"Gondoltam egyet és mondtam magamban ,hogy megkéne osztani a 2001-es rijekai túrát mert ez nagyon nagy élmény volt!!Szerintem ilyenbe még nem lehetet része más magyar kosárlabda csapatnak ,hogy külföldre kb400 szurkolója elkisíérje...
Első meccset 17pontos sikerel zártuk és gondolom sokaknak megfordult a fejébe ,hogy de jó lenne elmenni a visszavágóra !!!Szerveztek egy 40 fős buszt ami napok alatt megtelt és nagyon sokan autóval tervezték meg Kaposvár-Rijeka utat!!És mondanám ,hogy hétköznap volt a mérkőzés!!!!!!!!!
2001. október 3. azt hiszem reggel 8-kor indultunk de már nem vagy benne biztos!Fél 8kor elkezdtünk gyűlekezni a buszra és mivel mindenkinek sikerült időben megjönni ezért elindultunk a tervezett időpontban!!Első megállónk a határ előtt lévő kis faluban volt már itt elkezdtek páran alapozni a kocsmában!Megérkeztünk a határhoz szerencsére semmi probláma nem volt az átkeléssel és a határ után tartotunk egykis pisi szünetet ez olyan 10 óra körül lehet rövid pihenő után tovább vetük az utunkat Rijeka felé!!!Rijekáig jó hosszu volt az út ezért még pár pihenőt beiktatunk!
KB 3-4óra körül megérkeztünk ,de nem volt egyszerű megtalálni a csarnokot!Ezért felbéreltünk egy taxit ,hogy vigyen el minket a kisebb rijekai csarnokba(mivel a nagy csarnokba vásár volt),de a jó házigazda révén jól átakart minket B.ASZNI deaztán nem sikertült neki mivel furcsa volt hogy kb 5x vagyunk abba az utcába ezért fizetés nélkül elküldtük melegeb éghajlatra!!!Fél 5körül megérkeztünk a csarnokhoz nem kis meglepetésünkre fegyveres katonák vártak minket!Semmi atrocitás nem ért minket!!5 óra környékén kezdhetünk bemenni a csarnokba(közbe még rengetek autóval jöttek otthonról)nagyon alapos motozás mindent elvettek telefon,pénz,stb...elég érdekes modon kaptuk visssza(mad később visszatérek rá)Vittünk két dobot de sajnos nem engettél be!!!Rengetek magyar zászló volt sálak vagdalt papír stb...elég kicsi helyen voltunk mondjuk az egész csarnok nagyon kicsi volt!!Ki jönnek melegíteni a fiuk óriási tapsolás üdvrivalgás és elkezdtünk szurkolni már a meccs előtt fél órával ilyenkor Olyan rigmusok hallatszotak ,hogy:Szervusztok, ti vagytok a legjobbak hej!hej! meg minden játékos nevét elskandáltuk!!Kezdődik meccs épphogy betopannak a horvát huligánok sálakal a fejük körbe tekerve...Ők elég szervezet szurkolást csiáltak dobbal meg különböző zászlókal kb voltak 100-an...De mi iszonyatosan lenyomtuk őket 200ember végig SZURKOLT tőlünk ,szinte hazai pálya volt a csapatnak!Mivel nem mehetünk se büfébe és nemis vihetünk be semmi innivalót ezért a fiuktól kértünk ásványvizet!! :) a csapat nagyon jól játszot hamar megszereztük a megbizható előnyt és utánna már csak tartani kellet!(meccsről nem tudok írni sokat már nem igazán emlákszem rá) 65-80-ra megnyertük a találkozot!!!Megkértek bennünket ,hogy várjuk meg még elmennek a haza nézők kb 1 órán át voltunk a csarnokban mivel kint vártak ránk a fiatal horvát drukkerek!!De aztán már megunták a várakozást és elhulztak!!Feltönő modon nem találtük azokat az ürgéket akik elkérték a telókat meg a pénztárcákat!!!Szépen sunyiba ők elmentek amíg nekünk várni kellet!!Azttán a Sejo,Sztole,Gordan triótol kértünk segítséget ők rövid beszélgetés után mondták ,hogy mindjárt visszajönnek!!negyed óra múlva visszakaptuk az értékeinket!!Fél 10körül indultunk hazafele haza utról nem tudok sokat írni hiszen olyan állapotban voltam ,hogy nem emlékszem rá :D Megérte elmenni Rijekába....!!!!
