vannak!:))
- Ahogy parancsolja M'lord! Jót tesz néha egy-egy atyai pofon, különösen, hogy a kis Henry árvaházban nőtt fel.
- Oh, valóban?
- Igen uram, minden bizonnyal ott ragadt rá a pingponglabda-szétszórás rossz szokása. Engedelmével kísérletet teszek, hogy erről leszoktassam.
Rendben, Stokes, magára bízom.
Tudom hogy teljesen megbízhatok magában.
De azért a fiatal Henry-nek adjon egy fülest a nevemben is. Már megint itt hagyott egy csomó pingponglabdát, miközben tisztogatta az ütőket.
Ahogy óhajtja, M'lord. Nyitnék Önnek egy új üveggel, ha megengedi.
A réginek maradt még pár csepp az alján, de furcsa szagát éreztem az imént, talán penészes lehet a dugó. Arra gondoltam, a személyzet - mármint aki nincs szolgálatban ma este - minden bizonnyal hálás lenne nagylelkűségéért, ha megízlelhetné. Az elosztást természetesen rám bízhatja Uram.
Ha bort akarok inni, majd megveszem azt a pénzemen !
Semmi esetre sem nyúlnék őméltosága borához.
Apám a nadrágszíjjal torolta meg, ha valami rosszat csinéáltam.
De vigyázzon, Stokes, ha megremeg a keze, én ott leszek, s maga repülni fog, sakor majd én kerülök a maga helyére !
És Alf Stokes egészen biztosan kinyitott egy üveg Tio Pepe-t az ünnepi alkalomra - természetesen csak azért, hogy tesztelje, nem romlott-e meg Őméltósága készlete a pincében.
Kérdeznék töletek valamit:
Szeretnék venni egy TV-kártyát (amivel családi videófelvételeket, TV-műsorokat, stb.) lehetne CD-re menteni.
Sok (3 :-)) ismerősömnek van TV-kártyája, de a legtöbbnek (2 :-)) nem működik megfelelően, olyannyira "hibás"/nehézkes, hogy nem is használják (legalábbis rendes felvételeket nem készítenek vele (mindig van valami kis hiba)).
Szóval a kérdés:
Ti milyen TV-kártyát tudtok ajánlani, ami megbízhatóan működik?
(Biztos van nektek, vagy ismerősötöknek jól működő TV-kártyája, írjátok már meg a márkáját/típusát/paramétereit. Azt is megírhatjátok, ha valami szart ismertek, hogy azt is tudjam, hogy milyet ne vegyek.)
Előre is köszi a segítséget.