Keresés

Részletes keresés

adamrezi Creative Commons License 2010.03.09 0 0 49
a jó idő még várat magára.
én is ma hoztam el a táli álomból a gépet, de nem volt túlságosan meleg rajta. :)
azért nagyon jól esett vele menni végre, és nem robogózni.

Te hol szereltetsz? PC-t honnan vetted?
Előzmény: CaféTriple (48)
CaféTriple Creative Commons License 2010.03.09 0 0 48
Na bent van a Power Commander és össze is lett hangolva a sportlégszűrővel meg a Remus dobbal. 142 le főtengelyen és 123, 15 keréken, nyomaték 118 nm főtengelyen és 102.65 keréken. És a legjobb hogy 4000/ford-tól 98 nm van szinte végig. Most már csak legyen jó idő, hogy kipróbálhassam!!!!!!!!!!!
CaféTriple Creative Commons License 2010.03.09 0 0 47
http://www.motorcycle.com/shoot-outs/2010-streetfighter-shootout-kawasaki-z1000-vs-triumph-speed-triple-89250.html

mindenki figyelmébe ajánlom. jó kis olvasmány.
Előzmény: adamrezi (46)
adamrezi Creative Commons License 2010.03.06 0 0 46
pizzeria nekem OK!
(Lello-nak hivták a kopasz olaszt)
A pizzájuk valóban jó!
Már nem kell sokat várnunk. Én mostanában is robogóval járok, persze az "téliesítve" van.
A motort pedig jövő hét elején ébresztem a téli álomból.

Előzmény: CaféTriple (45)
CaféTriple Creative Commons License 2010.03.06 0 0 45
Akkor ha jól számolom eddig van 2 átépített Street és 2 átépített Speed. Alkul. Én legalábbis benne vagyok, csak lenne már jó idő. Sőt én már mentem is egyet 2 hete vasárnap :). Na az király volt.

Mit szólnátok ha mondjuk a pizzériában ülnénk le először. Qrva jó a pizza. Sajnos raffaello tavaly meghalt (jó arc volt), de a minőség megmaradt.

Kedden szerelik a Power Commandert + légszűrőt az enyémbe. Már várom nagyon!!!
Előzmény: -+Seth+- (44)
-+Seth+- Creative Commons License 2010.03.05 0 0 44

na látom kicsi a világ. :DD én is 11ker. A pizzéria előtt a fekete street-et én is szoktam látni, az enyém eddig fehér volt, de most eléggé egyedi lett és a frontosa-s tulajt is ismerem, igaz őt csak futólag. :)

holnap tolok fel képet a vasamról, hogy látjátok akkor szólhattok...hé csikánó gurulunk egyet? :)

Előzmény: -+Seth+- (43)
-+Seth+- Creative Commons License 2010.03.05 0 0 43

sziasztok.

Az uriember nem szerkeszto, ismerem személyesen. Jó arc. :) Többet nem írok, mert lehet pofánver. :) Ja és jól motorozik, nálam jobban. :)

kistriple MI oldalon.

Előzmény: CaféTriple (41)
adamrezi Creative Commons License 2010.03.05 0 0 42
OK, nem is az a lényeg.
legalább valahol sok a Triumph-os hír...
Nem tudom hasznáél-e valaki Facebook-ot:
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=373407296604
csináltam egy ilyet is, hátha ott is összefut pár ember.
Előzmény: CaféTriple (41)
CaféTriple Creative Commons License 2010.03.05 0 0 41
"nem vagyok foszerkeszto az a Gaberan de teny, hogy imadom a Triplet raadasul az oreget epp ugy mint a 1050-t :-)"

Ezt válaszolta nekem az ember, mikor rákérdeztem, hogy ő-e a főnök. Vagy lehet, hogy ő a tulaj és úgy a főnök? Mindegy, nekem tényleg mindegy, hogy milyen státuszban van. Szereti a Triumph-okat, ez a lényeg.

