Azt hittem, te már ennyiből is rájössz... Kosztümös, egyszer, asszem MÚ után fölmentünk Lórienhez, hogy megmutassa, hogyan párbajoznak, hiába, ez egy veszedelmes film...
Megvan Amélie.:)
Tegnap láttam, hogy a HP és a BK
2004. május 16-án 14:50-kor is lesz!
Már akkor fölvegyem neked???
16. amúgyis jónap, akkor veszi át Kenuka a díjat!:)))
Elkezdtem a 11. oldalt.
Ugye hogy jó szó ez a deja vu... KR is mondta már...:)))
VV az mi? Vándorlások a Vérfarkassal???:))))))
A többit értem, remélem Lórien is...:)
Kár hogy nem JM lesz... Ő nem lenne rossz...
Ha azt mondom, hogy E-ből kettő van, egy K meg egy N, az segít???
Figyi:
ET=NE
EW=KE
Na?????????:)))
Nem JM lesz Voldi?! Kár.:(
De ugye, Lórien azért a VV-t, ez most egy film, átveszed nekem, valamikor?:)
Azért van déja vu-tök, mert azt ÉÉÉÉÉÉN találtam ki :))) Igaz, hogy már több hónapja, de ha van időtök, megbizonyosodhattok róla az egyik lapforumon.
Hüh, minden rövidítést értettem, kivéve ET-t :))
Sőt, ez volt A-nál is (ill. VM), őt is a gyereke(i?) győzték meg.
Rejtőkém, te most mikorra jösz? Már nem is azért, de mi Néróval még vmi gyöngy-izére megyünk fél óra múlva.
Ja, egyébként nekem is egyik szívem csücske JM, de ki kell ábrándítsalak benneteket, Mrs Bennet fórumtárs nekem azt mondta, hogy ez a hír már megcáfolódott, nem ő lesz Voldi.
Déjá vu... Jó kis kifejezés! Mintha valahol hallottam volna már...:)))
Tényleg, még nem is mondtam, anyukám totál
JM-fan! Azt mondja, ha JM lesz Voldi, tutti biztos megnézi a HP4-et! A 3-at egyébként épp GO miatt akarja megnézni... Hát igen!
Fogalmam sincs, ki találta ki, hogy KR legyen SB, sajna, már kicsit elkésett az ötlettel!:(
Ja igen, KR mint SB... Ezt egyébként ki találta ki? Olyan deja vu-m van.:))) Mintha erről már lett volna szó...
Igen, hiába, még a színészgyerekek is HP-fanok.:))) ET-t meg szeretjük!!! Csak nehogy valaki félreértse...:)
Nem t'om, igaz-e, de én örülnék neki! Nagyon. Szeretem JM-et! Ráadásul ő párbajozott is
KR-rel!:) Egyébként, ha JM-et beveszik, mint amerikait, KR is igazán lehetne, már SB! De most, nem? Nem, mint, ha bármi bajom lenne
GO-val! Csak...:)))
Egyébként, észrevettétek már, hogy majd' minden felnőtt HP-színész kapcsán asszondják, hogy a
HP-fan gyerekei győzték meg? ET-vel is ez volt! AR gyerekei meg barbiznak, hát nem poén, Lórien???:)))
Szvsz JM jobb mint RA! Sokkal!
De ez is csak egy ilyen felröppenő kósza ("meg nem erősített") hírecske, vagy ez már biztos?
KW pedig lehetőleg ne játsszon, mert szvsz nem illene oda... Bár Fleur már nem ő lesz, az biztos. Igaz, hogy az a ronda csaj se jobb...
Harpokratesz: Szereted a törit? Vagy csak az ókorit? Akkor csendben megsúgom neked, hogy KENU a nagy törizseni közülünk...:) Ha majd megnéztük a Tróját, biztos lehetsz benne, hogy beszámolunk róla...:)
John Malkovich lesz Voldemort a Harry Potter és a Tűz Serlegében
2004/04/30
Az IMDb szerint John Malkovich fogja játszani a negyedik Harry Potter-filmben, a Harry Potter és a Tűz Serlegében Harry szüleinek gyilkosát, a gonosz Lord Voldemortot. A színészt állítólag Potter-rajongó lányai győzték meg, hogy szerepeljen a filmben.
