Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Lehet látod. Egyszer én is vettem a lányomnak egy olyan fölsőt, amire az van írva, englisül, hogy "ringyókirálynő". De hát mit tegyek, én angolul nem tudok, a cyclingnews képaláírásai között meg még nem szerepelt ez a szó, hogy felismerhettem volna:-)
Miután azonban Miki már indult a vueltán, ezt a kifejezést biztos hallhatta. :-)
A hasonmás nagyon találó. Tényleg van benne valami katonás. A sorozatból évekkel ezelőtt láttam néhány részt, de őrá sajnos nem emlékszem. De majd ma megnézem.
Hát mostmár megnézem (lefordítom), hogy millen feliratú polót veszek fel! Úgye a poló lehet, hogy jól néz ki, de a felirata, szegény csak magyarul gágogót igencsak beviheti a sűrűbe!.
1. Lehet, hogy rászedték, mert ez spanyol nem? Namost beszél-e báránykánk azon a nyelven? Lehet, hogy mást mondtak neki a jelentésről. Bár az ember általában köszönni meg káromkodni tanul meg először idegen nyelven.
2. Tom cinkos szemeiből kinézem, hogy tudta, hogy mi van a polójára írva. No és pihenni is kell, megsorólt egy csomó időt...
Hmm... elég illúzióromboló... stílusosabbnak gondoltam.
Kedves Vanda! Segítségeddel majd' minden kerékpáros-topicot bejártam, ezt mostanság sikerült végigolvasnom - meg kell mondanom, szakmai hozzá(nem)értésemnek ez felel meg legjobban.:)
A hasonmás-galériába hoztam két képet, talán jó lesz. A Halló, halló sorozat most megy az m2-n minden este, és ahányszor megjelenik a jó von Klinkerhoffen tábornok (Hilary Minster), mindig Vino jut eszembe.:)
Az el mundo cikket írt Rasmussenről. Az írás szerint a CSC a kerekes egy 2002-es belső tesztjében anomáliát fedezett fel.
De nem is ez a lényeg! A cikket a jó indulatú képszerkesztő a következő portréval illusztrálta. Gondolom ki találjátok, hogy mit jelent a felirat. Igen, pontosan azt..:-(. (kurva anyád)
Tom Boonen „már az első randin kefélek” feliratú pólója se volt semmi, bár egy sprinternél stílszerű. De ez?
Erről az idézetről mindig inaskori magyartanárom jut az eszembe! Ha valaki -de leginkább az osztály 90%-a- nem figyelt, vagy mást csinált, szépen el kezdte szavalni: "Hová merült el szép szemed világa?" Aztán folytatta, miközben a nagy nedves szivaccsal telibe-képen találta a delikvenst: "mit bámúlsz te ökör!"
Ahogy mondani szokták, amelyik blöki ugat, az nem harap. :-) Az ilyen hóhányókból olllyan, de olllyan mintaférj tud lenni... :-) Csak megfelelő hölgybe kell beleszerelmesedni.
Szerinted van olyan kalandkedvelő és erős idegzetű nő, aki hivatalosan is összekötné az életét a nemzetközi peloton hivatalosan elismert egyik legnagyobb hóhányójával?
(Bár ha azt veszem, Toto Comesso is elkelt valahogy:-)