A parizsi bulira mennyi a jegy nem tudjatok ? Nagyon akarnek mar menni jovore egy maiden koncertre..... Itthon a 15-ot is megadnam erte csak jonnenek.... :/
Teljesen bezavar ez a dvd engem, mert ugyebár a Live after death-szel együtt kapjuk a history II-t, de CSAK a World Slavery Tour-t járja körül.
Ha tartják a párhuzamot a dvd megjelenéssel, előfordulhat, hogy az első 5 lemez lesz műsoron ( ez azért furcsa lenne a 2005-ös turnét ismerve ), ha nem tartják magukat, akkor semmit sem értek:))))
Egyébként érdekes ez a turné, kicsit más mint az Early Days I turnéja, nem olyan alapos meg akkor eleve akor kihagyták egész Dél-Amerikát és most meg inkább mintha oda koncentrálnának Euróla helyett...sajnos. Setlist meg érdekel lesz, van egy olyan sanda gyanúm, hogy Seventh Son lemez kimarad és a World Slavery Tour programja lesz előszedve plusz megtűzdelve pár Somewhere In Time-os számmal.
Pedig előtte éven a Priest 6800 volt, Dream Theater 5900, a Nuclear Blast bandák 4000-4500-ért jöttek. Ha a mostani árakból (Helloween, Nightwish, Tarja 6900) indulok ki, akkor a 8-9e reális ár a Maidenért. Sírni lehet rajta, bár már ott tartanánk, hogy a meghírdetett koncert árán sírnának páran:)
Kitalálom. Te győri (vagy környéki) vagy és ETO drukker... :-)
A Maidennel nálunk tipikusan az a helyzet, mint amikor 97-ben a Kiss mindenhol a világon tízezreknek játszott hatalmas stadionokban, nálunk meg kiment 2-3 ezer ember a Pecsába...
Mennyi idő alatt is fogyott el 80 ezer jegy a jövő nyári skandináv bulikra? Na, én is szívesebben koncerteznék ott a helyükben, mint fél ház előtt...
Úgyhogy marad Pozsony, ha konfirmálják, és azt hiszem gyorsan le kell csapni a jegyekre, ha nem akarunk lemaradni róla...
98-ban még nem volt beszékezve a stadion olyan mértékben mint most így jóval több volt a hivatalos meg a tényleges kapacitása is, ami akkor olyan 30.000 körül lehetet, Maiden is csinált már ott 2x is teltházat. S Metallicán is kb olyan 15.000 ember tuti volt, ha nem több. Fent ültem lelátón is szépen ráláttam az egészre.