Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
jó, bocs fáradt vagyok:) A garancialevelem egy kis füzetkébe van a használati utasítás utcsó oldalán lepecsételve, ennyi és valami hivatalos apple szervízhez kell vinnem, ha valami fáj. Amúgy a Ferenc körútnál vettem egy boltba, szal gondolom hivatalos, vagy nem:D
Nem meg nem olvastam el a hasznalati utasitast mivel meg nem vettem meg a cuccot. Mivel van sok sok sok oldal ezert gondoltam egyszerubb megkerdezni es varni egy kicsit turelmesebb emberre aki leirja a valaszt kb ugyanannyi betuvel mint te a fentieket. Szoval valaki? hgoy mukodik a ipod nanora a fajlok mp3 ak zenek ramasolasa?
Azaz ha ramasolok mp3 at akkor ne mtudom lejatszani vele? Akkor tehat lejatszando mp3 at csak Itunesal tudok masolni ra? Es nezi az barhogy a jogtisztasagot, vagy tetszoleges mp3 ramasolhato?
Fileokat simán tudsz rá másolni, normál külső vinyóként muxik. Persze ha zenét akarsz rátenni, és meg is akarod hallgatni, akkor már más a helyzet. :-)
Hogy hol vettek azt megmondhatom, ha kapok egy szeriaszamot, marmint orszagszinten ez benne van a Global Service Exchange-ben (apple webes szervizrendszere). Ha pedig itthoni, akkor szivesen tovabbik adatokat a magyar kepvisleletnek, bar ketlem, hogy egyszeru lesz megtalalni. A tulajdonos beazonositasa (amikor erte jon) sima ugy: szamlan rajta szokott lenni a szeriaszam, de ha nincs, akkor kapott hozza garanciajegyet, azon viszont tutira rajta a van.
Felteve, hogy hivatalos uton jott az orszagba, nem pedig szurkeimport valahonnan, mert akkor sosem lesz meg.
1) a MOV nem formatum, hanem container. 2) a MOV, M4V, stb containerekben megtalalhato videoformatumok kozul (MPEG-2, H.264, stb) egyet sem az Apple talalt ki, ezek mind nyilt szabvanyok.
en nem latom amugy tul sok ertelmet annak, hogy MPEG-2 dekodert tegyen az Apple az iPod-ba, tekintve, hogy extra penzbe kerul, es 1-2 even belul a kutya nem fogja hasznalni, mivel az osszes DVB-T/DVB-S es HDTV adas H.264-ben kerul kisugarzasra, a vinyodra is H.264ben fogod felvenni.
Talált iPOD: na ha nagyon becsületes akarsz lenni, meg jófej akkor szerintem valamiféle applestoreban utánna kéne nézni, hogy hátha tudnak valamit a vételéről... igaz, aki képes elhagyni nemcsak az iPOdját hanem a jó kis fülesét is, az megérdemli:) Minap egy hitelkártyát találtam, odaadtam a boltosnak (rosszul tettem, mert az adott banknak kellett volna visszaadni, nem pedig az üzletnek). Máshogy is elsülhetett volna, de remélem mindennapos vásárló volt és hamarabb visszakerül hozzá a kártya mint ha bankon keresztül ment volna. Kicsit próbálj utánna járni, ha nagy szerencséd van akkor külföldről vették így megmarad Neked:) Na jó, tulajdonképpen én se tudnám mitévő legyek...
Hat en amikor vettem feketere pályáztam, csak már nem volt és mivel már nem bírtam tovább várni, megvettem a fehéret...mostmár nem is sajnálom, hogy így döntöttem, mert a minősége mellett már csak a kinézete jobb.Így visszagondolva, a fekete túl monoton lett volna :) Amúgy tényleg nem játszik le .mov-ot, vagy csak én vagyok a béna? Kicsit csodálkoztam is amikor kiírta, hogy nemtudja lejátszani...