Keresés

Részletes keresés

Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.04.27 0 0 495
Erre magam is választ adhatok, mivel KENU nagyon sokat van távol, mindig rámmarad a felelősség, nem elég, hogy épp msot szédelegtem haza a kórházból a saját gyerkőcömmel, még KENUka is gondatlan... mert Dobcsira bízni... szóval, ejnye-ejnye, KENU! :))

wacsy: :)))) Ha Mohamed nem megy a hegyhez, megy a hegy Mohamedhez? :))))(vagy fordítva? :DD)

Ja, hogy a szkanderverseny? Erzsébet nevű rendkívül értelmes osztálytársunk kitalálta, hogy menjek a diáknapon szkanderversenyre. Dobcsival. Miközben Dobcsi odakint fog streetballozni. Hát most mondd meg, milyen félkegyelmű ötletei vannak ennek a lánynak! ;)

Előzmény: wacsy (494)
wacsy Creative Commons License 2004.04.27 0 0 494
:-)Szia KENU !Na hogy megy a gyermeknevelés?
Előzmény: KENU (491)
wacsy Creative Commons License 2004.04.27 0 0 493
Ó harpokratesz..:-) ne hagyj minket itt bizonytalanságban vergődni...Ha a kép nem akar idejönni,akkor mi is szívesen odamannénk megtekinteni!
Előzmény: harpokratesz (488)
wacsy Creative Commons License 2004.04.27 0 0 492
Köszönöm a magyarázást RD és Berci ügyben :-)
Sok boldogságot nektek is! :-)) /Rejtő Jenő és Berci/

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (482)
KENU Creative Commons License 2004.04.27 0 0 491
Na, visszatértem!
Wacsy! Nagyon, nagyon jó, hogy újra itt vagy, a képek pedig nagyon jók!!!!!!!!!:)
Súrnőim!
Igazán kérem, ne haragudjatok, hogy ma nem mentembe! Szánom-bánom bűnöm, de a tízórás vonatút kimerítő volt! Nagyon kérlek, ne haragudjatok!!!!!!!!!
Jenőkém!
Kiengesztelésül írtam RD-t! Majd, meglétod, de szerintem tiszta nyál! Most az "Yvonne és Senki Alfonz szövevényes kapcsolata-A romantika szerepe Rejtő Jenő műveiben" című résznél tartok!
Honnan szetted a cikket a MI:3-ról? Cinematrixról? Én ott láttam. Tök jó. KB és
C-A M egy filmben!:) Megyünk ám! Most viszont nekem kell mennem, mert a család tagjaim türelmetlenek!
Lórien!
Hogyhogy nem jutott eszedbe Gerzsonka neve????
És ki megy szkanderversenyre???????????
Fleur nagyon, nagyon ronda! Tuti biztos, hogy egy cseppnyi véla-vér(ezt mondják így???:)) sincs benne! Nemhogy negyedrésznyi...
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.27 0 0 490
Ő kicsoda?????? (Bocs, hogy ennyire műveletlen vagyok...) Ha nem tudod betenni, akkor beírhatnád a címet, ahol fellelhető... Már ha netről van a kép...
Előzmény: harpokratesz (488)
harpokratesz Creative Commons License 2004.04.27 0 0 489
úgy néz ki nem engedi magát betenni. sorry.

harpokratesz Creative Commons License 2004.04.27 0 0 488
ő a legszebb színész:

Takeshi Kaneshiro

Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.27 0 0 487
És Károlyka nem vesz részt az öltöztetésben???? Mert szvsz az is nagy élmény lehetne...:))))
Tényleg, elkzedtetek már edzeni a szkanderversenyre?:)))))))))))
Előzmény: Lórien Úrnője (485)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.27 0 0 486
Ezt figyeljétek!!!!
Ezzel most nem vagyok off, mivel a Keanuésbármimás-elvet alkalmazom!:))))))))

