Nem az igazi, bár az usákok is csak két góllal verték őket. Ha produkálnak egy értelmezhető második félidőt, akkor azt mondom hogy még van remény esetleg egy éremre.
azért Hosszútól 1-2 érem várható volt, talán Dávidtól is lehetett remélni, hogy bejöhet, Kenderesit meglátjuk. meg judoban én reméltem, hogy egy érem lesz, eddig nincs (de még lehet).
és a pólósaink sem meggyőzőek eddig (de nem most kell nyerni).
összességében persze a többség papírforma, szóval lehet, hogy eleve felülkalkuláltam a 18 éremmel.
jó, Sagannak nem jött össze. van der Poel a franc tudja hol ér be, ha tud a rámpáról. Viszont ott van Pidcock, aki tegnap olimpiai bajnok lett, pedig elég sok tavaszi klasszikuson ott volt országúton.
és ahogy te is írtad, a ffi és a női kerékpárt szakadékok választják el, ami a versenynaptárra is igaz, bár ebben nem vagyok igazán képben. viszont olyan kevés a minőségi női kerékpáros, hogy el tudom képzelni, hogy nagyobb az átjárás, ill. jobban belefér a monti a lányoknak, mint a fiúknak. azt meg pláne, hogy olimpia évében fel tud készülni. az a csapatának is jó, ha egy olimpiai bajnokot tud a keretében.
Egyébként miből látszik? Eddig csak Hosszú betli. (meg a női kézisek, de tőlük eleve senki nem várt különösebben semmit)
Esetleg még Péni, de neki van még versenyszáma, a vegyes meg nem rajta múlott.
Mártontól meg Pupptól senki nem várt érmet, az meglepi volt, hogy egyáltalán küzdhettek érte. A tékvandóhoz nem értek, de Salimtól is max önmaga várt érmet.
kajak-kenuban lehet több is, és még hátra vannak sokan, pl öttusa, birkózás, vitorlázás, vízilabda.
aranyszámot most nem mondanék, kb 4 és 8 között bármi lehet. éremszámra mondom, hogy valószínűleg nem lesz annyi, mint anno írtam, bár a kajak megdobhatja, mert egyesben és párosban is két egységünk indulhat.
illetve még az úszóknál, vívóknál is vannak esélyeink, Milákon kívül is (Kapás mindenképpen, kardcsapatok), plusz esetleg hosszútávúszás, de az kiszámíthatatlan. és holnap talán végre mutatunk valamit judoban, Tóth Krisztián révén.