Keresés

Részletes keresés

XIV.kerületiLajos Creative Commons License 2020.05.10 -1 2 10103

"a képen két hölgy mosolyog" - Demokrata, ha Önre is így "mosolyognak" a családjában lévő hölgyek nagyon sz@r élete lehet.

Előzmény: Hápi Zsák (10101)
Hápi Zsák Creative Commons License 2020.05.10 -3 1 10102

nem erről szól, hazudsz.

Előzmény: robopassmeet (10098)
Hápi Zsák Creative Commons License 2020.05.10 -3 1 10101

a képen két hölgy mosolyog, az egyik erősen gesztikulálva beszél, fuss neki még egyszer a gyűlöletednek fideszes.

Előzmény: XIV.kerületiLajos (10100)
XIV.kerületiLajos Creative Commons License 2020.05.10 -1 1 10100

"én nem láttam semmiféle gyűlölettől eltorzult arcot a hölgy részéről" - Tényleg nem láttál dühöt az ellenzéki tüntetők és ogy képviselők arcán az utóbbi 9 évben?

sajtófotó egy tüntető hölgyről:

Előzmény: Hápi Zsák (10087)
MrJones512 Creative Commons License 2020.05.10 -1 1 10099

A CSBE-hamis vád esetében meglehetősen túl-, és felülreprezentált a női nem. Ez bármiféle józan ésszel belátható.

Az IE "megoldása" a problémára pedig az, amit alant írtam. És az sok minden, de nem megoldás.

Soha - egy percre sem voltam fideszes, de még jobboldali sem.

Előzmény: Hápi Zsák (10096)
robopassmeet Creative Commons License 2020.05.10 -1 0 10098

Ugye, hogy ugye. Ez röviden arról a fajta elmebajról szól, h minden pasi geci. A férfi viselkedésű férfi nemjó, mert erőszakhoz vezet. A férfi viselkedésű férfit büntetni kell. Mert pötse van. És amíg férfi viselkedés van, addig a nők ee lesznek nyomva.:-))

Előzmény: Hápi Zsák (10097)
Hápi Zsák Creative Commons License 2020.05.10 0 0 10097

nem csak azok védelméről szól, ez hazugság. 

Előzmény: robopassmeet (10095)
Hápi Zsák Creative Commons License 2020.05.10 -1 1 10096

oh már megint a férfiak az áldozatok, teljesen agyabeteg a fideszesek tombolása.

Előzmény: MrJones512 (10094)
robopassmeet Creative Commons License 2020.05.10 -1 1 10095

Gondolom, olyan szokásos sunyi módon lett az orruk alá tolva, h csak a nők gyerekek védelméről szól, olyan eu szabály, írjátok csak alá, jár vele támogatás:-) Én még emlékszem, h évekig el se lehetett érni magyar nyelven, nehogy vkinek feltűnjön, mi az ótvarság ez. Én csak azon lepődtem meg, h ez átment az eu parlamenten? Azokén, akik annyira érzékenyek a megkülönböztetésre, h már az hőbörgést vált ki belőlük, ha egy médium leírja, h 'cigány' v 'néger'?

Előzmény: á-m-2 (10082)
MrJones512 Creative Commons License 2020.05.10 -1 0 10094

"Egy tisztább, átláthatóbb folyamatban kisebb lehetőség van hamisan vádolni."

Eggen... a hamis vádak számát úgy is lehet csökkenteni, hogy hótt egyszerűen igaznak deklarálod őket. Például megkíméled a hamisan vádló felet a számára kockázatos bizonyítástól: elég ha csak bemondja "blikkre" azt a vádat.

Előzmény: ám3 (9990)
Peter_Cs Creative Commons License 2020.05.10 0 2 10093

Nem, pont fordítva. Ez a férfiakkal elnézőbb kettős mérce. Egyenlő mérce kellene.

Előzmény: berdan (10060)
Hápi Zsák Creative Commons License 2020.05.10 -2 1 10092

itt ti bűzlötök, nőgyülölők.

Előzmény: berdan (10091)
berdan Creative Commons License 2020.05.10 -1 4 10091

"Kiderült, hogy az isztambuli egyezmény rútul visszaélt a bizalmunkkal. Valójában csupa gender meg migránssimogatás. Ha 2014-ben bele is léptünk óvatlanul, most gyorsan le kell takarítanunk a cipőnkről még a nyomát is, mint a kutyapiszkot."

Pontosan. Vannak dolgok, amibe nem figyelmetlenül belelépni az igazi szégyen - hanem ha valaki még a bűzének megérzése után is be akarja vinni a Házba.

