Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Általában nyitva van a padlásablak, hogy ne legyen olyan meleg. Gondolom nappalra behízódtak. Délután viszont becsuktam a vihar miatt, így nem tudtak kimenni, ezért lejöttek. :-) Szegények végig próbálták az összes ablakot, de nem boldogultak a szúnyoghálóval.
Jaj de aranyos. Egyszer én is találtam egyet a fiam szobájában. Ahogy megfogtam, lesújtóan végigmért, majd bemártotta a fogát a hüvelykujjamba. Tök el volt szállva magától, hogy mekkora arc is ő, pedig csak akkora foga volt, mint egy rózsatüske.
Ajjaj, valami rosszat írhattam, mert meglátogattak a vámpírok. Ketten voltak, de nem mutattak WADA-igazolványt, így kitessékeltem őket. Ez most akkor vétségnek számít? :-)
Nagy tisztelője vagyok az ifjú "Mazsolának". Nemcsak a külső hasonlóság, a súlyos agyi betegség, de a hegymászóképesség, az eltökéltség miatt is ő fiatal kletter nemzedék legfigyelemreméltóbb tagja Contador mellett. Nagyon remélem, hogy jövőre visszatér, és el foglalja az őt megillető helyet a pelotonban.
Tavaly a pro cycling magazin májusi számában egy igen hosszú interjút készítttek vele, és a giro egyik nagy reménységének tartották. Sajnos a sérülése keresztül húzta ezeket a számírtásokat, de talán a 2008-os giron már be tudja váltani a reményeket.
Saul a betegsége előtt.
Ui: Sok mindent lehet mondani Lözsére, de Raisannal hihetetlenül emberségesen és tisztelettel bánt. Bár idén egyetlen versenyen se indult, végig a csapat aktív tagjaként tartják számon, minden nagy versenyre meghívják, ott volt az edzőtáborban, természetesen a megbízhatósági nyilatkozatot is aláíratták vele.