A Shakespeare-darabok megfilmesítéséről híres angol filmes, Kenneth Branagh is csatlakozott a készülő Mission: Impossible 3 szereplőgárdájához. A film főbb szerepeit alakító Tom Cruise, Carrie-Anne Moss és Ving Rhames mellé felsorakozó Branagh a Cruise által megformált szuperügynök ellenfelét alakítja majd.
A kiváló drámai színész, Kenneth Branagh játssza majd Tom Cruise ellenfelét a Mission: Impossible harmadik részében. A 43 éves Branagh illusztris színészgárdához csatlakozik az M:I 3 főgonoszaként: Ethan Hunt szerelmét a Mátrix-filmek fekete démona, Carrie-Anne Moss alakítja majd, és a harmadik epizódban is ott lesz a szuperügynököt állandóan segítő nagydarab barát, Ving Rhames is.
Branagh-t legutóbb a Harry Potter és a titkok kamrája füllentős professzoraként, Gilderoy Lockheartként láthatták a magyar mozilátogatók. A rendkívül sokoldalú angol művész a színészkedés mellett rendez, ír, és produceri feladatokat is ellát. A többszörös Oscar-jelölt filmes William Shakespeare nagy tisztelője, eddig négy ízben vitte a vászonra a mester valamelyik klasszikusát. Az utóbbi néhány évben ritkábban filmezett, inkább a színházi munkába fektette energiáit, például a Broadwayen tavaly nagy sikerrel rendezte meg a The play what I wrote című darabot. Az előadás kuriózumát az adta, hogy minden este más híresség fordult meg a színpadon, így a közönségnek lehetősége volt egy-egy alkalommal Ewan McGregor, Liam Neeson, Glenn Close vagy éppen Ralph Fiennes játékát is élvezni.
A Mission: Impossible 3 forgatásai augusztusban kezdődnek meg több európai helyszinen. A rendezői székben Joe Carnahan ül, aki a hetvenes évek kemény zsarufilmjeinek hangulatát idéző Narkó című alkotásával tette le a névjegyét 2002-ben. A sikeres tévésorozatot feldolgozó akciófilm első két része eddig több mint egymilliárd dollárt hozott világszerte. A harmadik epizódig legalább 2005 májusáig kell várni a rajongóknak.

Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.04.26 0 0 485
Gerzsonka! Ez aaaz! Persze, hát megbeszéltük! Amikor rosszul néz ki, akkor ráfogjuk Gerzsonkára, hogy öltözködéskor Dobcsi megmutatja Gerzsonkának az egyes ruhadarabokat, és Gerzsonka mindig jelzi, melyik tetszik neki. És így Dobcsi olyan cuccokban jár, ami Gerzsonkának tetszik. Csak Gerzsonka még nincs annyira kiművelve a mai divatról, hogy egy ilyen akció után kedves férjemuram az utcára mehessen... :)))

Hasznos volt az ajándék, csak kettőt nem teljesítettem a listáról (ha jó emlékszem). :)) Szegény Viki meg fog ölni...

Viszont! Ha már más pasiknál tartunk, hehe :)) Láttam az Arizónai álmodozókat. És két meglepően érdekes tény derült ki belőle számomra.

