Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Egy éve azért került az újságok címlapjára, mert épp nem lévén szerződése, álruhában indult egy amatőrversenyen, egy olyan igazolvánnyal, amelybe Tom Boonen fényképét ragasztotta. Úgy tűnik, elvesztette a tréfás kedvét.
Én is így vagyok, amíg ki nem derül, hogy mivel üzemeltette a kedvenc csapatom Obi van Kenobi mestert és a padawanját a giron, nem írnék többet.
Freie Gomez is beszáll a nagy spanyol akcióba, az úgynevezett Operación Himno-ba, ami arról szól, hogy szöveget írjanak végre a spanyol himnusznak. Szerinte nem túl felemelő 'na, na, ná'-zni a himnusz alatt. :)
TDW csinált egy képet, ami nagyon tetszik, csak a zöldmezes kezek látszanak, ahogy a magasba emelik a kupát. Tényleg rettenetesen sajnálom, hogy nem láthattam/láthattuk a díjátadást.
a kék pólós úriember takarásában Heras, ki gondolta volna :)). melette szintén fehérben a jó Gonzalez Galdeano, vagesz a napszemüvege :). sárgában Beloki, őt se lehet eltéveszteni. Belo mellett Jörg Jaksche, de erre nem esküszöm meg. pirosban Santi Perez, na de ő hogy jön a képre a Libertys banda közé? Valszeg emiatt nem ő lesz, pedig megtévesztésig hasonlít!! Háttal kékben: talán Vicioso? Tipp csak. Inkább kettőt és könnyebbet :)). Lila ingben maga a drága aranyos Saiz úr... A többi passz.
Ez a Toto :)). Komolyan mindig felvidít ez a totál lökött ember, most is. Egyszerűen nem lehet nem szeretni, imádom, annyira nem normális, hogy az már szinte lehetetlen! :)
Én csináltam sokat, de egy, azaz egy normális sem sikeredett sajnos. Ilyen szürreális festmény-jellegű az összes :((. Nem bírta el a gagyi gépem a lámpa szórt fényét és a hátulról jövő napfényt együtt. Viszont Edit nagyon sokat kattintgatott, biztosan elküldi majd mindenkinek.
Ahhoz képest, hogy az ászaikat, Hamiltont és Jakschét kivették a sorból, és szegény Toto vezérletére voltak bízva, nagyon jól megállták a helyüket. Megszolgálták a szabadkártyát, mert ezen a giron egyetlen olyan akció sem volt, amiben tinkoffos ne lett volna. Ignatiev meg is nyerte a legagresszívebb fahrer címet. Jevgenij Petrov (Péterfi Jenő) révén pedig a top tízbe is bekerültek. Érdemes volt meghívni őket, mert nagyon jó kis csapat volt.
Ami még nagyon tetszett nekem, hogy a Spezialized Angyalka tegnap az út mellett sütit osztogatott és a motorosok sorban megálltak egy falásra. :)
TDW képei megint nagyon jól. :)
Most látom csak Di Luca úgy néz arra a kupára, mint egy nem is tudom mire, szent ereklyére. Nem hittem, hogy megcsinálja, de megcsinálta. Rettentően örült, jó látni a képeken. :)