Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Az én jelöltem a Schaffhausen óra reklámja. Tapasztalataim szerint ilyen méregdrága órákat azokkal a színészekkel szoktak reklámozni, akik James Bondot játszották. A számos James Bond közül azonban egyik sem volt olyan elbűvölő - beleértve a műfaj királyát, Sean Connery-t is- mint der Jan ezen a képen.
(Úgyhogy én erre szavazok még akkor is, ha gonosz óragyár utóbb felbontotta a szerződést.)
Tegnap volt egy éve, hogy Jan Ullrichot és társait kidobták a tourról. Der Jan sportbeli és emberi érdemeiről megemlékeztem a neki rendelet topicban. Úgy gondoltam, hogy az évforduló alkalmából "BEST OF JAN" versenyt hírdetünk. Lássuk Hölgyeim, és esetleg Uraim, melyik a legjobban sikerült der Jan fotó!
Kérem a jelölteket, kérem a szavazatokat! A jelölés egyben az első szavazatnak minősül. Szavazatokban tüntessük fel, hogy hányas számú hozzászólásban lévő képre szavazunk. A legtöbb szavazatot kap kép győz. Erdeményhirdetés az idei tour vigiliáján, azaz július 6-án.