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (484)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.26 0 0 484
Jujj, rossz hatással vagyok rád? Ne már! De ugye hogy működik az ajándék?:) Úgyhogy gyorsan szedd is elő, és nézd meg, elfelejtettél-e valamit.:))))) Szvsz ez hasznosabb mint a piros rubikkocka.:))) Szóval mi van Gerzsonkával és Károlykával?:)))) Már ők öltöztetik Dobcsit?????
Előzmény: Lórien Úrnője (483)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.04.26 0 0 483
:DD Bezony, hogy nincs jó vége, úgy öltözködik magától, hogy az néha valami rémes! :))))) De Dobcsi is tud ám jókat, ha esetleg se én, se KENU nem vagyunk elég figyelmesek, akkor vagy maga válogatja ki a ruháit, vagy KENU gyerekével... meg lassan az enyémmel is. És az katasztrofális :) (Úh, bocs, KENU, hogy is hívják a gyereked? Elfelejtettem... de csak azért, mert most Rejtő azt mondta, hogy mindent elfelejtek, és ez pszichésen hatott rám... >:((((((((((((( )
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (482)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.26 0 0 482
Na, megnéztem a 70-est, tényleg nagyon jó kép!:) Aranyos! Ott is komoly képet vág egyébként, de azért édes!:)))
Ó, szóval úgy gondolod, hogy tulajdonképpen én is csinálok valamit? Végülis fontos, hogy nyúzzak mindenkit.:) És nem is rossz feladat!:) PL. Lóriennél kimondottan kihívás, mert a felét elfelejti amit csinálnia kéne... De remélem, hogy ennek mostantól vége... (Nem tudom, mennyire vagy jártas HP-ügyben, de kapott tőlünk egy nefeleddgömböt.)
Nos akkor, RD az a Rejtő-disszertációt fedi, amit Kenu ír nekem, névrokonom műveinek részletes elemzésével.
Berci pedig Dobcsi kollégája, és ő az én pasim, méghozzá CSAK az enyém, úgyhogy ilyen szempontból jobb a helyzetem Kenuéknál...:)))) Viszont mi még nem vagyunk házasok... És szvsz azt ítam, hogy kikészítem a ruháit, ez meg azért kell, mert ha beszabadul a ruhásszekrénybe, annak sosincs jó vége...:))))
Előzmény: wacsy (481)
wacsy Creative Commons License 2004.04.25 0 0 481
:-) Nagyon keményen fogalmazol ! Hogy lennél már lusta??! Te azzal foglalkozol,hogy a körülötted lévők tegyék a dolgukat.Ez is munka :-)

RD-vel meg Bercivel nem vagyok képben,de nem szeretnék indiszkrét lenni,csak mondom,ha már említetted:-))

Az előbbi képnek a párja a 70-es,megnéztem.Jó rég volt...betegyem megint ?:-)Az is nagyon jó kép,sőt még jobb szerintem.

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (480)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.25 0 0 480
Hát az biztos, hogy a gyűjteményed jó képeket tartalmaz! Úgyhogy csak szorgosan tedd be őket, hogy mi is élvezhessük!:)))
Hiába, én vagyok itt a Főlusta, aki mindenkit nyúz, hogy legyen szorgos. Kenut a Rejtő-disszertációval, Lórient a hegedűtanulással, Téged a képekkel... Csak én lazulok itt szemtelenül...:))))))) (Na jó, ez nem teljesen igaz, időnként RD-t gépelek...) (Vagy kikészítem Berci ruháit...)
Előzmény: wacsy (479)
wacsy Creative Commons License 2004.04.25 0 0 479
Jó bizony:-))
A gyűjteményemből van,de azt már nem tudom oda honnan került :-(
Van egy másik változata is,azt valahol korábban már beraktam.Tulajdonképpen azon sem mosolyog,de a szeme...kicsit mintha :-)

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (478)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.25 0 0 478
Hűha, micsoda jó kép! Honnan van? Csak kár hogy nem mosolyog...:)
Előzmény: wacsy (476)
wacsy Creative Commons License 2004.04.25 0 0 477
:-)))köszi...
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (475)
wacsy Creative Commons License 2004.04.25 0 0 476

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.25 0 0 475
Hát, róla mi se tudunk semmit, egyáltalán nem értjük, hogy hogy keveredett ide, úgyhogy nem csak te vagy tájékozatlan ez ügyben...:))))
Előzmény: wacsy (471)
wacsy Creative Commons License 2004.04.25 0 0 471
Nézegetem még mindig vissza a dolgokat...

A 396-os úrról vajon mit kell tudni??:-)

/Elnézést a tájékozatlanságomért./

Előzmény: Törölt nick (408)
wacsy Creative Commons License 2004.04.25 0 0 470
Szia Jenő :-) Ha szabad így szólítani...

Jólesik,hogy hiányoltatok! Csakhát sajnos vagy nem sajnos az élet néha sűrű és előfordul,hogy netre már nem marad idő...

