Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Nem tudhatom. De a kép előterében az a kissrác a kerékkel és a pumpával a kezében ma már lehet, hogy teker valahol. Mindenesetre, ha átnézel az egri topikba, pont látsz ott egy "cserebogarat"! :)
Ez is egy lapos pálya volt! Stílszerüen a volt Nagylaposon, ma Csebokszári! :(
Hmm, hogy repül az idő! Az utólso kritérium itt ill. környéken ezen a jeles ünepen 15 éve volt a Tekergők rendezésében. Érdekes volt az akkori résztvevők közül látni pár arcot most!
Egyébként tessék rendezni az említett helyszíneken is! Hol kell aláírni a petíciót? :))
Követelem, hogy az esztergomi várhegyen is legyen kritérium verseny! (Mondanám, hogy a Tatai vár körül, de hát a vár környéke lapos, mint a tükörtojás:-)
És mint as.com kis cikkéből kiderül, (amit szintén bettem a topicba) ráadásul okleveles agrármérnök is. Rendkívüli egyéniség, nekem is rettenetesen szimpatikus lett.
Elolvastam, nagyon szépen köszönöm a fordítást, tényleg nagyon jó írás volt.
Donostiában meg majd jövőre döntse el Igor 4 km-mel a vége előtt, hogy melyikük nyerje a versenyt, ha már Koldo az Euskaltelbe igazol. Legalábbis ezt beszéltük meg, ugye :). Én Jonnak örülnék jobban, ő kevesebb győzelmet gyűjtött eddig. Amúgymeg egy nagyon szimpatikus fiatalembert ismertem meg benne az írás alapján. Eddig is szimpatikus volt, de azt sosem gondoltam volna, hogy kínai tudományokkal foglalkozik. Egyik döbbenetből esem a másikba :)).