Tévedésben vagy Titkár Úr! Én nem vagyok elnökségi tag, mint ahogy te sem! Az elnökség az elnökből (tornatanár) és az elnökségi tagokból áll (másik tornatanár+a borász) ... vagy nem figyeltem eléggé az alakuló közgyűlésen? :-) Vagy ez a buzi elnök utólag meghamisította az alapító okiratot! :-)
Arra azért még felhívnám mindenki figyelmét - kiváltképp a pénzéhes, korrupt, nyakunkon élősködő elnökségét - , hogy a gólok felét ismét a Földi-fivérek ütötték.
Nem baj Radibácsi nem a szépségedért nem szeretünk! :-)
Mind a 4 gyönyörű szép gólomra emlékszem:-)). Ha akarod kedden elmesélem. Egyébként nem azért mert én adtam azokat a gólpasszokat, de a háromszögelős góljaink élményszámba mentek. Több ilyen gyors passz kellene.
"Kétféle golyó létezik: a tökös bikagolyó és a szottyadt kis buzigolyó." Én, mint a tizes számú mez viselője természetesen a tökös bikagolyók közé tartozom, remélem nem kell senkit majd átsorolnom a szottyadt kis buzigolyók közé tagdíj-nemfizetés miatt. Egyébként aki először küldi el a helyes megfejtést - nevezetesen honnan való az idézet ? - , annak öt forintot elengedek az októberi tagdíjából! Bandee te nem játszhatsz!
Ja és még valami! Indítványozom, hogy a buzi borász nagyszobájában rendezzük be a klubhelységet!
Istenem! Ha beírod, hogy 10-16ra kikaptunk (most olvastam a floorball topicot) akkor legalább számoltad volna össze a góljainkat, csak kilenc van fenn, de nem baj. A két gólpasszom közül az egyiket pont neked adtam te hálátlan!! Miért is maradt ki akkor az a kettő?
Willy77! szerintem ne passzoljunk ennek a nyavajásnak!
Sajna nem tudtam tartani szóbolond nyelvemet, így hát hozzá kell szólnom nekem is a topichoz. Gondolom a névből kitaláljátok ki lehet ez a király, akinek nem sikerül az...Ismertetésül csak annyit így előre, hogy a tegnapi edzőmeccsen az Ares ellen 4 gólt vágtam két gólpassz mellett, szóval Willy77 (nem tudom ki lehet ez a tök) mire vagy úgy oda azzal a 17 pontoddal, amúgy is szerintem csak 16, csak mindenkit át akarsz verni:-) Tavasszal majd egyeztetünk!
Ui: csodálom, hogy még csak egy olyan kép van fenn, ahol a középső ujját mutatja valaki:-)
Ajka ponkirálya is csatlakozik e nagyszerű XXI-dik századi vívmányhoz. Sajnos vannak olyan elmaradott veszprémi cégek, amik ezt nem teszik lehetővé agyonpihentetett alkalmazotaik részére.Borászokról nem is beszélve. M jó lenne ha jönnél mert a kapusunk teljesen be van szarva, hogy nincs hátvédsora.(Tuji se lesz). Legalább ezt ne tudja felhozni mentségként.
Ja és mindki be.........tja.
Elnökünk meg béna ÉN meg fizetésemelést kérek.
U.I.:Bírótanfolyam már elkezdődött a tarisznyások szertárában?????
A jégkorong és a gyeplabda teremben játszott keveréke. Ütővel, futva kergetünk egy kicsi müanyag labdát, ezt az ellenfél kapujába kell bejuttatni. A kapu mérete a jégkorong kapuéhoz hasonló. A mezőnyjátékosoknak nincs védőfelszerelése, a kapusnak van. A kapusnak viszont nincs ütője.