Nyilván a mélynövésű törpediktátor gumicsizmás lábai nem érnek el a pedálokig. Ezért aztán a pedálokat a vikkancs lábai előtt görnyedő német zsolt nyomogatta a kezeivel.
Javaslom fuss neki olvasd vissza a 277-es és 268-as hsz-eket, hogy miért értelmezed rosszul az adatokat. Csak előbb nyugodj le egy kicsit! Vagy inkább olvasd el holnap, addigra biztos lecsillapodsz!
még rosszabbul jártál
Azért jellemző az olyan balos fikanyikkek (mint te) mentalitása és hozzáállása a vitához.
Szerintem neked fingod sincs miről beszélek, csak hajtod itt a szöveget folyamatosan, adott itt a sértődött hangnemet és a végén még megüt téged a guta.
Az ilyen emberek miatt, mint te szüntették meg az egy meg kétforintos érméket, akik kettőig sem tudnak számolni, nemhogy szorozni! Te "összeadős" matekzseni!
Ha kussban maradtál volna, bölcsebb maradtál volna és nem kéne itt magyarázkodnod.
én nem számoltam semmilyen kormányhoz. egyszerűen 2002-t vettem bázisévnek. abban az évben leginkább a minimálbéremelés és a közalkalmazotti béremelés (ami természetesen hatással van a versenyszféra bérszintjére is) okozta a gdp növekedésnél jóval nagyobb arányú reálbérnövekedést. egyébként nem gondolom, hogy ez a két dolog az adott kormány 'teljesítménye' lenne, amit pozitívan kellene megítélni. mindkettő egyszerűen egy törvényi intézkedés, ráadásul mindkettő káros hatással volt a magyar gazdaságra.
Annyi gerinc sincs benned (nem csoda), hogy a csúnya beégésed után egy bocsánatot elrebegj és elhúzz a mea culpába (ahová persze - igazi pofátlan pógári fideszes módon - te akartad küldeni a másokat.)
Így maradt neked a "baromarcúzás". Meg a csúsztatás (100 napos program után azt írni, hogy a 2002-es 13,6% a bálványodnak köszönhető :DD). Mondjuk az gyönyörű, hogy szánalmas magyarázkodásoddal inverz módon azt ismered be, hogy buktörpödnek is köszönhető az elkúrás. Hát igen, ismerve a 2002 májusi ktsgvetési hiány adatot. Node minek is írok ilyeneket, egy szektahívőnek teljesen felesleges.
Úgyhogy ignore on jár neked a "baromarcútól" (igaz, azon legalább van bőr, ellentétben a tiéddel vagy imádott vezíredével).
Libertine Vissza a topikba 2008-07-22 10:42:45 (#171) Nem is nőtt a reálbér 25-30%-kal. Az elkúrás ugyanis maga az osztogatás volt.
Eredetileg egy szóval nem mondtad, hogy 2002-2006 időszakról vernyákolsz. A 2007-et szándékosan lehagyod.
A 2002-es 13,6% nagyobbrészt az előző kormányé, az éves időszak 2/3-a. Megyó osztogatóprogramjának nem sok köze van, tekintve hogy 1) csinált egy szűkebb kört (600ezer) érintő közalkalmazotti béremelést - ez kb. ez éves 3%-a 2) a költségvetési év (adók, járulékok, stb) még az előző kormányé. Úgyhogy abból a 13,6-ból nyugodtan levonhatsz legalább 10-et (és még nagyvonalú voltam, mert valahol 11,2-11,4 értékeket olvastam!).
Remélem összeadni azért tudsz
Baromarcúkám, nem összeadni kell!!! Ezek százalékos változások...
Értem. Tehát vannak a hófehér magyar autósok és a rohattrabló osztrák rendőrök. Csak azt nem értem, hogy ezidáig egyetlen hős magyar jogász sem perli őket Strasburgban. Még Morvai Krisztina is hallgat! Vagy mégis? Meséljetek már! A strassburgi bíróság mást se tesz, mint az osztrák önkényt szankcionálja? Elvették a GPS-t? Tényleg? Feljelentette valaki őket? Vagy mégsem? Csak hazudozunk?
Én szeretném, ha az osztrákokat végre helyrerakná az EU. Gyűjtsünk bizonyítékot! Ahogy itt olvasom, semmi az egész! Minden magyart igazságtalanul rabolnak ki az osztrák hatóságok! Elveszik az órájukat! A GPS-t! Bizonyítsuk! (Könyörgöm! A francért kell ennyire átlátszóan hülyének lenni?)
Nem vontak be hanem visszatartottak a büntetes kifizeteseig.Az osztrakok mar evek ot csinaljak söt annak idejen meg az orat is levettek rolad ha nem tudtal fizetni.