Először is gratulálok Kimnek, hogy legyőzte a (jelenleg még) világelső Lindayt, és nem is baj, hogy ő nyert. Kim Clijsters és Daniela Hantuchovou (a kedvencem) a WTA-n belül barátnők, a trióhoz tartozik még Justine Henin-Hardene.
Aki veszi a picike fáradtságot, és ellátogat a http://www.getfreeforum.com/forums/?mforum=WTF cimre, ahol egy fórum van, annak nagyon-nagyon köszönöm. Őszintén szólva ez még csak egy nagyon szűz kis fórumocska, mivel összesen 2 tagja van, ebből 2 vagyok én :D Egy adminisztrátor és egy felhasználói user.
Bocs, ha ezt az üzenetet többedjére küldöm el, de nekem nem irta ki a fórumban a hozzászólást, csak azt, hogy ezt az üzenetet már elküldtem, viszont akkorsem látom a topicban. Úgyhogy mégegyszer bocsánat, ha ez a hozzászólás már létezik.
Sajna az elődöntőket nem láttam. A döntőt viszont igen,ott Jankovic nagyon jól játszott,nem sok kellett volna hozzá,hogy megnyerje a tornát. Csak Davenport is elég jó napot fogott ki.
Kár,hogy Indian Wellsből nagyon keveset fog közvetíteni az Eurosport... :-((
Sziasztok!Üdvözlök minden kedves Serena-rajongót, és csak annyit szeretnék ide hozzászólni, hogy bár nem kedvencem Serena, de a döntőben természetesen neki szurkoltam, mivel Davenportot nem igazán kedvelem. Serena és Davenport beszéde letölthető a http://wtatour.tar.hu/web/20050129%20final%20SerenaW%20Davenport.avi cimről.
Továbbá van egy topic, ahol lehet gyűjteni a videokat a WTA-s és ATP-s emberekről, meccsekről a fájl méretétől függetlenül. Az én cimem http://wtatour.tar.hu , emailcimemre irhat bárki, ha fel akar rakatni oda valamit, akkor ir nekem egy emailt az albi1988@freemail.hu cimre, vagy felvesz ugyanezen a cimen engem MSN Messenger-listára, és ott megbeszéljük a dolgokat, illetve átküldi a videot.
A Sharapova elleni meccsét láttam, és csak gratulálni tudok neki, hogy azt a meccset megfordította, és meg is nyerte. A döntőt még nem láttam, délután megnézem.
Két óra és 39 percig tartott Marija Sarapova és Serena Williams nagyszerű csatája az Australian Open női egyesénk elődöntőjében, amelyet végül a korábbi világelső amerikai lány nyert meg 2:6, 7:5, 8:6-ra. A közönségkedvenc orosz szépség a mérkőzés során kétszer is a győzelemért adogathatott, de három meccslabda is kevés volt számára a döntőbe jutáshoz, ami talán viszonylagos rutintalanságával magyarázható.
Az első szettben nem volt vita: Sarapova fél óra alatt játszmaelőnyhöz jutott a sok, egészen pontosan 15 ki nem kényszerített hibát vétő Serena ellen. A folytatásban kiegyenlítődött a csata: amennyivel kevesebbet hibázott Sarapova, annyival bátrabb volt, és annyival több nyerő ütést tudott felmutatni Serena. A több mint egy órás második szettben 5:4-nél Sarapova elveszítette a ritmust: egymás után három játékot bukott el, így a fekete bőrű klasszis 7:5-re nyert, és döntő játszmát harcolt ki.
A végjáték semleges szemmel nézve szintén nagyszerűre sikeredett. Megint csak 5:4-re vezetett Sarapova, és a mérkőzésért adogathatott, de ekkor három meccslabdát is hárított Serena Williams. Ez most még sok volt az áprilisban még csak 18 éves Marijának, aki ettől kezdve fokozatosan lélektani hátrányba került. A 14. játékban, 7:6-nál Serena jutott mérkőzéslabdához, és ő nem packázta el a lehetőségét: az elsőt értékesítette. Az amerikai 2003 után másodszor jutott be a fináléba Melbourne-ben. "Ez a meccs minden bizonnyal fölülmúlta a várakozásokat, és valóban nagyon élvezetes volt. Nagyon boldog vagyok, hogy én jutottam tovább - értékelt Serena Williams. - Már nagyon izgatottan várom a döntőt, hiszen rendkívül nehéz egy év van mögöttem, és köszönöm a segítségét mindazoknak, akikre ebben a tizenkét hónapban támaszkodhattam."
"Minden beleadtam, küzdötten, ahogyan bírtam - mondta Marija Sarapova. - A szívemet kitettem a pályára, de a lehetőségeimmel nem éltem. Ha nem használod ki az adódó alkalmakat, elveszíted a meccset, és pontosan ez az, ami velem történt. Azt gondolom, Serena az idő előrehaladtával egyre jobban játszott ezen a mérkőzésen, fokozatosan talált rá önmagára." NSO, 2005-01-27 09:46