Keresés

Részletes keresés

cibkat Creative Commons License 2002.10.20 0 0 538
Hol van mindenki???? Be fog dögleni a Fórumunk, vagy mi!?!?!
Egy kis statisztika - csak mert nagyon ráérős vasárnap délutánom van - : Régen nem láttuk Vicát (10.05.), Nándit (10.07.) és Ágit (09.25). Ránkuntak?? (Nem csoda, szerintem is picit laposak lettünk. No de itt egy vérpesdítőnek szánt ötlet: csináljunk találkozót a könyvtárban. Emesének van sztrapacskához valója, biztos Pista bácsiék is hoztak ezt-azt. Na, melyik hétvége legyen? Puszi!
nyugatinyúl Creative Commons License 2002.10.19 0 0 537
feco, bocs, barmit is kiteregettem volna, nem akartam, csak azt akartam kerdezni, hogy megkaptad-e a levelem, meg hogy irok mindjart ujat - aztan megse irtam, mert elment az ihlet, meg se idö, se energia, ket hete reggel kilenckor ki az agybol, hajnal fel kettökor be az agyba, közte szinhaz. Es ezt a par üzenetet is azert itt hagyom neked, mert tovabbra sem tudok neked emilezni, nem ertem miert, a gepem nem veszi be a cimed, ugyhogy ez az egyetlen hely a rövid kommunikaciora. A Kolibrit nagyon sajnalom, azert üsd a vasat, hatha. A lanyismerösödnek üzenem, igaza van, szarok a szövegeim, de meg mindig jobbak, mint a magyar zenei elet hallhato retegenek 95 %-a, azaz megse olyan rosszak. Egyebkent meg ismeretlenül cseszegesse a jo edes anyukajat, irjon jobbat, ha tud:))) Ez vicc volt, aminek persze a fele mindig igaz. Az en allaspontom: az en közepesen elviselhetö szövegeimet Feco elöadasmodja a nagyon jo kategoriaba emeli, ugyhogy ne aggodj, baratom. Egy hatarmezsgyen mozgok minden szövegemmel önironikus, vicces banalitas es közhelyes naivitas közt - akinek nincs füle az ilyen finom különbsegekre, nem muszaj hallgatnia a dalokat. Az mas kerdes, hogy neha tenyleg atesik valami a tulso oldalra, de azt hiszem, az ilyen gyenge szövegeket eddig mindig kirostaltuk. Szerintem ami eddig maradt a repertoarban, az meg is allja a helyet. Na, bocsanat, hogy kicsit hosszu lettem, es remelem, nem teregettem ki intim dolgokat, gondolvan, a dalaink sorsa masokat is erdekel ezen a Forumon. (Meg egy zarojeles megjegyzes: a kifakadasom ellenere Feco havercsaja ellen persze, hogy nekem is a fülembe ültette a bogarat, es el is fogok gondolkozni a kritikan, csak persze az ember elöször ösztönösen vedekezik es felfordulatbol visszaanyaz... Bocsanat, ismeretlenül is. Es azert hallottunk mar dicserö kritikakat is, olyan emberektöl is, akiknek nem teljesen idegen az irodalom.) Üdv mindenki masnak is!!! Péter
cibkat Creative Commons License 2002.10.18 0 0 536
Ancsa! Audrey Hepburn Givenchy által tervezett ruháit lehet megtekinteni - az eredetiket. A mester is jelen van pár napig. Hátha nekem is összedob egy báli hacukát. :)

Emese! Jó utat, kellemes otthonlétet!!

Valaki a hétvégén a szokásos helyen? A változatosság gyönyörködtet.

Ancsyka Creative Commons License 2002.10.17 0 0 535
Helló!

Mindenkinek üzenem, aki Zabolán (Kézdin)hallgatott rádiót és a Manelén kívül emlékszik a "Vesszen a banya!"-ra magyarosított, fene tudja, milyen nyelvű zenére is: megtaláltam a neten! Épp most töltöm le. Éljen a banya! :)))

Kati, miről szól ez a kiállítás?