Az egyébként egy jó cikk, jó sokszor olvastam már :)
Előzmény: adamrezi (40)
adamrezi Creative Commons License 2010.03.04 0 0 40
nem szerkesztő szerintem.
http://www.motorinfo.hu/teszt/2008/12/08/teszt_triumph_speed_triple_a_fonok_noje/
Előzmény: CaféTriple (39)
CaféTriple Creative Commons License 2010.03.04 0 0 39
Én úgy tudom, hogy az egyik szerkesztőnek van két saját speed triple-je egy 955-ös meg egy 1050-es. Legalábbis ezt írta nekem az egyik hozzászólásában. Állítólag a 955-ös már 200.000 km-t futott! Szerintem a hírek nem a hazai importőrtől jönnek. Mert én álltalában a topspeed.com-t olvasom el először és ott ugyanezek, sőt még több Triumph-os hír van mostanában. Szerintem csak egyszerűen beindult a gyári marketing gépezet. A Frontosaról meg csak annyit, hogy korábban Hondám volt aztán ott is volt, hogy 6 hetet vártam egy nyomorult fékkarra, meg egy tükörre. Szóval ők is csaka nagy magyar valóságshow résztvevői. Sajnos nekünk csak ezt dobta a gép.
Mcemru Creative Commons License 2010.03.03 0 0 38
a Frontosa? na amiket hallok, no comment...
Előzmény: adamrezi (36)
adamrezi Creative Commons License 2010.03.03 0 0 37
Ja, és én is a XI. ker.-ben lakom. :)
Előzmény: CaféTriple (32)
adamrezi Creative Commons License 2010.03.03 0 0 36
A motorinfó a hazai importőrtől kapott pénzért tol ennyi Triumph-os hírt. (és ha jól tudom, volt/van neki is egy speedT.
tényleg, ezt láttátok már:
http://hellforleathermagazine.com/2010/03/details-2010-triumph-speed-tri.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+HellForLeather+%28Hell+For+Leather%29
Új Speed szín, militari betűvel.
A program mehet, szívesen segítek a szervezésben, remélem a Frontosa is ráugrik a témára végre...
Előzmény: CaféTriple (35)
CaféTriple Creative Commons License 2010.03.03 0 0 35
Ösze kellene rántanunk egy Triumphos programot. Szerinted működhetne? A motorinfos szerkesztő biztosan benne lenne
Előzmény: adamrezi (34)
adamrezi Creative Commons License 2010.03.02 0 0 34
Igen, a szakács srácot ismerem én is.
nem lehetett nem észrevenni a motort a pizzéria elött.
Előzmény: CaféTriple (32)
Mcemru Creative Commons License 2010.03.02 0 0 33
jónak hangzik
én most készülök hasonlót beszerezni, persze az extrák majd később :)
kérdés, honnét lett a tiéd? a magyarországi rablós triumphtól ami valójában nem is hivatalos triumph képviselet?
kint nagyon jó árban van új és használt is...
Előzmény: Mike T. (27)
CaféTriple Creative Commons License 2010.03.01 0 0 32
Kösz. Arra felé lakom, szoktam arra menni sokszor. Reméljük beáll a jó idő végre, akkor megbeszélhetjük. Jó lenne összerántani, akár egy nagyobb társaságot is. Tudok még egy Street-t a 11 kerben, egy pizzériában szakács a gyerek. Az a baj, hogy a márkakereskedő, nincs mindig a helyzet magaslatán, ez az ő dolga és persze leginkább érdeke lenne :(
Előzmény: adamrezi (31)
adamrezi Creative Commons License 2010.03.01 0 0 31
ez kúrva szép!
Nem, még csak nem is boxolok, csak valahogy ez a nick maradt meg. egy netes játékban kellett valami "ütős" név. :)
szerintem a Budaörsi úton láttalak már egyszer. pont szembe mentünk egymással a yamaha szalon környékén.
valamikor összefuthatnánk, egy kis eszmecserére.

Előzmény: CaféTriple (30)
CaféTriple Creative Commons License 2010.03.01 0 0 30
Miért a Tyson? Boxolsz? Merthogy én is nyomtam, igaz csak hobbi szinten, jó néhány évet

Az enyém meg ilyen
Előzmény: Mike T. (29)
Mike T. Creative Commons License 2010.03.01 0 0 29
Nem, nem. Én nem a Mike Tomi vagyok, csak megtévesztő a nick.
Eredetileg Mike Tyson. :)
Előzmény: CaféTriple (28)
CaféTriple Creative Commons License 2010.02.28 0 0 28
Hello Tamás,

lehet, hogy lesz végre egy saját fórumunk? Jó lenne. Az én motormat ismered, egyszer már lattad is a budaörsi Agip kúton, de akkor még a R1-ed volt. Te csináltad a sisakomat, biztos emlékszel rá. Oroszlánszívű Richárd címerpajzsa. lassan majd kell egy új, csak mindig köbejön valami...
Mike T. Creative Commons License 2010.02.28 0 0 27
Ha idetévednétek...
Az enyém egy STriple R. 2009

A következő extrák vannak rajta:
Karbon Speed T fejidom
Karbon hasidom
karbon hátsó sárvédő
Rizoma kormányvég tükrök
Pazzo racing karok
Rizoma fekete fékfolyadék tartály
Gyári üléstakaró
Arrow 3in1 kipufogó
fehér hátsó lámpa integrált indexel
rövidített rendszámtartó

Amint felébresztem a téli álmából, akkor készítek friss képeket is.
French-car Creative Commons License 2009.10.08 0 0 26
Triumph Speed motor teszt: http://gigamad.hu/video/foprtqlguM
hurvinka Creative Commons License 2009.05.14 0 0 25
pfuu de kihaltunk.... Nincsen senkinek ilyen márka? Engem a spitfire érdekelne legfőképpen.
Mcemru Creative Commons License 2009.03.26 0 0 24
sajnos,a triumph jo gepeket csinal most mar, sot 1-2 kategoriaban szerintem a legjobbakat
en is nezegetek 657 Triple-t kintrol persze (majd fel millerrel olcsobb)
csak az itthoni szerviz.... max ki kell vinni Bécsbe, ott van 3-4 másik
Előzmény: Chipie (22)
hurvinka Creative Commons License 2009.03.25 0 0 23
minden ami triumph az jöhet (természetesen benzinesek, nem pedig textilek)
Előzmény: Chipie (22)
Chipie Creative Commons License 2009.03.15 0 0 22

Sziasztok, motor is jöhet? Uram motorja egy Rocket III, nagyon bitang, kicsit túl bitang is a magyar szerelőknek, a szakszervízben simán elcseszték, mondjuk nem túl biztató az a szakszervíz, amelyik a honlapján szerelőket keres, és odaírja, hogy szakképesítés nem szükséges :-))))

hurvinka Creative Commons License 2009.02.17 0 0 21
jó darab, nekem a spittfire az álmom, ha egyszer lesz, boldog leszek vele :-)
Előzmény: Fúzió Sámson (20)
Fúzió Sámson Creative Commons License 2009.02.05 0 0 20
Azt tudom ,hogy v8-as csak a köbcentiben nem vagyok biztos :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!