Ja, tényleg, Csabesznak válaszolva. Fószerka Fehérváron a biztonsági őröket megközelítette, ahol a legtöbben voltak, majd mögülök mutogatott. Mi a lelátón voltunk, nem tudtunk mit tenni, mert az addig meglepően korrekt biztonságiakkal nem hiányzott a balhé... Mondom, egy sörös doboz repült felé, ennyi. Az biztos, hogy az ilyen mutogatós megérdemli, hogy pl. Szombathelyen kap egy sallert.
3. Félidő már nem jelenik meg, elég régóta... Úgy volt, hogy lesz egy befejező rész, amivel vége. Az lett volna a 100.! Azonban ez (eddig?) még nem jelent meg.
A Mugroso onnan jött,hogy megkaptuk az a jelzőt,hogy mivagyunk a legmocskosabb tábor!Erre mi lefordítottuk spanyolra a mocskost!Tesóm kitiltás után már járt meccsekre!Ez az év ahová sokszor jár újból idegenbbe!3.félidőt olvastam rendszeresen,megis van még 1 csomó!De mostmár KB 1 éve nemolvastam!Kalmár egyébként jó gyerek ám,őt is ismerni kell! Fehérvár-Pécs:A mutogatós kis haverunk most mutogathat a vendégszurkolóknak,ők biztos nemkérik számon!
Na mondjuk erre kíváncsi leszek. A Dogs Elite-tel mi mindig is jó kapcsolatot ápoltunk, hogy diplomatikusan fogalmazzak. A név egyébként honnan jött?
Az ide írogató körmendieket úgy veszem észre mind ismerem. Azért egyelőre nem hiszem, hogy az MTE Ultras tagjai bárkit lenézhetnétek. Jó gyerekek vagytok, de azért csúnya vége lenne, ha a képen látható falcósok és ti összecsapnátok... A dombóvári turnénk mondjuk nem lesz semmi, ha ez a busz állna ki az egerszegi Azzuroval... Hű, hát kíváncsi vagyok eljönnek mind a tizenöten 12-én!!
A Kalmár gyerek - akárki akármit mond - undorító, amit művelt. A Körmend-tábornak játssza az agyát, utána meg műbalhézik és mutogat ugyanazoknak. Erről így a választásokhoz közeledve a képmutató politikusok jutnak eszembe.
Egyébként a bátyád mennyi időt töltött a lelátók nélkül? (Ellenünk tért vissza, nem?)
Csak a rend kedvéért: Albacomp-Pécs Hát szépen fel lett ez már itt vezetve. Mondjuk engem jobban érdekel, hogy a zebrák vándorolnak-e így hétköznap, mint a tipikus átlagot hozó fehérváriak. Nyíregyháza-Kaposvár Ez a pályán erősen kétesélyes és fontos meccs. Szurkolói szemszögből viszont nem az év meccse.
Ja, még valami. A 3. Félidő című újságot ki olvassa? Megjelenik még mindig?
Most ki a faszt érdekel a Kalmár,hogy jön ide a szurkolótáborokhoz?De abba biztos vagyok,hogy 1-1-be leverne!A Rábapatyiak meg már,kurva régóta járnak meccsre!Egypár volt Dogs Elites is csatlakozott a Mugrosohoz!
Körmendi szurkolótársaim! Tényleg jó lenne ha abbahagynátok az anyázást, ez a fórum nem arról szól! Hallottatok egy csoportnevet, aztán egyszerre beleköttök! Nem tudjátok miről van szó, ugyhogy ne kötözködjetek ezzel kapcsolatban! (Jó, abban igazatok van, hogy miért hooligans, és hogy ott ki hooligan, de ők tudják mit akarnak) A másik igaz, hogy a Kalmár gyerek egy bohóc! Körmenden akart kosarazni (járt is edzésre), közben meg neki volt a legnagyobb pofája a Falco-Körmenden! Ő parasztozott a legjobban, de nem számít, talán még jön Körmendre az ugri-bugri-"zsákolgatok a szünetben" csoportjával! :D De jó lesz....:D
Szhely! Miért van értelme szurkolói csoportnak? Remélem, ezt nem komolyan kérdezted!
Én csak azt nem értem amúgy, miért kell mindig mindenre beszólni. Akár igazad van akár nincs, kurvára nincs értelme kötözködni. Ahogy eddig én észrevettem, ezen a fórumon nem éppen a te stílusod a nyerő. Vegyél vissza egy kicsit szerintem!