Ha a hír igaz, Malkovich lesz az első amerikai színész a sorozat történetében – J.K. Rowling kérésére eddig az összes szerepet kizárólag brit aktorok kapták, és minden egyes részt is nagy-britanniai helyszíneken forgattak.
Januárban egyébként az a pletyka terjedt el, hogy Rowan Atkinsont nézték ki Voldemort szerepére, ám hamarosan kiderült, hogy a mendemondának semmi alapja. Kate Winslet részvételéről szintén felreppentek hírek, ám hivatalosan senki sem erősítette még meg, hogy a Titanic színésznője játszana a filmben.
Bárki lesz is azonban Voldemort, az biztosnak tűnik, hogy a film elején egy számítógéppel animált figura fogja helyettesíteni, mivel Voldemortot valósággal felemészti önnön gonoszsága, ezért úgy fest, mint egy csontváz.
a Kill Bill csak azoknak nagy élmény, akik szeretik, ismerik és értik az ázsiai kultúrkört. Tarantino is ezek közé tartozik, ezért tudott egy ilyen mozit megcsinálni. akiknek ismeretlen e tájék, azoknak többnyire csalódás a film.
Természetesen nekem az év egyik legjobb filmje, Tarantino pedig egy zseni.
Trója ügyben még semmit nem sikerült kinyomoznom, pedig nagyon érdekelne, már a témájánál is fogva. szeretem az ókori történelmet, a görögöket meg különösen.
A Kill Billt nem láttam... Milyen? Egyébként, Harpokratesz, informálódtál már Trója-ügyben? (Megint megszólalt belőlem a Főlusta...:))))
Ez nagyon édes, hogy "az óvodában megtanultak kung-fuzni...":) Hát igen, ők bizonyos fokig ebbe születtek bele, ez része a kultúrájuknak...
szerintem is megérdemli a díjat (bárcsak színésznek is ilyen jó lenne!:)))
már a Mátrix 2. forgatásán is dícsérte az egész stáb, hogy milyen szorgalmas kitartással, akaraterővel sajátítja el a küzdelmi jeleneteket (bár, azért volt ott bőven drót is). gondolom, Woo Ping bácsi is maximálisan elégedett lehetett vele. ha már megtanult egy kicsit akciózni, kamatoztathatná a jövőbeni filmejeiben. talán lesznek majd ilyenek.
Uma Thurman-nek is adhattak volna díjat a Kill Bill-ért, mert nő létére le a kalappal, amit csinált. úgy tudom, ő is kemény kiképzésben részesült előtte.
megjegyzem, az én ázsiai kedvenc színészeimnek az akciózás nem okoz gondot (ennek a kettőnek se, akiket itt megmutattam), már az óvodában megtanulnak kung-fuzni, aikidózni, stb. eszméletlen ügyesek, erősek, hajlékonyak, rugalmasak (látszik is a szépen kimunkált testükön). nem is használnak kaszkadőrt, csak ritka esetben, sokmindent maguk csinálnak, amit a nyugati kollégáik csak irigykedve nézhetnek.
nem véletlen, hogy a Mátrix sokat "lopott" a hongkongi akciófilmekből, az ázsiai harcművészetekből és a japán anime-ből.
Lórien: semmi gond, én nem azért tettem be őket, hogy bárkit is meggyőzzek. ha neked az európaiak jönnek be, hát üsse kő, végülis érthető. az biztos, hogy Ázsiát szokni kell, és aki még nem, vagy alig látott ilyen filmeket, annak sokminden furcsa bennük. egy teljesen más világ. nekem a távol-keletiek a legszebb emberek, és a kultúrájukat is nagyon szeretem, becsülöm.
Hát, igen elcsodálkoztam volna, hogyha nem ő kapja! /már feltéve, ha előtte vki informál, hogy ilyen díj is létezik:)))/
"Tényleg, nem tudod véletlenül ki játssza Patrokloszt???" Ez édes :)))) Ez a mi létfontosságú kérdésünk! :)))))
Na igen, akkor azt kevertem, hogy ha KENUnak ilyen szép neve van, akkor már illendő lenne, hogy Keanu játssza őt, vagyis Mr Bingley-t. És akkor te jöttél azzal az ötlettel, hogy Keanu Darcy-t játssza, és itt kavarodtam be, de egyébként értettem.
