Sziasztok!
SZIA BOGI...........de jo hogy te is itt vagy?nem tudok rolad semmit mostanaban...azt hittem az ottani tarsasag szolt neked a forumrol?de ugy latszik hogy nem!De az a lenyeg hogy most itt vagy!
Peter!Nem tudom hogy a levelembe gratulaltam-e de ha nem akkor most gratulalok!Egy kicsitt el voltam keseredve akkor de most mar minden rendben!
Az az igassag hogy nem igazan tudom kozetni a forum esemenyeit nagyon le vagyok maradva a temarol...ezertr is nem szolok hozza!
Azt viszont eszre vettem hogy Nandi is nadon el van tunve a lathatarrol!Mi van vele? tud valaki rola?Nem valaszol a levelekre sem amit kuldok!
De orommel latom hogy vannak uj tagok is a forumon!Csak eppen nem tudom ki akar lenni az Andras nevu illeto?!Nem-e LOvasi?:)))
Na es mi a helyzet a tabori listaval a cimekkel?
Amikor Pista bacsi nalunk volt nem is olyan reg kerdeztem es azt mondta hogy jonnek!..de meg hozzam nem erkezett..Ti megkaptatok?????????????
Itthon semmi erdekes nem tortenik zajlik a suli ahonnan eppen most hianyzom..a szemeszeten voltam mert a latasom az egyre gyengul es erossebb szemuveg kell............majd jovo nyaron olyan szemuvegem lesz mint egy borkan uvegnek az alja:))))))))
Emese :nemreg hallottam hogy itthon voltal!Sajnalom hogy nem talakoztunk..pedig jo is lett volna!Jartam be a mezeskalacsosba is de nem talaltalak!No de majd legkozelebb...A fizika az meneget na nem ugy mint eddig de valami tortenik mert kezdjuk erteni ezt a fenytan micsodat..na de azert nem lepodunk meg az elso 2-seken sem...O azt ugy szereti!:)))
De amugy jol megvagyunk Vele is..azt viszont meg nem mondtam hogy udvozol az egesz osztaly es nem birjuk mondogatni hogy HIANYZOL!
Es nem csak te ugy az egesz tabor...mikor jon el mar a nyar?
Na ennyi mara!Sziasztok!
Vica!
Minden program érdekel minket, csak tessék időben szólni!
Péter, valamiért 2 napja nem tudom megnyitni az emijeimet, úgyhogy fogalmam sincs írtál-e. Érsd: válaszolni sem tudok...
Megnyugtathatlak Kedves András, a névválasztás nem csak neked okoz problémát..:) én szerettem volna sokkal frappánsabbat (esetleg vicceset:) de mindenik foglalt vala, ugyhogy egyelőre maradt ez..:( Elfelejtettem írni a Péternek, hogy amikor nincs Kispál koncert éppen, akkor alternatív megoldásként előkerülnek a Kispál-válogatás1-2 cd-k ( 1:bulis album, 2:depis album ) made by Kedves András Barátom! :) uuugye milyen jó? (a Hobo-válogatás sem került süllyesztőbe ám:) az egy nagyon kedves meglepetés volt!) És lesz például csütörtökön Belga koncert!(és drogtörvény-dumcsi sok okos emberrel, kíváncsi vagyok) Nem vagyok fanatikus rajongó, helyenként gyomorforgatóak már nekem (értsd: értékelem a szöveget de dudorászni nem lennék képes..), de némelyik nóta nagyon ott van! Szerdán meg 30y nevű zenekarba tömörült, felfutóban lévő, nagyon tehetséges kedves zenész ismerőseink lépnek fel,juuuuujdejólesz! ja, érdekelnek valakit a pécsi programok?:)))))))))
No nagy nehezen én is ide találtam. Eredetileg andrás néven szerettem volna beregisztrálni de akár hogy cifráztam nem tetszett a rendszernek, úgyhogy András vagyok a Bakos, Magyarország, Hatvan, Traktor utca. (egyszeres esztelnekes olvasótábores) 1p Sziasztooooooooook!!!!!
