Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Hát ez hihetetlen. :) Nem csoda, hogy törölték a fél szakaszt. Biztos mindenki menekült amerre látott, bújt ahova tudott. TDW megörökítette, hogy a szélvédőknek sem éppen esett jól ez az égzengés. :)
TDW nem vesztegette az időt, a Dauphine után azonnal átruccant Svájcba és a fényképezőgépét is vitte. :) Ismét rengeteg jó képet készített, megörökítette még a díjátadó hölgyeket is. :)
Ez egy remekbe szabott darab, jól példázza, hogy a kerékpárrajongók sokszor egy kicsit őrültek. :D
Az UCI tegnap nyilvánosságra hozott, és a Cyclingnews-ban megjelent döntése óta nemcsak a hasonló arcberendezés, de a szinte makulátlan ártatlanság is össze fűzi őket.
Június 22-én szombaton Németországban óriási kerékpáros demonstrációt tartanak a kerékpársport tekintényének a visszaállításáért. Mindenkit szeretettel várnak, aki fe akarja emelni a szavát a csalás, leginkább a dopping ellen. A szervezők az utánpótláskorú, hobby, amatőr versenyzők mellett, várják a profikat, politikusokat, sportfunkcionáriusokat, a média képviselőit. A karaván25 kilométeres sebességgel halad, a hegyekben lasabban, minden értékelő pontnál 10 percig várnak, hogy a résztvevők csatlakozhassanak a menethez, illetve, hogy a fáradtak kiszállhassanak.
MIlyen szép kislánya van, ki se nézné belőle az ember.:-)
A 2005-ös touron, mikor a Vogézekben voltak meglátogatta az édesapja a kisfiával. Akkor volt a kisgyerek olyan 8-9 hónapos, és egy háti babahordozóban volt a papa hátán. Úgy néztek ki, mint valami klónozási kísérlet ereményei három tökéltesen egyforma, kopasz, kékszemű pasi, három kölünböző életkorban:-)
Ez jó, sikerült ismét megnevetettned. :) A német már elég nehezen megy, pedig kell a gyakorlás, csak mostanában inkább az angolra van ráállva az agyam. A német óta tanultam én már latint, franciát és angolt, szóval a tudásom igencsak tatarozásra szorul. :)
Kedves Barátaim, lenne néhány kérdésem, ha túl ütödőttnek találjátok ne válaszoljatok rá:
"A Radsport.News-on olvastam, hogy tegnap LA összeveszett egy Filippo Simoni nevű ifjúval, aki a mezőnyből kitörve akarta utolérni a szökevényeket, de Armstorng rátapadt és nem engedte a szökést. Két perc múlva meg a többiek is utolérték őket. Az olasz ezért mindenféle rosszat mondott a bajnokról, akivel egyébként is perben-haragban áll, valami Ferrarinak a tulajdonlásával kapcsolatban. Sajnos a tegnapi futamot nem láttam, és ugyan németül elég jól tudok, de a sportkifejezéseket nem értem. PL. először azt hittem, hogy a szántóföldön előztek, mert a s Feld általában mező, szántóföld, tábla, de utánanézve kiderült, hogy mezőnyt is jelent. Aztán azt írta a cikk, hogy Armstorng ráfüzte magát az olasz hátsó kerekére, de gondolom ezt képletesen kell érteni. Szóval nem tudjátok mi volt ez a csetepaté. A cikk címe az volt "Armstorng önbíráskodása."
majd miután egy jóindulatú forumozó felvilágosított, hogy Ferrari nem autó, hanem csodadoktor
Hát megmondtátok, a sok tudatlan képes összehozni Armstrongot, meg a Schumit, úgy látszik ez nekem is (részben) sikerült.De sose gondoltam volna, hogy ez a Ferrari, aki körül a pör zajlik, egy ember. Azt hittem Ször Lanszelot vett egy autót a fickótól, ami lasabban megy föl a hegyre, mint ő maga."
Látod innen jutottam el odáig három év alatt, hogy márcsak Ida talál hibát a fordításomban, de ő is csak akkor, ha nagyon pontosan olvas, mert Ulleról van szó. :-)
Úgy tűnik ez a névtelenség az imázs része. Olyan titokzatos, mint a Lisa mosolya. :-)) Talán tavaly volt egy interjú a másik fehértrikós modellel, de akkor sem említették a nevét...
Én máig is állítom, hogy a tavalyi touron egyedül Miss Skoda és a Szöszi párosa volt méltó a verseny hírnevéhez.
A díjtádon mondtam is a lányomnak, hogy milyen szép modell, és mennyivel nagyobb, mint a kis orosz, de ott még nem ismertem föl.
De igazad van, ez a mosoly és ez a dekoltázs összetéveszthetetlen és lassan a profi kerékpársport egyetlen biztos pontja, ami még mindig olyan, mint 2005-ben, az utolsó békeévben volt:-)
Azért mégis jó érzés, hogy ebben a feje tetjére állt kerékpáros világban is vannak biztos pontok, amibe belekapaszkodhat az egyszeri szurkoló.
Példának okáért Miss Skoda mosolya ebben a pirosrózsaszín ruhában is, még a Ventoux tetején, szélviharban-dzsekiben is olyan biztos pont, amelyért már önmagában megéri versenyt nézni. :-)
Szóval nem lesz itt semmi hiba kérem. Három hét múlva elindul a verseny, valaki meg fogja nyerni, és (remélhetőleg a befutó után egy hónappal is) ő lesz a győztes. A Tour pedig nem csak azért Tour mert tekerik a pedált (azt szobabiciklin is megtehetnék valamelyik stadionban), hanem a hegyek-völgyek, őrült szurkolók és a többi körítés miatt is, azokra pedig idén sem lesz panasz. Ahol Miss Skoda mosolyog, az rossz verseny nem lehet és punktum. :-))