Keresés

Részletes keresés

Varázsos Barát Creative Commons License 1999.12.22 0 0 606
Lottózsonglőrök. (Waking Ned Devine) - Igen kellemes ír filmvígjáték.
Szellemkutya. A szamuráj útja (Ghost Dog. The Way of the Samurai). - Igazán jó kis mű!
quartya Creative Commons License 1999.12.21 0 0 605
Na, senki nem jár mostanság moziba?!

Amit ajánlani tudok: Lőporos hordó, Paskaljevictől. Belgrád, háborús időben, de nem a háborúról szól direktben, hanem a belgrádiakról, szerbekről, a brutalitásról. Arról, hogy mennyire nem tudjuk elképzelni a hétköznapokat, hiszen csak a Hiradóban látjuk a háborús eseményeket, miközben azért az emberek élni igyekeznek egy nagyvrosban.
kábé, és szerintem legalábbis -quartya

Nogo Creative Commons License 1999.10.27 0 0 604
A Gyűrűk uráról csak annyit, hogy most olvastam a Total Film-ben, hogy már indul a forgatás, a nagy nevek már aláírták a szerződést. A rendező pedig Peter Jackson. Ha ez az a Peter Jackson, aki a Hullajó!-t rendezte, akkor nem lesz gyenge a film!
Előzmény: Dob (602)
Dob Creative Commons License 1999.10.26 0 0 603
A Jacki Chan dolghoz hozzászólva: most láttam Chan életrajzi filmet , magyarul (amit az egyik Total Filmben mutattak be). Megvette már valaki?
Dob Creative Commons License 1999.10.26 0 0 602
13. harcos. Látta valaki? Így első látásra amolyan viking saga-nak láccik, tényleg ilyen? Én nagyon szeretem a Fantasy filmeket (A Gyűrűk urát várom már), szóval mennyire lessz Fantasy-kaland, vagy mennyire lessz érzelgős, vontatott valami?
saffycica Creative Commons License 1999.10.26 0 0 601
Tud -e valaki arról,hogy mikor mutatják be a magyar mozikban a tavaly forgatott "Szomorú vasárnap" c.filmet?
DcsabaS_ Creative Commons License 1999.10.25 0 0 600
Kedves Dob!

Alighanem tulzasba estel. A Brilians csapda ugyanis kimondottan jo film volt (romantikus high-tech krimi) - legfeljebb egyesek valami amokfuto akciofilmnek szerettek volna latni helyette.

Az viszont igaz, hogy a "The Hounting" NEM horror, noha abban a kategoriaban inditottak. Nem folyik patakver, nem kinoznak embereket, nincs benne nemi eroszak, sem perverziok, sem zombik, szoval tulajdonkeppen max. gyerekeknek valo "kisertetes film".

Az "Inspector Gadget" egyebkent szinten kimondottan gyerekeknek valo film. "Szellemiseget" leginkabb a "The Mask"-hoz hasonlithatnam. Ha szeretsz nevetni a gyerekes poenokon, valoszinuleg tetszeni fog. Es ha van gyerek a csaladban, feltetlenul vidd magaddal (:-))).

Dob Creative Commons License 1999.10.25 0 0 599
És az Átok Horrorfilm?? Haverokkal végigröhögtük a filmet. Bámulatosan szar volt. Rég láttam ilyet. Zéta Jonsz még a Briliáns csapdában is jobb volt. Pedig az is töxszar. És ettől pisilte össze valaki magát.

Az inspector gadgetet látta valaki? Mennyire hasonlít gyerekkorom kedvenc rajzfilmjére??

DcsabaS_ Creative Commons License 1999.10.25 0 0 598

FELHIVAS

Allitolag a hetvegen valamelyik magyar TV vetitette Catherine Zeta-Jones "Seherezade" c. filmjet (2 reszben). En most sajnos kulfoldon vagyok, ezert nem tudtam felvenni. Nagyon jo lenne, ha akadna egy nalam szerencsesebb ficko, aki raadasul oda avagy kolcson is tudna adni a sajat felvetelet. Felajanlok cserebe mondjuk 10 db vadi uj markas videokazettat, vagy amit csak szeretne az illeto.
A felvetelbol majd reszleteket szeretnek kitermelni es elhelyezni a nevezett szineszro reszere fonntartott honlapomon (ami azt hiszem az egyetlen Magyarorszagon).
Szinten korabban (talan egy eve?) vetitettek a
"Nagy Katalin" c. filmjet. Arra ugyanugy all a keresem es ajanlatom!

