Persze, Robi tuti, Jana is viszi a gépét, és szerintem másik Jana /DRZ 87/ is azzal megy ki, ez már pont 3 motor és Te leszel a 4., de ha én is oda tudok keveredni akkor az már 5 lesz, és ez utóbbi még csak reménykedés! ;)
Holnap 10-től megyünk a khg.-re. Kaja,tea,stb. is lesz a fűtött dobozban! Rövid tutamok a házi versenyen,értékes díjazás!!! Jönnek messzebről is cimborák!! Persze lesz, aki a mol-ra megy,azokat is szívesen várjuk!!!Adjátok át!!!Lehet,hogy mi is átnézünk,persze kocsival,mert a motor egy kicsit hideg hosszú távon.
>Köszönöm szépen a dicsérő szavakat Nincs mit. >cseppet sem fáztam hát a pini pályán, ha motorozik az ember egyébként is elég nehéz fázni, de azért persze nem árt rétegesen öltözködni, ami nálad ugye megvolt! >belső melegítő folyadékok Na, igen ezzel lesz egy kis problémám, ha egyáltalán kijutok 31.-én akárhova is, mivel ha motorral megyek, akkor ugye céges autóval leszek a garázsnál, ergo a buli után nekem még vezetni kell, ergo alkoholos cuccot nem ihatok, de egyébként sem iszok ha pályán motorozok, a múltkor is majdnem jól besz*ptam a Jana féle házipálesszal, majdnem meghánytatott, szal alkohol kilőve :O, de ha meg csak úgy bambulni megyek ki, akkor talán ihatok majd, ha lesz akivel kitudok menni, vagy lesz aki beszalad értem a városba! Kicsit vagyok bonyolult vagy kicsit nagyon?! :)
Köszönöm szépen a dicsérő szavakat, sajnos manapság ebből van a legkevesebb. Jól esik! Sz'al poló+vastag ing+protektor+pulóver és utána jött a "RAEF ON" póló. -6 ºC volt kint, de tökéletes öltözet. Nem hideg, nem meleg - nem izzadtam le, és cseppet sem fáztam. Ez a lényeg szerintem. Tartalékba vittem kabátot is, de biztos hogy 31-én is elég lesz ennyi öltözet. És akkor még nem beszéltünk a belső melegítő folyadékokról - már ha érted mire gondoltam... Én a rétes-mézes-béles-barackot azért elviszem magammal, azon nem veszünk össze talán!?
Jóó Estét!!Mincó-val be-edztük a khg.-t a szilvi-re. A Jézuska is nyitva volt ma,úgyhogy Mincó gyorsan kért másik szerkót tőle,mert az eredeti kicsinek bizonyult.