Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Emlékszem tavaly is volt ilyen audiónapló a honlapján, az egyikben azt boncolgatta, hogy miért hord minden orosz versenyző Bundesliga-sérót és hogy milyen vicces lenne, ha levágná valamelyikükét :-).
Szia El! Szerintem jobban jártál, hogy ezeket a hölgyeket találtad meg. A szőke macát, a sárga forrónadrágban, mi is láttuk, egy igazi, kopaszra nyírt másodosztályú gengszterrel volt. :-)
Szia Vanda! Kinn voltam én is a versenyen, azért kerestelek pénteken, de aztán este már dolgoztam és nem viszem magammal a telefont olyankor. Tegnap is dolgoztam ausztriában, de megszakítottam a munkát és kimentem a versenyre. Kerestelek, telefon nem volt nálam sajnos, arra számítottam, hogy megtalállak valahol a kordonok mellett. Csináltam képeket. Nagyon jó hangulata volt a versenynek és rengeteget tanultam közben a fényképezésről. Megérte kimenni, bár asszem napszúrást kaptam:)
illetve még annyit kérdeznék, hogy Pécsett nem tudsz esetleg olyan helyet, ahol tudok váltani biztonsággal? Csakmert lusta dög vagyok, és ha tudsz ilyen helyet, akkor nem rohangálnék szombat délelőtt végig, csak megnéznék végre egy szakaszt nyugodtan.) :) )
Amikor valaki így kezdi a nekem szánt irományát, csak így szépen lenézően, akkor konkrétan a bicska ki szokott nyílni a zsebemben, csak úgy magától, annyira fel tud idegesíteni. A tucc szó leírásáért meg külön hatvan botütés jár részemről. Mellesleg.:)