Akkor az eddigi szív tv-s ikon mellett ott lesznek a duna hullámai meg még a sárga karika is.
Hogy hová vezet ez ?!
Ezek ott fent le se szarják a dolgozókat, de kerüljek csak én a helyükbe, lenne sárga kerika helyett körömrecsapás !
Sajnos van egy rossz hírem, 12-es sárga karikával élvezhetjük majd újra a sorozatot. (A Duna TV-vel már megkezdtem a levelezésemet ebben az ügyben, de nem hajlandóak belátni, hogy ez hülyeség!)
De jó, pont ma jutottatok eszembe, mert bejött ma a cégünk elnöke irodánkba és ki van adva nekünk, hogy körbe kell ugrálnunk őt ilyenkor. Magamban önkéntelenül azt mormoltam: "Körül kell rajongnunk Dolby kapitányt...most jött meg a háborúból... a zuluk ellen harcolt!"
Szó szerint visszajött az egész. :-)
Ne fáradjon uram, engedelmével vasárnap istentisztelet után a kertész oldalkocsis motorkerékpárján leutaznék Meldrum Hall-ba, így magam kezeskedhetek arról, hogy csakis a legkiválóbb évjárat kerüljön őméltósága asztalára. Ha nincs ellene kifogása uram, magammal vinném a kis Henryt is, tudja ő árvagyerek, nem árt, ha világot lát. Sok bepótolnivalója van.
De természetesen már át is tekintettem azt, hogy Önnek ne kelljen ezzel bajlódnia, és ennek során találtam néhány üveggel, melyek attól tartok vészesen közelítik szavatossági idejük határát. Ha megengedi uram, ezeket selejtezném. Az üres üvegeket engedelmével Mabel elvinné az üveggyárba, darabjáért 3 pennyt adnak. Az így keletkező bevétellel méltóságos uram hozzájárulhatna a Megesett Hölgyek Otthonának fenntartásához. Az érsek úr minden bizonnyal misét mondatna a család lelki üdvéért.
Egy rossz hír: kezdetét veszi az Overlord, elbúcsúzik René, Madame Edith, a lányok, Herr Flick és a németek, a francia "feminista" ellenállás és a többiek.
Egy jó hír: ismét indulhat az élet a topicon, kezdődik jön Stokes és csapata.
Érdemesebb márkásat (Pinnacle, esetleg Pixelview) venni, mert akkor a támogatással nem lesz gondod (lesz pl. XP-s driver stb.).
A Filmmúzeum ezentúl több külföldi cuccot fog adni, mert január 1-tól az MTV annyit kér az archív filmekért, amennyit még a külföldi forgalmazók sem kérnek.