Igaz, a mai napig sem sok könnycseppet hullattak a magyarok a terror áldozataiért, nem ismerték el felelősségüket a rémtettekért. Ami ma Magyarországon zajlik, nem zárja ki, hogy a nyilasuralomhoz hasonló hatalomátvételre is sor kerül. Pillanatnyilag a nácik és a demokraták versenyt futnak az orbáni diktatúra utáni hatalom megszerzéséért, és e pillanatban a nácik állnak jobban.
Persze nehéz eldönteni, hogy mentális zavarral, avagy valódi aljassággal állunk -e szemben. De az bizonyos, hogy a cikk és szerzője egyaránt riasztó.
A kedves cikkíró, nemcsak a magyar nyelvben, de a magyarországi állapotokat illetően is kellően tájékozatlan, mégsem akadályozza ez őt abban, hogy aljas indulatait ránk vetítse.
Nagy a tét a hétvégi választáson Magyarországon. Egy olyan állam körvonalazódik, amelyben a zsidók és a cigányok diszkriminációját hivatalos politikává tehetik.
Akkor pedig a romák és a zsidók diszkriminációja, a nagymagyar sovinizmus, és a másként gondolkodók legtágabb értelemben való üldözése válik a magyar állam hivatalos politikájává.”
Butaságot beszélsz. Senkinek az "agyába" nem mászok bele, ráadásul a tudatos és tudattalan szerepe elég ismert is.
:)) Azért attól ne tartsál, hogy nem értenélek....Kevésbé mint én szeretném, de sokkal jobban mint ahogy Te.
A tudattalan tényezőknek aligha van köze OV-hoz, vagy bárkihez a politikai szereplők közül, sokkal inkább saját életed fontos szereplői azok, akikkel kapcsolatosan a tudattalan tartalmak kialakultak.
Akkor így távpszichoanalízis révén bele is másztál az agyamba? Hihihihihi
Félek, hogy nem értenél:O))) Hidd el, hogy nekem nagyon szilárd értékrendem van. Sokkal szilárdabb, mint némely vezetőinknek, akik már lassan azt sem tudják kicsodák és mit kell eljátszani.
És ha arra utalsz, mint tudat alatti, hogy nem szeretem Orbánt, igaz. Soha nem is tagadtam. Ennek ellenére vagyok annyira következetes, hogy pozítív jelenségek esetén újra gondoltam volna a dolgokat és beismertem volna, hogy tévedtem. Nekem abban semmi szégyellni való nincsen.
Sajnos nem volt alkalom erre .... sőt. Azt kellett látnom, hogy a fenntartásaim messze elmaradtak a megtörtént dolgoktól. Most már csak azt tudom mondani, hogy igazam volt. És ezt egyre többen mondják.
Ha pszichológus vagy, körbe nézegethetnél, és nem engem próbálnál elemezgetni... lenne kit....én teljesen normális vagyok:O)))