Figyelem ám pár napja az eseményeket: alakul ez a fórum alakulez. És még azt szeretném mondani hogy gyertek szombaton a W-be. A fickók vendégeim 1 sörre, lányok bármit kaphatnak.
hogyne lenne kispálkoncert!:) esztétika szakos vagyok, vagy mi (inkább vagymi:) Te pedig rendezel ezek szerint.. valahol a postásnál elvesztettem a fonalat..:) EZ NEM IGAZ ám, mesélt a BacsaT, juteszembe ő sosincs itt? Tőlem is kénytelen lész elfogadni egy GRATULÁCIÓt, nagy ölelést is küldök hozzá! meg puszit!:)) csak gyarapíthatom a pécsi szálak számát, ha F.Agit jól azonosítottam!
kösz a gratulaciokat, mar 4 napja volt a premier, lassan kezdek jozankodni, ma este maris kezdödik a proba az uj darabbal: Bergman: Jelenetek egy hazassagbol. Maradunk szexközelben, csak más szemszögböl. Apukam most küldött valaszul egy anekdotat az ö szinhazas korszakabol: egyszer egy premier utan Voith Agi a Szepasszonyvölgyben a következöket kiabalta a levegöbe: Jesszusom, a Gyula (Bodri), berugott, jozan itt meg valaki, aki m... tudna engem még ...
Eljen Katonabogi!!! Milyen szakos vagy te Pecsett, leanyom? Van ott meg Kispal-koncert neha? Te leszel a pécsi szál a fórumon:)))
De ha nincs kedvem 300km-t vonatozgatni, lehet róla szó, hogy összerizsázok valamit? kérek engedélyt..:) amúgy már elkezdtem, azt mondta legyen személyes hangvételű.. még nem tudja milyen következményei lesznek ennek a kijelentésnek(felszólításnak,pláne)..:)
Az öcsém menetközben BMFes lett, ugyhogy jó esetben Bp-en dekkol. Már a mi szobánk is lakatlan lesz lassan..:)
Ágnes, miért nyertél? Ha jók a következtetéseim, akkor önfeledt szórakozásomban fogadtam volna veled, hogy nem fogsz jelentkezni a fórumon? Ez történt??? Te meg jelentkezel???
Bogi! Ez egyszerű feladat. Menj haza, zárjátok be a normát az egyik szobába, az öcséd pedig a kulcslyukon keresztül nézelődve KÖZVETITSE mi történik bent...
jajaja, újság nem sok, Pécsen verőfényes napsütés, a szél mondjuk túl intenzív, de így a koliszobából meglehetősen kellemesnek tűnik az idő:) egy ötoldalas esszét kéne egy órán belül alkotnom "normaközvetítés a családomban" címmel... szerinted?:) qrv btk..
teljesen véletlenül..:) nézelődtem az indexen és a "Hatvan"-ra felkaptam a fejem. Megpróbáltam kitalálni ki-kicsoda, megerősítettél benne! Mi a helyzet? az a játék, hogy ki milyen gyakran látogatja a fórumot?:))
Éljen Bogi! Hogy találtál a fórumra? Hogy élvezhetőbbé váljon számodra az olvasgatás elmondanám, hogy akiket ismersz, azok közül: Nyugatinyúl=Jónáspeti, Ziggy=Nagynándi, MFecó= Mándokifecó, Kicsirigó=Lévayzoli. Asszem mást nem ismersz...
Egyébként mi újság?
Ejha, kiket nem talál az ember ha jól odafigyel!:)
Ha sikerül megszervezni agy találkozót, a"régieknek" is szóltok, vagy az ilyen "nagyonrégiek" már ki vannak utálva?:)
Üdv mindenkinek Keleten és Nyugaton!
Éljen külföldre szakadt hazánkfia, aki tovább öregbíti magyar férfiak ámokfutási képességeről szóló híreket! Éljen Péter! Éljen a jövő nagy színházi rendezője! És éljenek a barátai is!
Petár, mi a követző project?
Egyébként meg várom azon táborost, aki a hétvégén nyakra-főre ígérte, hogy bejelentkezik...
Kata! Sajnos már nekem nehezen menne a hastánc.. Egy-két hónappal ezelőtt más lett volna a helyzet!