Puszy mindenkinek!

antalmese Creative Commons License 2002.10.16 0 0 534
Nem tudom, tenyleg mindenki eltunt egy ideje (en is). Biztos rohangalunk...en ezzel szorakoztam egesz nap, most csak nezek kifele a fejembol es probalok ertelmes kepet vagni---nem megy
A koncertet sajnalhatjatok, jo volt, mi elsoosztalyuan ereztuk magunkat. En bizom benne, hogy meg lesz alkalom bepotolni--ez biztatas akart lenni Neked, Feco!
Előzmény: cibkat (533)
cibkat Creative Commons License 2002.10.16 0 0 533
Én igyekeztem ám a Windsorba. Az igyekvő előkészületektől viszont úgy elfáradtam, hogy egy picikét leheveredtem az ágyra TVt nézni. Sosem tudott lekötni igazán. Igen jót aludtam. Ne haragudj! Helikopteres buliban rég volt részem. Bár négy kerékkel a fenekem alatt, amiket én irányítok, egyébként sem lett volna szerencsés helikopterezni.

Mi van a többiekkel?????

kicsirigó Creative Commons License 2002.10.15 0 0 532
Ha még Audrey Tatou lenne...
Katám! Mintha nem lettél volna szombaton ott a Windsorban. Elég velem volt a buszozás Hatvanig?
Pedig megint vidáman ért véget az est..
Otthon, lefekvés után beindult a helikopter, úgyhogy csak felkapcsolt villany meleltt tudtam aludni, emiatt meg anyámék ébredtek fel. Mindez negyed hatkor. Szóval, jó buli volt.
Előzmény: cibkat (531)
cibkat Creative Commons License 2002.10.15 0 0 531
Sziasztok! Sajnálom, Feco! Én tényleg megnéztelek volna ott egyszer. De valami tutira össze fog jönni. Megyek is tárgyalni a böszörményi kocsmárosokkal (egyébként is dolgom lenne arra).
Nincs valakinek kedve megnézni velem jövő héten valamelyik délután az Audrey Hepburn - Givenchy kiállítást? (Borítékolni merném a válaszokat.)
kicsirigó Creative Commons License 2002.10.15 0 0 530
Úgy látszik a többeik megunták a fórumot.
Fecókám, én sajna nem igazán tudok hozzászólni a dolgokhoz, mert igen elfogult vagyok. De azt mindig is mondtam: banalitásokból is lehet katedrálist építeni..
Előzmény: MFecó (529)
MFecó Creative Commons License 2002.10.15 0 0 529
Hát nem tudom, valahogy mindig ismétlődnek a benyomások. Tegnap egy olyan havercsajjal beszélgettem, aki néhányszor hallott csupán, engem se ismer régóta, így kívülállóként mondott véleményt a dalokról, különösebb pozitív-negatív elfogultság nélkül. Közhelyesnek találta a szövegeket, amelyek nyelvileg sem elég jók ahhoz, hogy oldják a hiányosságokat (egyszerű hasonlatok, metaforák, ezerszer elcsépelt képek...). MIt mondjak, nem esett jól. És bár természetesen nem értek vele egyet (különben nem játszanám a dalokat), de mégis elgondolkodtatott, hogy ezek a dalok mégiscsak a határon mozognak, és nagyon meg kell, el kell találni azt a réteget, akiknek bejön ez a sztorizós, néha kimondós, helyenként naiv, önironiával oldott banális stílus... Vagy kegyetlenül át kell menni szürreálisba, és ha nem érti meg senki, le se fikázhatja..:))
Egyelőre pihizem, ki kell éheztetni a közönséget megint...:)) A KOlibribe még visszanézek, mert ha csak pénzügyi problémák miatt nem játszhatom, akkor még van esély ott zenélni.
Mindenkinek szép napot!!!
Hééééééééééééééééééééé, vagyunk még itt egyáltalán???????????????????? :))
Előzmény: kicsirigó (528)
kicsirigó Creative Commons License 2002.10.14 0 0 528
Fecókám, én nagyon sajnálom. De ne add fel, van még a Kolibrin kívül más hely is. Szerintem ők jártak rosszul...
Előzmény: MFecó (527)
MFecó Creative Commons License 2002.10.14 0 0 527
ÖRÖMHÍR:
mostmár senkinek sem kell kifogásokon törnie a fejét, miért nem jön el fellépéseimre a Kolibribe, ugyanis egyelőre nem is lesz több. Könnyen jött, könnyen ment, két hét és máris válozott a helyzet kulturális életünkben. Kiderült, hogy nem megy a szerda-szombat program, így csak a szombat maradt, arra pedig már megvannak az előadók, és bár természetesen mindenkinek tetszik, amit csinálok, de mégse teázóba való....bla-bla-bla..., ami miatt ez az egész nem nagy a keserűség,az az, hogy megint rá kellett jöjjek, alig érdeklek valakit, és ha Emese nem hozza el albérlőtársait, szinte egyáltalán nem lett volna közönség:)), ugyanaz történt mint annak idején az RS9 Caféban..:)
ez most nem nyavalygás, meg nem lecseszés, senki se érezze annak, csupán ténymegállapítás, hogy ez van... (még mindig)
amúg jó reggelt
Ancsyka Creative Commons License 2002.10.11 0 0 526
Halihó!