DcsabaS_ Creative Commons License 1999.10.25 0 0 597
Ugyan egy masik filmes rovatba mar belinkeltem, de talan itt sem art: Az Átok
decadens81 Creative Commons License 1999.10.25 0 0 596
"Az Átok" tényleg nagyon szar film volt.Esküszöm ez szarab volt a Spawn -nál is,pedig eddig ő vitte el a pálmát nálam.
Ketrinzetagyonsz és Liámnilzon szinte csak mellékszereplöként voltak a filmben ,de tényleg!
Ezen a filmen,szinte elaludtam,ami ritkaság számomra,mert utóljára asszem a Mortal Kombat 2-ön aludtam el majdnem.
Aki tervezi ,hogy megnézi a filmet,annak azt mondom,hogy NEEE!
Aki pedig megnézte, visszasirja a jegyárát az biztos.Inkább a Tábornok lányát nézétek meg.Ugyan én még nem láttam,de biztos jobb film mint az a szaros Átok.Másfelöl,pedig még nem csalódtam John Travoltában,biztos befutó.

Na csumi

DcsabaS_ Creative Commons License 1999.10.24 0 0 595
Kedves detri.!

Ez a "Nothing" resze a kritikadnak (:-)))?

Mas. A Tabornok lanyat nem lattad veletlenul? Milyen? (John Travoltat es Madeleine Stowe-t is nagyon kedvelem.)

Előzmény: detri. (593)
Liquid_FX Creative Commons License 1999.10.24 0 0 594
A Noting Hill tényleg jó, ajánlom mindenkinek.(Sztárom a párom-brrrrrrrr, egy újabb rettenetes magyar cím) Különössen alkalmas arra, hogy letudjuk barátnőnkel szemben a régóta tórlódó romantikusfilm adagot. Néhol meglepően jó angol humora bír lenni, ami ugye mainstream esetében elég nagy ritkaság.
Az átkot meg akkor nem nézem meg :-)
detri. Creative Commons License 1999.10.23 0 0 593
Nothing Hill (csakazért sem a magyar cím...):
Nekem tetszett, bár H. G. túlságosan hülyére volt csinálva. Jól szórakoztam, Spike tutti volt.

Az Átkot messziről kerülni!

detri

exlex Creative Commons License 1999.10.23 0 0 592
Simon Magus:

Erdekes, elvezheto, elgondolkodtato film.
Enyedi Ildikonak van erzeke a misztikumhoz.

Kivancsi vagyok lesz-e ilyen jo Az alkimista es a szuz Novenyivel es tarsaival...

42 Creative Commons License 1999.10.11 0 0 591
Reanimálva a topikot.

Everybody loves sunshine (Mindenki a napra tör).
Igazi európai (angol) darab. Iszonyú jó hangulat.
Nézzétek meg.

Bateman Creative Commons License 1999.08.26 0 0 590
Office Space rendben van.Az üzenet rögzítős jelenet annyira komoly, hogy a nihilizmus jelenetek oscar díjasává avatom!
Nem hiába Mike Judge már bizonyított (Beavis & Butthead).
Skog Creative Commons License 1999.08.26 0 0 589
Mike, mea culpa...
Mike Creative Commons License 1999.08.26 0 0 588
Thomas Crown:
Van benne egy kis Kalambos beutes, ahogy anyuka egybol kiszurja a tettest, klise hegyek, de azert vannak erdekes otletek is, pl.: a sok kemenykalapos uriember. De amugy eleg klise egy film.
Office space:
(nem vagyok hajlando hivatali patkanyoknak hivni a filmet) korrekt darab. Kulonosen a fonok jopofa: hmm... well, ... jaa :)
No meg a motyogos :)
Mike
exlex Creative Commons License 1999.08.25 0 0 587
Thomas Crown:

Tempos film, inkabb romantikara hajaz, mint akciora.
Szokatlan, hogy amerikai filmben ilyen nagy sztarok ennyire meresz jelenetekben uzekednek.
(A mereszseg persze USA mercevel ertendo. :)

Skog Creative Commons License 1999.08.25 0 0 586
Hú, most néztem meg a Hivatali Patkányok-at(Milton).Jó nagyon jó.
Igazi Trainspotting érzés, végre.

