Na ugye!! Minden rossznak jó a vége! :) Gratulálok!
Én ma nem panaszkodhatom, nekem aránylag jó napom volt. A küzdőtéren volt ugyan egy vereségem délután(3:4), viszont volt két döntetlenem (4:!4; 3:3) és egy nyereségem egy 3-os csillagos ellen (5:'1)
Ma próbálkoztam korábban a bajnok ellen is, de természetesen nem sikerült. (:
A labirintust még nem jártam végig, mert hétfő lévén már megkezdődött a munka. Sajnos hétvégéig ritkábban tudok játszani de azért figyelni tudlak benneteket, arra mindig lesz időm. :)
Persze, nem titok! Legyek itt Zsu, (mert egyébként a Zsanna a nevem, de más honlapon használom) de találkoztam egy ilyen névvel a Labirintus játékban és az nem én vagyok. Írok a topikodba is.
Gratulálok! Látod a jóslataim hamar bejönnek. És van másik jó hírem is. Úgy látszik egy lapírintban játszottunk, mert kihívhattalak. Már ez is jó hír, de a következménye még jobb. Számodra. A csata 3:3 eredménnyel zárult, így Te maradtál a trónon. Még egyszer nagy gratula! És még szerencséd is van, nincs újrahívható kártyám:) Még a fél pályát be kellene járnom érte, de ezt most kihagyom.
Amíg ti az igazak álmát aludtátok, 0.09-kor elfoglaltam a bajnokok székét. Galaktikus Pókkal kellett megküzdenem. 5:2-re sikerült nyernem. Először ülhettem a bajnokok székébe. Az majd még kiderül, hogy először és utoljára-e. :)
Ez a 23 játék a küzdőtéren volt Anikó? Feltételezem nem a mai eredményed, hanem amióta játszunk. Én ilyen statisztikát nem vezetek. Vagy valahol látni ezeket a játékon belül? Most jut eszembe, ha visszapergetem a küzdőtéren arra a napra, amikor elkezdtünk játszani, akkor én is megtudhatnám. Bár nem tudom, időben meddig őrzi a játék ezeket a már lejátszott küzdelmeket. Szerintem csak a Kairó bajnokságra való benevezéshez számítják be ezeket a 100 kvízkérdésre adott válaszba, amúgy szerintem nincs jelentősége. De lehet, hogy nem jól tudom.