Na megjöttem újra, már nem is tudom, mióta nem volt netem, most végre van!!!!!
Ezer hála és köszönet, hogy hozzám nem írtatok sírverset!! (Bár őszintén szólva kíváncsi lennék, milyen sírvers jut eszetekbe rólam...)
Az előző üzikre meg csak annyit mondok: jó kifogás sose rossz! :-)))

Puszy mindenkinek!
Ancsa

MFecó Creative Commons License 2002.10.11 0 0 525
így is van, éppen ezért nem írok arról én se..:))
Előzmény: kicsirigó (524)
kicsirigó Creative Commons License 2002.10.11 0 0 524
Hát persze, hogy nem írok, kevés a hely...:-))
Előzmény: MFecó (523)
MFecó Creative Commons License 2002.10.11 0 0 523
Zoli, de magánéleti és magánéleti dolgok között is van különbség:)) pl sosem írsz a nőügyeidről sem, nemhogy a költségvetésről...:)
Előzmény: kicsirigó (522)
kicsirigó Creative Commons License 2002.10.10 0 0 522
Felnéz Nándi is....
Előzmény: kicsirigó (521)
kicsirigó Creative Commons License 2002.10.10 0 0 521
Fecókám, az egész fórum magánéleti üzenetváltásról szól.. A magam részéről még sohasem írtam a minisztérium jövő évi költségvetésének alakulásáról :-)
NA, UTÓLJÁRA: Emesén, Katán, Fecón kívül kit várhatok holnap este?
Előzmény: MFecó (520)
MFecó Creative Commons License 2002.10.10 0 0 520
Jó reggelt mindenkinek, elnézést, hogy néha kiteregetések vannak, a magam részéről megígérem, ez volt a fórumon részemről az utolsó magánéleti üzenetváltás!
Előzmény: MFecó (519)
MFecó Creative Commons License 2002.10.10 0 0 519
Péter, ahhoz képest, hogy az intimitással küzdünk, eléggé nyilvánossá teszed a dolgainkat..., az egész fórum asszisztál hozzá.
Megkaptam, igen, egy válaszkíséletet már írtam is, de azt még nem küldöm el. Annak örülök, hogy megfejted az élet titkait. Kiváncsian várom. Az én válaszaim is megvannak, csak még formába kell önteni őket. A bonyolult nagyon egyszerű.
Előzmény: nyugatinyúl (518)
nyugatinyúl Creative Commons License 2002.10.09 0 0 518
cibi, köszi a kepeket, cimeket ha megjön, Ancsinak is puszi a kepekert, Nandinak a jövönkert, Nandi-bébi, ha lehet, jövöre egy szinhazi allast Becsben, onnan meg haza is tudnek ugrani bulikra:)))
Mesi, akkor irok az uj cimedre.
Zoli szerenysege nem engedte hozzatenni, hogy az emlitett verseim az uj holnapban ö altala ihletödtek, muzsa-alkoto kapcsolatban is allunk. Ja, es nehanyat e versek közül (Levelek L.Z. baratomnak) Feco parat meg is zenesitett, hogy bezarodjon a kör. Mar csak azon kell dolgozni, hogy Nandit is beepitsük valahogy eme alkotoi kapcsolatlabirintusba. Legközelebb Nandi polojahoz irok odat, az olvasotabori lanyok hangjan/neveben.
Feco, megertettem, mi a gond kettönk között, ma irok ujabb levelet! Az elözöt megkaptad mar?
kicsirigó Creative Commons License 2002.10.09 0 0 517