Na jó, kedves harpokratész, de ne ilyen példákkal állj elő (na, jó, JD kivételével:))), mert igazán esztétikus pasikat nem látni Hollywoodban. Azok mindig rejtve maradnak /mint Dobcsi:)))))))))/. Én csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy nekem az európai arcberendezés a nyerő.
Ez aranyos... Keanu mint kaszkadőr...:)))
KENU, örülök, hogy Te legalább értetted a szereposztást... Ez azt bizonyítja, hogy mégsem fogalmazok annyira kínaiul.:)))
Kaszkadőrdíjat kap Keanu Reeves
2004/04/29
A legjobb akciószínész tiszteletbeli kaszkadőrdíját veheti át a május 16-i World Stunt Awardson a Mátrix-trilógia sztárja, Keanu Reeves. A jelölteket idén tizenkilenc filmből, köztük a Kill Bill Vol. 1-ből, A Karib-tenger kalózaiból a Bad Boys II.-ből és a Terminátor 3.-ból választották ki.
„Keanu olyan teljesítményt nyújtott a Mátrix-trilógiában, amilyenre nemzedéke színészei közül csak kevesen voltak képesek – dicsérte a 39 éves színészt Gernot Friedhuber, a díjátadó executive producere. – Bebizonyította, hogy filmről filmre képes tanulni a kaszkadőrcsapatoktól, és őszinte érdeklődést mutatott a kaszkadőri munka iránt.”
A ceremónián, amelynek Dennis Hopper és a jelenleg a Starsky és Hutchban látható Carmen Electra lesznek a műsorvezetői, olyan kategóriákban osztanak majd díjakat, mint a legjobb harc, a legjobb autós jelenet vagy a legjobb pirotechnika.
Lórien téged csupán a nevek zavartak meg... Figyi:
KENU=ÉN
Keanu=Keanu Reeves, azaz KR
KR=Kenukával, vagy Keanukával
Ellenben KR NEM=KENUVAL, azaz Velem
Jelenleg úgy áll a dolog, hogy KENU=Mr.B, és felvetődött a kérdés, hogy Keanu milyen lenne Mr.D-nak, érted???
Na, megyek gőzerővel RD-t írni!
A Tróját ha jól tudom máj. 13-án mutatják be, trailere az van már neki, meg a mozikban is reklámozzák már... Annyit tudok így fejből, hogy Brad Pitt játssza Akhilleuszt, Sean Bean Odüsszeuszt, és Orlando Bloom Pariszt. Úgyhogy szvsz te mint nagy GyU fan, biztos örülsz a szereposztásnak...:)))
Mondtam már, hogy nem bírom se Brad Pitt-et (most kiírtam, mert a BP mást jelent), se LdC-t? Nem tudom, hogy fogom elviselni az előbbit a Trójában... Tényleg, nem tudod véletlenül ki játssza Patrokloszt???
Lórien, te valamit nagyon félreérthettél! Vagy én nem vagyok elég érthető, mer nem fogalmazok világosan... Vagy nem vagyok elég értelmes, mert én nem értelek téged... Ezek a lehetőségek állnak fenn.:)))
A szereposztást ketten találtuk ki, még anno régen, amikor kitaláltuk, hogy én tul.képp. hasonlítok Elizabethre, és én meg közöltem, hogy te Jane-re. Na és mivel én ált. VV-vel jövök össze (lásd KTK) ő lett Darcy, KENU pedig Bingley. Amúgy szerintem ha megnézed kettőjük természetét, abszolút stimmt a dolog, mert VV picit morcibb mint Kenu.:))))
Na és ettől függetlenül kérdeztem KENU-t, hogy mit szólna hozzá, ha Keanu játszaná MR. Darcy-t? Na mostmár te is magyarázd el, hogy mire gondoltál, mert cseppet sem volt világos...