Szerintem, Zrínyi napokon legyen összemenés, mégpedig vasárnap ( 9-én ). Akkó lesznek a lovas +hadijáték + hasmenős- illetve hastáncos nők kisbergicsnek + minden nyavaja.
Hát az az erdőkerülés még nem olyan biztos. Le kell paktálnom azzal a vadásszal, csak most annak járok utána, hogy egészen véletlenül nincs-e valaki közös ismerősünk (na nem iwiwen, természetesen ő nincs fönn...:D). Van egy sejtésem, hogy talán ismerem a lányát - ha ő az - de sajnos elég gyakori vezetékneve van. Mindenesetre még van rá esély, van pár dolog ami összecseng...
megremited itt a lelkes ifjusagot! peddig nincs is jobb a sotetben fak kozott osonni a kiszemelt szarvas utan ugy, hogy kozben suvitenek a puskagolyok korulotted ezerrel, es jellemzoen ugyan az a kiszemelt celpontod mint a vadasze.. :-)
Jajj...Igen, ez jogos. De azt nem értem, ha én még világosban odamegyek a lesre, egész végig kussban kukksolok, esetleg hajnalban kattintok párat azzal igazából nem zavarok semmit...Persze ha hajnalba mennék oda, amikor épp valakik vadásznak az mástéma. Vagy nem adnám át a lest és mennék másikra ha jön. De így...? Na mindegy... Most rövidúton meg kell keresnem bizonyos R. Z.-t, aki a Kisújbánya fölött elterülő Miske-tető vadászleseiért felelős....
,,...bár azt engedély nélkül tilos :D), vagy nemtom..."
ezt jól tudod. Pláne most a vadászati idényben meg nem ajánlott, mert a területtulajdonos / földtulajdonos vagy a bérlő segítségével járkálási bíróság lehet belőle. Ugyanis, most már komolyan veszik a bevételcentrikus vadásztatást, s ha úgy jelentenek fel, ,,hogy ennyi+ennyi anyagi kár keletkezett, mert megzavarta a területet" és ehhez még van egy tanú is, a bíróság minden további nélkül elfogadja, oszt nem lenne elég a D50 ára...
Afene. Nem tudok Sumonyba menni, mert nem jó a csajnak. Esetleg valakit nem érdekel egy fotós kirdánulás még a héten? Jövő héttől nekem már suli van, jó lenne kihasználni az utolsó lehetőségeket...Állatkertezésből se lett semmi, mondjuk az költséges buli. Esetleg csinálhatnánk egy közös vadlesezést (bár azt engedély nélkül tilos :D), vagy nemtom...
Foooxy, nálatok is bőgnek? Kinnaludtam a lesen egy-két réttel arrébb nagyon ment a show este. Persze hajnalban nem jött semmi, aztán meg menekültem az eső elől... Convertert köszönöm...:)
Gyarmati Csaba képei Pécsi ember, bár én személyesen nem ismerem, de a természet kategóriában nagyon durva képek vannak... Foooxy, küldtem válaszmélt...
Jó reggelt! (Reggelit nekem is) Szerintem az lehetett...Ezt egyetlen kéktúrás nap után ki merem jelenteni. :D De vannak képek az oldalamon a kirándulásokon belül, ott van róla is. Errefelé. Majd valamikor hívlak...