Tehát: Jótsef krt. 75. Csengőn az én nevem. Nyomjátok, oszt' nyitom a kaput. Ki kell, hogy ábrándítsam Katát, a Délitől nem indul a 4-es, de még a 6-os vili sem. A Moszkváról talán könnyebb lesz.
Szóval, vagy az említett villamosokkal az Üllői úti megállóig vagy kék metróval a Ferenc körúti megálló. Mindkettőtöl kb. 50 méterre lakom. A Corvin mozival szembeni oldal. Kínai bolt melletti kapu...
Na...
Ajánlom mindenkinek az Új holnap őszi számát, Jónás Péter versek benne
Előzmény: cibkat (516)
cibkat Creative Commons License 2002.10.08 0 0 516
Emese! Egyszerűbbet mondok! Pattanj fel a 4-es vagy a 6-os villamosra a Délinél és üljél szépen, míg meg nem látod a Corvin mozit. Na valahol ott lesz a 75 is (Vagy én is el vagyok tévedve?).
Én megyek. Hánykor és mit vigyek? Ági valószínűleg nem ér rá, Nándi meg ugye építi a jövőnket. (Kérhetném az enyémet pálmafák alá, ha már úgyis dolgozol vele? Drága vagy!)
MFecó Creative Commons License 2002.10.08 0 0 515
Emese, mielőtt eltévednél: József krt. 75.
Az Üllői úttól indulj a Blaha felé és nézd a házakra írt számokat:))
Előzmény: antalmese (514)
antalmese Creative Commons License 2002.10.08 0 0 514
Nana', hogy jovunk, csak epp azt magyarazzatok el, hogyan lehet a Jozsef krt 57-be eljutni. Jo, tudom, hogy terkeppel, de kepes vagyok orakig boklaszni a hazak kozt, mig megtalalok valamit, olyan jol tajekozodom.
Peti---mukodik a planetes cimem, csak a szuleim hasznaljak, en innen nem tudok ralepni. Az uj cimem: antal.e@nk.aisb.hu
Előzmény: kicsirigó (513)
kicsirigó Creative Commons License 2002.10.08 0 0 513
Én biztos ott leszek! :-)
Mindenki! Ugye jöttök?
Előzmény: MFecó (512)
MFecó Creative Commons License 2002.10.08 0 0 512
A magam részéről oké, én megyek, de csak a Mézga család után..::) veszem fel videóra az egész sorozatot..., kultúrkincs, stb
ki jön még???
Előzmény: kicsirigó (511)
kicsirigó Creative Commons License 2002.10.07 0 0 511
Engem biztos puszil a Nándi, nem tudja Fecó, mi is a jó!
Megbeszéltük, nem? Péneteken nálam főzés, József krt. 75. Ki jön?
Előzmény: MFecó (510)
MFecó Creative Commons License 2002.10.07 0 0 510
Engem is puszilsz Nándi? ugye nem! :))
na szóval, ha jöttök, jöttök, ha nem, nem, ennél jobbat, mint a szombat, kitanálni se lehetett volna..., igaz kéthetente nyomom, jöhettek bármikor, Windsor meg ugye csak egyszer van az évben:))
akárki akárhol lesz, jó szórakozást!!:))
Ziggy Stardust Creative Commons License 2002.10.07 0 0 509
...majd megtudod kicsi, amikor elkezdesz dógozni. A ti jövőtöket építem, nekem olyan már nincsen. Egyébként élek, meg egyéb...Puszi mindenkinek :-)))))
Előzmény: cibkat (508)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!