Az év támadó újonca díj után tegnap kiosztották az év védekező újonca, valamit az év visszatérő játékosa díjakat is. Az év védekező újonca (DRoY) a New England Patriots LB-e, Jerod Mayo lett. A fiatal játékos, a szavazáson elsöprő fölénnyel győzedelmeskedett, mivel az 50 szavazatát leadó szakértőből 49-en Mayo-ra szavazott. Az fennmaradó egy szavazatot a Cinncinati Bengals LB-e Keith Rivers kapta. Az év visszatérő játékosa Chad Pennington lett. A Miami Dolphins QB-je, három éven belül immár másodszor nyerte el ezt a díjat. Ezt az elismerést 11 éve adják át és még nem fordult elő, hogy valaki kétszer nyerje meg, mostanáig.
Wild Card Weekend: Arizona Cardinals - Atlanta Falcons San Diego Chargers - Indianapolis Colts Miami Dolphins - Baltimore Ravens Minnesota Vikings - Philadelphia Eagles
"......A cheerleaderekre is komoly szabályok vonatkoznak majd jövőre. Csak a Cheerleader Bizottságba belépett egyesületek adhatnak műsort, ráadásul a tagoknak érvényes versenyengedéllyel és sportorvosi igazolással kell rendelkezniük. Ezen felül a MAD rendszer őket is kezeli, vagyis a fellépésre a cheerleadereket is nevezni kell. És mivel a Bizottság az európai normákhoz igazodik, a ruháknak meg kell felelniük az EFAF előírásainak....."
Hello Mindenki!
Mindenki, aki nekem 2008-ra a "Kívánom a legjobbakat jövőre" mondatot mondta, jelzem, hogy sz@r sem teljesült belőle!
Épp ezért kérek mindenkit arra, hogy 2009-re ne ilyeneket, hanem PÉNZT vagy ÜZEMANYAGUTALVÁNYT küldjön.
Köszönöm.
Hát szerintem is az öreg Kurt Warner megérdemelné. Meg Peytont annyira nem kedvelem:)))
A defenseben megérdemelné Ed Reed de nekem még Troy Polamalu játéka is tetszett.Emlékezzünk csak hogy milyen akrobatikus talaly gyakorlatokat mutatott be:))
Szerintem igazuk lesz az NFL-es íroknak és tényleg Peyton Manning lesz az MVP.
Bár én inkább az idei teljesítmény alapján Drew Brees-nek adnám Offensből.
Defensből egyet értek veled Ziti Ed Reed teljesen megérdemelné még akkor is ha nem sikerült neki a meccsenkénti 2 INt-s átlag csak a 0.5325-s de így is jó és elég sok a tackle is a neve mellet FS-ként pedig a Ravens védeleme nagyon jó idén kevés yardot engedtek.
Persze hogy jöhetnek megnézni kipróbálni.Azt ha bírják akkor ott maradnak sokat fejlődnak és mégtöbbet edzenek és mégjobban bírják és majd játszanak ha nem akkor meg nem játszanak.ennyire egyszerű aképlet. ja és egyébként minden fejben dől el.Ha akarják akkor bírják.................
Utolag is boldog karácsont mindenkinek ! Béla 7.-ei edzésre eljöhet két haverom kiprobálni az erölétít mert nem tudják hogy birják-e de játszani meg szeretnének velünk