BÜDÖS A MUNKA!!!!

exlex Creative Commons License 1999.08.14 0 0 585
Ma lattam a Csucsformaban-t (Rush Hour). Mit mondjak, jot tett Jackie-nek, hogy sikerult betornie Hollywood-ba. Vegre van normalis forgatokonyve a filmjenek, nem csak egy latszat korites van a verekedos jelenetek kedveert.
Sajna eppen emiatt a szokasos Jackie Chan stilus joval halvanyabb a filmben, mint eddig. Mivel tobb helyen nem azsiaiakkal verekszik, a verekedesek kevesbe latvanyosak (nyilvan az amik nem olyan jok). Azt hiszem meg regebben mondta Jackie, hogy az amerikai filmekben a verekedeseket gyors vagasokkal teszik latvanyossa, mig az azsiai filmekben tenyleg megcsinaljak, amit latunk. A Rush Hour-ban eppen az elobbire van pelda, amikor a neger barban JC osszeverekszik a torzskozonseggel.
A vegso nagy osszecsapas sem a szokasos nagy verekedes, hanem egy hollywood-i izu lovoldozos-levegoben-kinyilo-penzzel-teli-borondos-robbanasos befejezes.

A film nem rossz, de ez mar nem annyira JC film, hanem inkabb egy jobban sikerult atlagos US akciomozi.
(Az elozo filmje, amit nalunk bemutattak (Elveszett zsaru - Who am I) eppen az ellenkezo veglet: jo akciojelenetek, csapnivalo tortenet/forgatokonyv).

DcsabaS_ Creative Commons License 1999.08.14 0 0 584
Kedves szattila!

A filmet latva hasonlo benyomasaim voltak nekem is. Megtoldanam meg azzal, hogy mintha Sandra Bullock maganeleti problemai arnyekoltak volna be az alakitasat, amit egyaltalan nem ereztem oszintenek es hitelesnek, ellenben inkabb "tulkompenzalonak" es egy kisse gorcsosnek. Julia Roberts-nek is volt egy idoszaka (szinten maganeleti problemakkal terhes), amikor nem tudott a filmvasznon olyan vidam es felszabadult lenni, ahogyan megszerettuk. Na most hogy ez az effektus csak a szineszNOKre igaz kizarolag, vagy a ferfiakra is, azt hirtelen nem is tudnam megmondani. (En ugye inkabb a holgyeket figyelem.)

szattila Creative Commons License 1999.08.14 0 0 583
Jóóóó mélyre kellet nyúlni a tipicért...

Mint a hurrikán. Na jó annyira nem új, de csak most láttam. Érzelmek:vegyes. Bullock kisasszony helyes - mint mindíg - (de most nem annyira mint máskor), Afleck(?) hol kedves, hol idegörlő...
A film: nekem nem jött be, pedig igazán pozitívan álltam hozzá (nem vártam túl sokat). Papopolós szentimentális szösszenet a házasság komolyságárol, és arról hogy minden ember sokat ért, meg hogy meg lehet változni ha igazán akarja az ember. Sz'al giccs. Eddig Sandrában (igen-igen ilyen jóba' vagyunk :))) ) nem csalódtam, igazából most sem, csak ez a szerep valahogy nem annyira passzol hozzá.

Azért meg lehet(ett) nézni. 6/10.

