Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Emlékszem tavaly is volt ilyen audiónapló a honlapján, az egyikben azt boncolgatta, hogy miért hord minden orosz versenyző Bundesliga-sérót és hogy milyen vicces lenne, ha levágná valamelyikükét :-).
Szia El! Szerintem jobban jártál, hogy ezeket a hölgyeket találtad meg. A szőke macát, a sárga forrónadrágban, mi is láttuk, egy igazi, kopaszra nyírt másodosztályú gengszterrel volt. :-)
Szia Vanda! Kinn voltam én is a versenyen, azért kerestelek pénteken, de aztán este már dolgoztam és nem viszem magammal a telefont olyankor. Tegnap is dolgoztam ausztriában, de megszakítottam a munkát és kimentem a versenyre. Kerestelek, telefon nem volt nálam sajnos, arra számítottam, hogy megtalállak valahol a kordonok mellett. Csináltam képeket. Nagyon jó hangulata volt a versenynek és rengeteget tanultam közben a fényképezésről. Megérte kimenni, bár asszem napszúrást kaptam:)
illetve még annyit kérdeznék, hogy Pécsett nem tudsz esetleg olyan helyet, ahol tudok váltani biztonsággal? Csakmert lusta dög vagyok, és ha tudsz ilyen helyet, akkor nem rohangálnék szombat délelőtt végig, csak megnéznék végre egy szakaszt nyugodtan.) :) )
Amikor valaki így kezdi a nekem szánt irományát, csak így szépen lenézően, akkor konkrétan a bicska ki szokott nyílni a zsebemben, csak úgy magától, annyira fel tud idegesíteni. A tucc szó leírásáért meg külön hatvan botütés jár részemről. Mellesleg.:)
Ma € váltás, meg egyéb apró elintéznivalók közt gondoltam megnézhetnénk a Gemenc Kupa pécsi befutóját. Hát persze lekéstük. :) A jó kis forgalom. :) De le nem maradtunk róluk, a buszon csücsülve még épp, az épp miattuk lezárt forgalomban megjelent egy csomó motorosrendőr, és elsuhant a mezőny. Még utközben számos leszakadott egyénnel találkoztunk, immár gyalogosan. Mindenkinek volt saját motoros rendőre, akkor is ha egyedül jött, és a forgalmat szépen félreállították. :) Hát majd talán jövöre (ha megint jönnek erre). :)))
A sportmodik rendes emberek, de nickjeik a Drukkerkocsma légkörében szocializálódtak, ahol csak elvétve fordulnak elő úriasszonyok. Így ha véletlenül mégis belebotlanak egybe, nem mindig találják meg a megfelelő hangot. :-)
Én mondjuk nem osztom Apcka optimizmusát, lesz az egy hét is vagy még több. Egy hete a felhasználók jó részét folyamatosan kiléptette a szoft, most ez a galiba, úgy tűnik a rendszergizdák a Balcsin vannak. Vagy a Touron. :-)
Emberk, Kolima beírta már, ezeknek az oka, hogy borulgat a júzer-adatbázis. Nem először, gondolom nem utoljára. Idáig mindig kijavították pár nap alatt, bízzunk benne, hogy most is így lesz.
Többet nem írom be, aki nem olvas, az nyűglődjön belátása szerint.
Tavalyelőtt nem is kellett erőlködnöm, mindent hozzám vágtak, de szó szerint. A fejemen egy dobozos sör landolt. Azóta igyekszem vigyázni magamra, de a hév elragad olykor, így volt ez a Caisse-os mókussal is, ami elvágta a kezem. :)