Előzmény: á-m-2 (10082)
Hápi Zsák Creative Commons License 2020.05.10 -5 1 10089

egyetértek, Kövér "okosan" úgy szólt be hogy be is szóljon meg ne is. Aki akarja érti. Én is mondhatnám Berdankának, hogy mennyire undorítóak a Berdák, és szánalommal tekintek rájuk, különösen a Berdakokra. Hja, nem pont azt írtam hogy Berdan, azt csak gondoltam :)

Előzmény: Anyóca99 (10084)
Hápi Zsák Creative Commons License 2020.05.10 -4 2 10087

én nem láttam semmiféle gyűlölettől eltorzult arcot a hölgy részéről Kövér itt hazudik, alapvetően a gyűlölet itt Kövérben van, egyrészt a sorok közé rejtve, másrészt pár nappal előtte már közölte hogy az ellenzék nem a nemzet része.

Hja és ezek után még van képe hupákolni hogy a Ház tekintélye meg ilyenek.

Előzmény: berdan (10079)
püfffneki Creative Commons License 2020.05.10 0 0 10086

Nagyon cselesen fogalmaztál, hogy ki kicsoda is a képben:)

Előzmény: nagyanyo5:0 (10085)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2020.05.10 0 0 10085

Nagyon igazad van:)))) Csak azt rühellem, hogy ő is a fideszbe kezdte, mint Hadházy, igaz, hamarosan elvált szar a májától:)))))

Anyóca99 Creative Commons License 2020.05.10 0 0 10084

Mondom : láttam a bejátszást . A véleményem azelőtt (mondhatni rögvest) kialakult , mielőtt egyetlen

"kreált" címet is láttam volna bármilyen médiában .

Tudod olyan ez , mint a vers olvasás . Elolvasod , és másként hat rád , mint az élő előadás , aminek hangulata van .

A bemásolt szöveg sem adja vissza a miliőt , a hangulatot , a letaposást , a  " a lányomnak mondom , menyem is értsen belőle" szándékot . Ha csak az írott szöveget értelmezed , nem fogsz a mondanivaló mögé látni .

Mondom : láttam .... és sose fogtok meggyőzni , hogy egyedül Tímeának , vagy a képviselő csajoknak  szánta .

á-m-2 Creative Commons License 2020.05.10 -2 1 10083

A beletapsolason és elnemitason ugyanúgy háborogtak. 

Előzmény: berdan (10072)
á-m-2 Creative Commons License 2020.05.10 -3 1 10082

https://nepszava.hu/3077489_az-allaspont-vilagos

" A kormány álláspontja hasonlóan világos és következetes volt a családon belüli erőszak elleni isztambuli egyezmény ügyében. 2014-ben aláírták. (Édes istenkém, add, hogy ne személyesen Orbán szignója szerepeljen rajta, az mégis kínos lenne!) 2015 márciusában egy másik világos álláspont alapján a kormánytöbbség leszavazta, hogy napirendre tűzzék az egyezmény ratifikálását. Mindjárt másnap egy újabb világos álláspont következett: az igazságügyi tárca hivatalos közleménye, amely szerint „elkötelezettek” az egyezmény mellett, épp csak egy kicsit hosszabb előkészítésre van szükségük, tavasz végéig meglesznek vele, isten bizony, ide a rozsdás kötőtűt.

Ezt  követően egy még ennél is újabb kormányálláspont tündöklött fel a maga világosságában. Kiderült, hogy az isztambuli egyezmény rútul visszaélt a bizalmunkkal. Valójában csupa gender meg migránssimogatás. Ha 2014-ben bele is léptünk óvatlanul, most gyorsan le kell takarítanunk a cipőnkről még a nyomát is, mint a kutyapiszkot. Hogy a „társadalmi nem” csak azt jelenti, hogy koronként és társadalmanként változó elvárásokat támasztanak a női és férfi szerepekkel szemben (amit nehéz volna tagadni), nem számít. Ahogy az sem, hogy a migráció csak annyiban merül fel a szövegben, hogy a menekültstátuszra okot adó üldözések között felsorolják a nemi alapú erőszakot: a gyermekházasságra kényszerítést, a nők megcsonkítását, meggyilkolását. Úgy látszik, a jó asszony köténye alatt ezeknek is el kell férniük. 

Innentől  mindenki felfogta a világos kormányálláspontot: az van nekünk, nem anyánk, illetve isztambuli egyezményünk, ezt az igazságügyminiszter mindjárt beiktatásakor leszögezte. A kérdés csak az, mi az ördögnek állt elő hirtelen a KDNP még egy külön határozattal is erről, aminek már csak demonstratív vagy provokatív értelme volt. "

püfffneki Creative Commons License 2020.05.10 -1 0 10081

De a megjegyzése előtt , vagy helyett a taps beszüntetését kellett volna elrendelnie.

Vagy annyit közölni, hogy értékeli az 1 es számot viselők elragadtatott tapsviharát a képviselőnő beszéde iránti elismerés jeleként, de felszólaló hangját szeretné hallani.

Egy valóban pártatlan MÉLTÓSÁGTÓL ez várható.