Kati: Hehe, ez a Máriós dolog tetszett! A háziasszonykodáshoz meg sok sikert! :o) Szombaton nekem is volt belőle részem - én voltam az egytlen "nő" a családból Hatvanban. El lehet képzelni... De nagyon büszke vagyok magamra, mert megfőztem egy paradicsomlevest úgy, hogy fogalmam sem volt, mit is kéne csinálni, és jó lett!!! Volt némi emlékem abból a korból, amikor "én még őszinte ember voltam", és nagyanyám körül sündörögtem a konyhában, konkrétan olyan 7-8 éves koromból és ennyi. A rakottkrumpli már meg se kottyant, azután, hogy a cipeléstől nem éreztem a karomat, hazahoztam a fél várost. Amúgy minden rendben volt! :o)
Peti&Fecó! A felmerült problémára csak annyit tudok mondani: aki úgy tud verset írni és/vagy megzenésíteni, hogy értelme is van a dolognak, nem csak szimpla rímeltetés, az már nagy ember! Szóval ne foglalkozzatok a fikázókkal, csak adjátok magatokat és akkor jó lesz! (Szerintem)
Egyébként, ez az üzenet nagyon művészi lett, de Isten bizony csak annyit értettem meg, hogy valami volt a szexualitással... :)
A találkozó legyen már egy kicsit később, arra lelkileg is készülni kell. A posta lasssúságáról nem is beszélve...
A Vagina monológok heilbronni premierje (Németország, svábföld, Heinrich von Kleist városa) nagyon jol sikerült, a közönseg tombolt, egyeseket akut tulröhöges következteben elöallt hasfajassal korhazba szallitottak. Heilbronn vallalkozo szellemü vaginái spontan örömheppeninget es demonstraciot rendeztek a delnemet ejszakaban, tiltakozva a fallokrata despotizmus ellen, es ünnepelve egy uj matriarchatus kezdetet. Egy magyar szarmazasu, himnemü rendezöasszisztenst tiszteletbeli vagina-klubbtagsaggal ajandekozott meg a csupa nökböl allo rendezöi stab. A szerencstlen ifju szexualitasa es közerzete ettöl ugy felkavarodott, hogy hajnal kettö tajban csak szolid eröszakkal lehetett ama szandekatol elteriteni, hogy a szinhaz elötti szökökutba bemaszva ritualisan vaginava keresztelje magat. Hogy mindezt ritustechnikailag hogyan kepzelte el, mar soha nem fogjuk megtudni, mert miutan hajnal ötkor hösünk a hatodik sör utan kisirta magabol a nök evszazados patriarchalis elnyomatasa okozta melylelektani lelkifurdalasat a 76 eves sugoneni vallan, a megkönnyebbülés váratlan lendülettel ujra teret adott az egeszseges ferfiui önerzetnek, melynek következteben kelet-europai fiatalemberünket a hajnal hat ora mar a parkett ördögekent pillantotta meg, egy igencsak nöies szinesznöt John Wayne döglesztö ruganyossagaval, macsoléptékkel pörgetve, dobálva, suhintva és csusszantva a légben, padlón es aztallapon. Nemi identitasat ilyeten modon szerencsesen visszakapvan, kicsiny hazank nyugatra szakadt fia lebegö lelekkel es kacsazo biciklivel reggel nyolc körül szallasa fele vette az iranyt. Hogy ez az egyetlen ejszaka alatt lezajlott, önmagaba zarodo kör formajat mutato szexualis forradalom milyen hatassal lesz a protestans svabok haloszobai szokasaira, egyelöre meg belathatatlan. Magyar szarmazasu rendezöasszisztensünk az eset ota mindenesetre fület es föleg farkat behuzva közlekedik a varosban, kerülve mindket nemnek a botrany altal felkavart esetleges tulzott pozitiv illetve negativ reakciohullamait.
Szerintem kereszteljük át a fórum nevét: Fecó-Péter Projektre, tök jó, hogy most rólunk szól. Amúgy Zoli, sajnos igazad van, tényleg nehéz jobbnak lenni :))) Próbálnék, de nem megy:)
A szombati nap nem biztos hogy jó lenne, már csak azért sem, mert értesíteni a többi táborost már nem lehet. Max. péntek délután kézhez kapják Kocsis levelét, hogy holnap buli. Tehát szerintem egy későbbi időpont kellene.
A Mándoki-Jónás páros meg így jó ahogy van. Fölösleges vekengeni, jobb úgyse lesz :-)). Alapvetően ez az egygitár-ember stílus az, ami sajna egyre kevésbé kompatibilis a "mai fiataloknak". De ez legyen az ő problémájuk...
