Igazi enduro szilveszter amit Thermol Róbert és Szabó János barátaim-osztálytársaim ma ajándékul adtak minden benzinvérű-drótszamár gyilkos embernek. Ezek azok a pillanatok, amiért érdemes élni!
Köszönöm a társaságotokat! Köszönöm a biztatásokat! Köszönöm, hogy köztetek lehetek! Köszönöm a közös szilvesztert! Remélem minél többet tudunk együtt lenni a jövőben is.
Bár a karácsony már elmúlt, de elkészült az én ajándékom is. Fogadjátok sok szeretettel: IDE KELL KLIKKELNI!
Misi fel a fejjel, jövőre talán Te is tudsz majd indulni, már ha itthon leszel és még működni fog a vasad/Ákos egyébként szépen ment vele, nem nyírta, hisz nem is tudta volna még ha akarta volna sem, annyira csúszott a pálya/! ;) /Én puding voltam, nagyon csúszott a pálya, még gyalog is, csak az asztalnak mertem nekimenni egy párszor, utána lefagyott a kezem!/
Kösz a helyzetjelentést, én most fejeztem be a munkát, majd megyek vissza még fél kilencre.Jó nektek hogy motorozhattok.Gratula a helyezetteknek.Várom a képeket.BÚÉK minden endurosnak!!!!
Helyzetjelentés. Itt vagyunk a khg.-n, megvoltak a versenyek, mindenki boldog, de legjobban Csorba Ákos, Könnyes Jana, és Medgyesi Zsolti, mivel ahogy leírtam, ebben a sorrendben értek be a célba! Sokan voltunk, vagyunk, öröm volt nézni a versenyzőket, hogy ilyen hidegbe is és jeges talajviszonyok között is helyt álltak! Képek később! Mindenkinek BUÉK!