Milyen neveletlen vagyok,nem is gratuláltam Károlyka megszületéséhez :-(
Most akkor megteszem:GRATULÁLOK!!!És sok boldogságot a családnak! :-)

Öööö...lehet a korábbi hozzászólásomban kicsit durván sikerült kifejeznem magam...szóval azért nem tartom ám szörnyűnek a Minden végzet nehéz c. filmet:-))
Összességében nagyon aranyos volt és szórakoztató,időnként volt csak nekem túl a határon romantikából.De mint mondtam inkább ez.
A főszereplőket is kedvelem.
Ahogy mondod,Keanu-nak nagyon jól áll a mosolygós szerep :-)És hát a szeme....:-)))
Tudjátok! :-)

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (469)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.25 0 0 469
Szia Wacsy!
Örülök, hogy visszajöttél! Már nagyon vártunk! És még képet is tettél be!:) Plíííz, írj egy picit gyakrabban!
Ha visszaolvastad a hozzászólásokat, akkor gondolom megtaláltad a Minden végzet nehéz-re vonatkozóakat is. (Pl. az én 10 pontomat is...:)))) Nekem nagyon tetszett, úgyhogy én csak áradozni tudok róla...:)
A családi fészek nem hűlt ki, sőt új taggal is bővült, ugyanis megszületett időközben Károlyka is...
Egyet értek, Keanu nagyon hitelesen játszik... És oooolyan aranyos!:))) Annyira jó, hogy van végre egy film, amiben kifejezetten sokat mosolyog!
Előzmény: wacsy (467)
wacsy Creative Commons License 2004.04.24 0 0 468
ja és ha már itt vagyok :

kicsi de Keanu :-)

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

wacsy Creative Commons License 2004.04.24 0 0 467
Sziasztok!

Nem is tudom mikor voltam itt utoljára...de látom nem hűlt ki a családi tűzhely:-)
Igyekeztem utólag követni az eseményeket,de be kellett látnom ez nem is olyan könnyű...

Üdvözlöm a régieket ! :-)
És persze Sztregovát is, egy dolog már biztosan közös bennünk : amiért ide járunk :-)

Most jöttem haza a Minden végzet nehéz-ről...
A keanu-s jeleneteknél bizony képtelen voltam levenni a szemem róla :-) fogalmam sincs más szereplő mit csinált amikor Keanu képen volt.Azt hiszem ezzel már el is mondtam a véleményemet :-)
Csak azt sajnálom,hogy nem szerepelt többet.És kitartok a régi véleményemnél is,hogy minden szerepében olyan,mintha nem is szerepelne,hanem igaziból ő lenne az akit eljátszik.
Amúgy maga a film egy kicsit túl "izé" volt nekem,de még mindig inkább ez mint mondjuk egy horror.

Hirtelen ennyit:-)

Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.23 0 0 466
Na jó, az időnként-et kihagyjuk a mondatból! így megfelel? Mielőtt megölsz...:)))
Előzmény: KENU (465)
KENU Creative Commons License 2004.04.23 0 0 465
Mi az, hogy csak időnként jó???????????? Na, jó ebbe, most nem megyek bele, mert még lekésem a vonatot, és mi lesz akkor velem???
Lórien, ne feledd a ifj. Jacknek a GYU-t!!!!!!!!!
Sziasztok!:)))
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.23 0 0 464
Igen, teljesen egyet értek, a mosolya nagyon édes! Meg a hangja is! De én legfőképpen a nézésétől buktam ki a végén, amikor rájön, hogy Erica nem őt szereti... Azok a szomorú szemek...
Előzmény: harpokratesz (460)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.23 0 0 463
Még szép hogy értett hozzá!!! Egyébként honnan tudod, hogy csak a névrokonom? Mi van ha egyenesági leszármazott vagyok??? Na, jó ilyen úgyse lehet, mert id. RJ-nek nem volt gyereke... Vagy csak nem tudunk róla... Na, ez már Rejtős.:)))
Igen JD és KR nem összehasonlítható. Viszont van mégis van hasonlóság köztük: mind2-őt szeretjük!:)
Ez a Mr. Virágozni tetszik...:)
Előzmény: Lórien Úrnője (461)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!