Kati, a probléma valós, és többrétű:))
egyrészt kit érdekel a zeném, és akit érdekel, eljön-e meghallgatni:))
ha ez a két mutató rossz, akkor el kell gondolkodnia az embernek, mit csinált bénán:))
egyelőre jó nekem is ehét szombat! csak döntsétek el csütörtökig, hogy lesz-e valami??
csákó mindenkinek
ja igen, Péter, igen mindig megmagyarázhatunk elméletben mindent, és mind igaz is,, amit írtál, de néha érzem, nem mindig működnek a dalok..., de ez meg olyan dolog, hogy a DEmjén se megy el vendégként a Pokolgép koncertre..:), az én 50 érdeklődőm meg nem mindig jön el a ritkaságszámba menő előadásokra:)), nélkülük pedig meg van halva a produkció és én is...:)
akkor most csákó
Melegítés meg fejhasogatás. Értem én: nem bírod a hőséget.
Mit szólnátok az e heti szombathoz? Vagy mondjuk nov. 16? Az meg már olyan messze van.
Ági jól van, csak nem ért ránk. Egyébként mi ketten őszi szünetezünk a héten, lehet minket irigyelni. Bár én részemről átmentem tisztességes, unalmas háziasszonyba: ablakot vikszolok, függönyt mosok, vacsorát főzök, stb. Még jó, hogy nincs egy édes kis unokám. Most biztos kötnék neki egy meleg sapkát.
Tudjátok miért nagy nap az okt.25. ? Akkor jelenik meg Márió Hol a szerelem című albuma. Istenem már csak négyet kell aludni. Szerintetek neki nem szólt senki, hogy inkább menjen péknek?!? Ti meg már mióta itt problémáztok azon, aminek fel sem kellett volna merülnie.
Szerintem legyen buli Hatvanban. Mi már Kocsissal vasárnap (tegnap) melegítettünk a könytárban. hasogat is eléggé a fejem...
Egyébként meg aki nem ír, az nyúl!!!!
ez az Feco, megnyugtattal... En reszemröl egesz hetvegen nem nyugodtam a gondolattol, hogy esetleg tenyleg szarok a szövegeim... Egyfolytaban azon gondolkodtam, hol hasznaltam közhelyes, ezerszer elcsepelt kepeket, metaforakat. Mert elvileg a dalszövegekben ilyen alig is van, hisz nehany kiveteltöl eltekintve ezek dalik, nem versek. Ha meg elöfordul nehany blöd kep (nagy sziveben rozsak nyiltak), az pont direkte blöd, az a humor forrasa, meg az, hogy a blöd kepet meg komolyan is vesszük. No, ezt nehez elmagyarazni, de en pontosan erzem, hogy ez a humornak egy olyan finom fajtaja, amihez bizonyos intelligencia is kell, pontosan fogni az arnyalatokat. De ugy erzem, tenyleg nem kell aggodni, mert te pontosan erzed ezt a fajta finom ironiat (egyszerre meghatodunk Szabo Tibin, es megis mosolygunk is rajta, meg magunkon is közben, persze joindulatuan), es az elöadasmoddal szepen at is adod ezt a közönsegnek. Ha valaki ezt nem erzi, es azt hiszi, azert ilyen blöd a kep, mert a szövegiro bena, akkor ott szerintem nem velünk, hanem a hallgatoval van a baj.
De a nyugalmam meg mindig nem teljes: mi van, ha a nöismerösöd nem ezkre a direkt ironikusan blöd kepekre es metaforakra gondolt, hanem mondjuk olyan helyekre, ahol en eppen arra gondoltam, no, ezzel a metaforaval J. A. nyomdokaiban lepkedek... Ha egy ilyet talalna fikazasra meltonak, az mar több aggodalomra ad okot... Esetleg kerdezd meg töle, hogy ra tud-e mutatni konkretan, melyik kepet talalta elcsepeltnek. Csak az en megnyugtatasom vegett, hogy tudjak aludni...