És szánalmas hogy nem ezt tette, , különösen azért mert 1 sel kezdődik személyi száma , és az elsők mindig többre képesek.

alaptalan Creative Commons License 2020.05.09 -1 1 10080

kedves Főorvos Úr,

a Bajszos Szar anamnézise bonyolultabb, diagnózisa egyszerűbb!

Rp.:

Haloperidol tbl.1.5 mg

D.S.:  5x1 tbl/die

cave: alcohol

berdan Creative Commons License 2020.05.09 0 3 10079

Lehet, hogy az akkori megérzés helyett jobb lenne a szövegértelmezésre alapítani a véleményed. Szó szerint ezt mondta:

„Én szánalommal tekintek ezekre a képviselőkre, különösen azokra, akiknek a személyi száma 2-vel kezdődik, amikor olyan helyzetbe keverik magukat, amilyenbe Szabó Tímeának is sikerült legutóbb. Nincs annál elszomorítóbb, mint amikor egy gyűlölettől eltorzult női arcot lát az ember férfi létére.”

Ennek az értelme röviden csak annyi, hogy szerinte szánalmasak az üvöltöző képviselők, kiváltképp pedig az üvöltöző nők. Ennyi.

Aztán persze lehet ebből olyan tendenciózus címeket csinálni, hogy "Kövér szánalommal tekint a nőkre", vagy hogy "Kövér szerint a nők másodosztályú polgárok". Elolvasol párat, és már meg is vannak a megérzéseid - de hát ez is volt a céljuk :-/

Mindig az eredeti idézetet kell elolvasni és értelmezni, és minél hangosabb a hiszti, annál inkább fontos visszanyúlni az eredeti szöveghez.

Előzmény: Anyóca99 (10077)
robopassmeet Creative Commons License 2020.05.09 -1 0 10078

Hát nem szó szerint, de tartalom szerint ez volt. Asszem, még említette is a képviselő nevét (Szabó Tímea) akire gondolt. Aztán persze, a tyúkudvar ebből rögtön magára ismert, h háppersze, nekünk nincs más, mint a méltóságunk meg az érinthetetenségünk, se eszünk, se kiválóságunk, mi lesz, ha erre mások is rágyünnek, hamár a szabótímeáról lehullt a lepel:-) Van a dolognak még egy másik érdekes vonulata is feministológiai szempontból: a valamit érő nők, pl. Varga Judit, kapásból nem vették magukra, mert ők nem szoknak magukból kikelve óbéggatni, ésmég más képességeik is vannak, azaz, nemcsak a 'deénnővagyok', 'ezértiszteljetek' gyermeteg mentességi kártyát húzzák elő.

Előzmény: Anyóca99 (10077)
Anyóca99 Creative Commons License 2020.05.09 -1 0 10077

Az a feneség , hogy meg kéne' találnom a szó szerinti benyögést , különben nem tudom levetkőzni a

"magyaratlanságom" .

Engem az akkori érzésem vezérel , te (ti) pedig tekeregtek .

Előzmény: robopassmeet (10076)
robopassmeet Creative Commons License 2020.05.09 -1 0 10076

Ne légy má ennyire magyaratlan:-)

'Az ellenzéki képviselők teljesítménye különösen a kettes számmal kezdődő személyi számúaké szánalmas volt.'

'A kettes számmal kezdődő személyi számú képviselők szánalmasak'

Ugye érted a két mondat jelentése közti különbséget? Az elsőben a performanszra vonatkozik a 'szánalmas' szó, a másodikban a kettes számmal kezdődő képviselőkre.

Előzmény: Anyóca99 (10075)
Anyóca99 Creative Commons License 2020.05.09 0 1 10075

Mongyuk' úgy , hogy nevén nevezi , vagy azt mondja : egy nő . Nem általánosít a kettesekre .

Ha én hülyeségeket beszélek , akkor kényszert érzel , hogy kiterjeszd a nőnemű rokonaidra/ismerőseidre  ?

Előzmény: robopassmeet (10074)
robopassmeet Creative Commons License 2020.05.09 -1 0 10074

Ezt csak ti képzelitek bele:-) Most mégis, hogyan utaljon rájuk, ami szerinted 'pécé'? 2-es genderűek v mi?:-P

Előzmény: Anyóca99 (10073)
Anyóca99 Creative Commons License 2020.05.09 0 1 10073

Na még egyszer :

" ...ezt minősítette azzal a 2-es benyögéssel , aminek a hangsúlya lenézést ... afféle "mit gondolsz te , hol a helyed ?!" felhangot tartalmazott ."

Ezért .

Vajon a férfi felszólalóknak is ki fogja majd hangsúlyozni a személyi számukat , mintegy minősítve vele őket ?  Ugye te sem gondolod ?

Előzmény: berdan (10072)
berdan Creative Commons License 2020.05.09 -1 1 10072

A hisztizők nem a beletapsoláson háborogtak, hanem a 2-es számon...

Előzmény: Anyóca99 (10071)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!