Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
A hagyomány, az hagyomány. Stephan Schumacher ugyan nem nyerte meg a tourt, de még a vb-t sem, de azért ragaszkodik a hagyományokhoz. A vb előtt két nappal elvégzet vizsgálatokon eltérő értékeket mutatott, amelyet hasmenésssel magyarázott. Tegnap pedig ittasan vezett, kidönött egy kerítést. Az a hír is lábra kapott, hogy pozitív lett a drogtesztje, de ezt a rendőrség még nem erősítette meg.
És annnak a hülye Holczernak az a legnaqyobb baja, hogy Fröster egy kicsit duci. Mikor adott szabálytalan vért a Frösi? Mikor döntögette a kerítéseket?
Csóró csehek! Hamár aszfaltos útra nem fussa, cserélnék el a bringájukat valami montenbikára... Nagy a szegénység, hogy ennyien és olyan gyakran csak ilyen versenyeken tudnak résztvenni! :))
Most nem tudom irigykednünk kéne-é a derék Csehekre, hogy nekik a jó sör mellett még Cyclo-cross kupa-sorozatra is fussa, vagy sajnálni szegényeket, hogy csak ilyen sporzort sikerült találniuk. :-) Abba mondjuk bele nem merek gondolni, hogy a győztes milyen tárgynyereményre számíthat. :-))
Sziasztok! Úram isten!Komolyan mondom,nem hiszem el! Ilyen sz... bandát!Mire jó ez,nem tudom! Hogy nem fanatikus rajóngok,az holt ziher! Szegények!Nem találok szavakat! Néha, nagyon könyelmüek a csapatok! Miért hadják, szem elött?Persze,hogy rákattannak az ilyen tetűk! Én is azt mondom,rohadjanak meg,szakadjon le a két kezük!
Az éjjel elloptak 21 darab kerékpárt a QS-től, köztük a Bettini által a világbajnokségon használt bringát is. A bijacok összértéke eléri a 150 ezer eurót. A csapat ma egy kisebb versenyn indult volna, de így az indulásuk kétséges.
"Sportértéke" miatt ide merem csak írni, de nem tudom nem észrevenni a képen, hogy Lacinak milyen huncut szemei vannak.:) Eddig olyan távolságtartónak és hűvösnek tűnt, de a díjkiosztón rácáfolt.:))