A Múmia 7/10
Analyze This 7,5/10
A ravasz, az agy ... 10/10

Üdv szattila

Morpheus Creative Commons License 1999.07.23 0 0 582
The Matrix
Vegre egy igazan tomor, jol kiagyalt kis tortenet. Nagyon tudom ajanlani. Vannak azert benne eleg gagyira sikeredett jelnetek. Pl. Neo /Keanu Reeves/ megmenti Trinity-t a zuhanó helikopterből, úgyhogy először azt hittem, hogy helikopterrel együtt egy madzagon keresztül visszarántja, de szerencsére egy fokkal talán jobb lett, mert csak a nő fickándozott a zsineg végén. Ja és az igazi szerelmes csók, ami még egy halott ürgét is vissza tud hozni a virtuális gázból.
Ja, de egyébként az eszmefuttatások nem rosszak, tényleg. Na csá.
abalint Creative Commons License 1999.07.22 0 0 581
Most láttam az Analyze This-t! Nagyon jó! Jobb Kerestapa
-paródia, mint a Mafia!, és Robert de Niro és Billy Crystal zseniális benne! Nagyon érdemes megnézni!
Mike Creative Commons License 1999.07.21 0 0 580
A Taxi tipikus europai film, es jellegzetesen francia - mar abban a tekintetben, hogy a rendorok mekkora kocsogok. Pl.: lovoldozes a belugyminiszterrel, egyszerre ketten akarnak lehajtani, es meg sorolhatnam. Ezt USA-ban nem merik megtenni, ott a rendorseg mindig piedesztara van emelve. Lasd: Harom ferfi es egy mozes kosar - Harom ferfi es egy kis holgy. Szokasos USA-beli koppintas, ami meg sem kozeliti az eredetit. (ugye az eredetiben atvagjak a rendoroket, egyuttmukodnek a kabszerbandaval, mig az amcsi valtozatbam "Magnum" papaval karoltve lefulelik a kabszerseket.) Kivancsi vagyok lesz-e a Taxi-rol amcsi koppintas. Es, hogy a dialogusok szinte szorul-szora ugyanazok lesznek-e (mint az "Egy indian Parizsban" - "Dzsungelbol dzsungelbe").
Udv, Mike
Morpheus Creative Commons License 1999.07.23 0 0 579
The Matrix
Vegre egy igazan tomor, jol kiagyalt kis tortenet. Nagyon tudom ajanlani. Vannak azert benne eleg gagyira sikeredett jelnetek. Pl. Neo /Keanu Reeves/ megmenti Trinity-t a zuhanó helikopterből, úgyhogy először azt hittem, hogy helikopterrel együtt egy madzagon keresztül visszarántja, de szerencsére egy fokkal talán jobb lett, mert csak a nő fickándozott a zsineg végén. Ja és az igazi szerelmes csók, ami még egy halott ürgét is vissza tud hozni a virtuális gázból.
Ja, de egyébként az eszmefuttatások nem rosszak, tényleg. Na csá.
abalint Creative Commons License 1999.07.22 0 0 578
Most láttam az Analyze This-t! Nagyon jó! Jobb Kerestapa
-paródia, mint a Mafia!, és Robert de Niro és Billy Crystal zseniális benne! Nagyon érdemes megnézni!
Mike Creative Commons License 1999.07.21 0 0 577
A Taxi tipikus europai film, es jellegzetesen francia - mar abban a tekintetben, hogy a rendorok mekkora kocsogok. Pl.: lovoldozes a belugyminiszterrel, egyszerre ketten akarnak lehajtani, es meg sorolhatnam. Ezt USA-ban nem merik megtenni, ott a rendorseg mindig piedesztara van emelve. Lasd: Harom ferfi es egy mozes kosar - Harom ferfi es egy kis holgy. Szokasos USA-beli koppintas, ami meg sem kozeliti az eredetit. (ugye az eredetiben atvagjak a rendoroket, egyuttmukodnek a kabszerbandaval, mig az amcsi valtozatbam "Magnum" papaval karoltve lefulelik a kabszerseket.) Kivancsi vagyok lesz-e a Taxi-rol amcsi koppintas. Es, hogy a dialogusok szinte szorul-szora ugyanazok lesznek-e (mint az "Egy indian Parizsban" - "Dzsungelbol dzsungelbe").
Udv, Mike

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!