Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Ezek tualdonképpen karikatúrák de nem rajzolt figurák vannak hozzá, hanem ezekkel a kis lego figurákkal ábrázolják a viccet. Amit neked ajánlottam, ott azon röhögnek, hogyan tölötték a tourról ilyen olyan okból távolmaradt versenyzők az időt. Az időtöltés minőségét százalékokkal ábrázolták:
Petacchihoz, aki vizibiciklizik a következő szöveg tartozik: alfa-jet szórakozási faktor: 30%, saját pedelozás: 10%, csapattársak pedálozása: 90 %
Basso wc-t javít, miáltal a szórakozási faktora -2%.
Mancebo: 50% salmonella, 80% hús, 100% szabadidő: Nekem nagyon tetszett a Vinokurovos is, aki ideje döntő részében a Rocky négyet bámujla.
Sipiék azt mondták,egységesen engedélyezett volt az betegségükre a gyógyszer.Épp valamelyik nap beszéltünk Erával arról,hogy milyen jó,hogy a sprintereket,nem éri el a doppingügy.Erre....
Nagy Sanyit metámadta a sajtó, mert a gazzetta delo sport kiszivárogtatta, hogy Piepoli és Mayo társaságában ún. nem negatív mintát adott a giron. A mintájában egy salbutamol nevű asztma gógyszert találtak.
Tegnap tették közzé a hírt, ma természetesen már érkezett a válasz, hogy Sanyi évek óta allergiás, és orvosi engedélye van rá, hogy szedje a szert.
A legjobb Leo volt, akitől Mauro megkérdezte: Mégis mennyit vettél be? mire a válasz: Hát tudom én, hogy hányszor pfuff, pfuff? Ha szükségem volt rá, fújkáltam egyet! - tudmányos alaposságú kezelés:-)
Nekem tetszik, mert rajta van a hiúz is. Ha kicsikét nagyobbak, és vastagabbak lennének a betűk, talán jobban lehetne olvani, de így is nagyon elegáns.
kicsit unatkoztam tegnap (na jó, kicsit elegem lett Garibaldiból és a nagy nemzetegyesítésből) és bannereket csinálgattam. Ehhez mit szólnátok? (csak az első próbálkozás, úgyhogy olyan amilyen...
(A lényege, hogy az astanás versenyzőknek nála szerződése van 2008 év végéig. Semmi akadály nem lehet, mert a bicikliket, a kocsikat, a buszokat, a lefagyasztott gyógyszereket nem tudta megtartani, de a liszencét igen. Úgyhogy ettől eltekintve úgy tudnak működni, mint egy pro tour csapat, ő csak felteszi a lábát, amíg az emberei a ház körül szorgoskodnak.
Jesus Manzano állította, hogy a bringások közül sokan lesznek kábítószer, vagy gyógyszefüggők.
Részlet Sarah Vandenbroucke interjújából, a radsport-news-ból:
"Az utolsó években egyre gyakrabban szedett drogokat. Amphetamint, kokaint, altatószereket, óriási mennyiségben, amelyek közül soknak hallucinogén hatása volt. Ilyenkor nagyon agresszívvá vált. Gyakran megvert. Elhagytam és visszamentem a szüleimhez. Ezt nem tudta elfogadni, és gyakran megfenyegetett. Azzal fenyegetett, hogy kinyír engem is, és a családomat is."
Vanda, köszi a videót, nagyon élveztem, bár bevallom, végig izgultam, hogy egyszer nagyot bukik valamelyik. De nem. :) Hihetetlen volt, mikor a levegőben ugráltak azokon a kis hidakon, főleg mikor a híd közepe hiányzott. :)