Egyebkent sem birom az olyan kritikat, amikor valaki nagy altalanossagban az orrod ala puffogtat valamit. (Rosszabb esetben neked nem is mond semmit, csak a hatterböl hallod az ironikus, lekezelö nevetest.) Igen, nem tetszik valami? Tessek ramutatni, kerdezni, akkor tud az ember vedekezni. Nem vagyunk mi hülyegyerekek. Pl Videki Peti mondta volt az rs-ben, hogy mily szar rim az, hogy de jo - ez a hazassagi evfordulo. De ezt nekem mondta, es volt eselyem felvilagositani, hogy az ott megint pont direkt ilyen idetlen rim (komoly dolgokrol humorosan) Nem ertette, de ez mar Videki Peti baja - az emberek 80 %-a nevet ezen a helyén a dalnak, tehat ök ertik. Es ha annak idejen Terey is szova tette volna, mit tart röhejesnek, neki is elmondtam volna, hogy a Presszo szövegek helyenkent direkt egyszerre komolynak gondoltak es röhelyesek, amivel azt a finom kevereket probalja kifejezni az ember, hogy az idö egyreszt eltavolit az elmenytöl, tehat mar tudunk önironikusan emlekezni, masreszt belep a kepbe a nosztalgia, ami akkor is kicsit összeszoritja az ember torkat az emlekezeskor, ha tudjuk, hogy kicsit mar vicces igy visszanezve, amit meselünk, söt, maga a meseles, a visszanezes is egy kicsit vicces. Na mindegy, remelem erted, azt hiszem, Zoli fogalmazta meg ezt a legtalalobban: banalitasokbol epitünk katedralist. De mindezt tudatos szandekkal tesszük, ahol bibi van, az direkt bibi, nem azert, mert nem tudnank jobbat. (Persze azert is, de ez igy jo kifogas:))) Azert irtam erröl ilyen hosszan, mert a problema mar többször elöjött, föleg Tereyvel, es akartam, hogy tudd, nekem van valaszom ezekre a kritikakra, es akartam, hogy te is tudj ezekkel a valaszokkal legközelebb vedekezni. Nem kene, hogy barki hülyenek nezzen minket, nem az a laikus rimrakosgato vagyok, aki meg se tudja magyarazni, mit, hol es miert ugy irt, ahogy.
De abban igazad van, hogy a dalaink valamifele kicsit cinkos, befogado nezöi közeget igenyelnek, vagy legalabbis a nyitott kivancsisag intimitasat, es nem "jajj de laza srac vagyok, oda fikazok, ahova akarok" hozzaallast. Az ilyeneknek egyszerüen meg kell mondani: bocs, ha nem erdekel, nem muszaj hallgatni.
Na, megegyszer bocs, hogy ilyen hosszu lettem, de mondom, hogy hetvegen nem tudtam emiatt aludni, ki kellett adni magambol.
A többi forumosnak is pussz, különösen cibinek, akitöl megkaptam fenykepeket, listat, nagyon köszönöm!!!! Legközelebbugye irsz par sort is hozza, amolyan levelfelet!
Privat egy kicsit agyon vagyok dolgoztatva, e het csütörtökön lesz eletem elsö profi szinhazi karrierje rendezöasszisztenskent, izgulok, gondoljatok ram! Ja, es az Uj Holnap mellett az öszi Parnasszusban is megjelent par versem, ha valakit erdekel, hozzajut, terjeszteni akarja:)))
Vica jol van, csak sok a dolga, meg beteg is volt. Nandirol semmi hirem, pedig sms formajaban is megtamadtam. En mindenesetre heti egy jelentkezessel hü probalok maradni a Forumhoz, az se zavarna, ha a vegen csak Zolival, Fecoval meg Cibivel beszelgetnenk itt!!! Ha buliztok Hatvanban, jo mulatast!!!
Sziasztok!Nem hottam meg csak koltoztem...egyik gond a masik utan jott..de most mar asszem minden rendbe.
Kata igazan jo otlet a konyvtari osszejovetel csak en sajna lemaradok...
Vicus!
Ami azt illeti, egyértelmű, hogy a Könyvtár a stabil pont, hiszem a többség hatvani kötődésű, én meg nem várhatom el, hogy mindnki Pestre ugráljon bármi apróság miatt (pl játszom:)).
A hatvani randi ötletét támogatom. Mondjatok egy jó időpontot, ne halottak napja után...
Péter, ahogy írtam is, ha nem találnám jónak a dalokat, nem játszanám őket, ami az ismerősömet illeti, először úgy tűnt, hogy tetszik neki a dolog, merthogy én tetszettem volna, azt nem hiszem:)). Engem is meglepett kritikája, bár az elmúlt években volt néhány ilyen jellegű kritika, az viszont biztos, hogy a dalokat nem lehet MINDENHOL játszani, kell hozzá egy megfelelő közeg (kellemes hely), és olyan közönség, amely nem azért hallgat valamit, hogy aztán mindenáron lefikázza. Én is érzem, hogy pl a Presszós dalok (Szabó Tibi) nem játszhatók mindenhol mindenkinek... De ha nagyon alterre váltanánk, arra ez ugyanúgy igaz lenne... Na ezzel túl is van magyarázva szerintem. Szerencsére éppen elég embernek tetszik ahhoz, hogy érdemes leygen tovább csinálni.