PAPEN !
nincs ebben semmi double eye, vagy double standard.
Csak csupán arról van szó, hogy ilyenkor törvényszerűen felbukkan egy pár óvodás szinten megrekedt emberke, akinek az erkölcsi fejlődése valahol 4-5 éves korukban zátonyra futott, és ilyenkor reflexszerűen a másikra mutogatnak ("óvónéni, dehát ők is ezt csinálták" "óvónéni, dehát Ő kezdte"), mintha ez bármilyen mértékben is felmentést adna, vagy igazolná amit ezek tesznek.
Dehát a csürhe az már csak csürhe marad, bármelyik oldalon is van.
Na és ugyanez a helyzet azokkal akik a csürhe mellé állnak....
Ps. Na most ezekután keress olyat amikor én bármilyen sznten kiálltam volna az Orbánt, vagy Antallt kifütyülők mellett ( a minisztereket pedig - tekintettel olyan emblematikus figurákra mint Pepó Pál, Grespik, Torgyán, Szabadi, Deutsch és tsaik, inkább hagyjuk, az amúgy is off lenne.)
Szia tényszerű (nem bántás)
Mondanál szervezett üttykoncerteket, törést-rombolást az elmúlt 4 évből? Pusztán Magyarország törvényesen megválasztott miniszterelnökével szemben?
A könyvvásárra pedig azért megyek, hogy könyveket nézegessek és ami tetszik azt megvegyem. Mas meg masert. Pl. mert azt hiszi, hogy egy "kulturaltan viselkedo" miniszterlnoknek igy kell:)))
>> 1989 után mikor vitt a baloldal tömegeket kormányt buktatni?
Gondolod, hogy mertek volna?
De pl. ha nem is nálunk, de Franciaországban szép baloldali zavargások voltak nemrég, hasonlítsd össze a felvételeket a FIDESZ naggyűlések légkörével, s mindjárt látni fogod, kik szeretnek törni-zúzni.
>> a TF-en, Kossuth, Dísz téren ovi tömegei őrjöngtek
Te valamit rosszul láttál. Egy örjöngő ember sem volt egyik helyen se.
Igen, könyveket mustrál, nyilván olvasni is fog, de nekem sokkal érdekesebb, hogy Macskássy Izoldával, mint régi barátjával örvendezik egy tárlatnyitón.))
Szerintem fütyörészni szabad. Itt is van egy csómó "nemzeti hős" az Indexen, akik bátran gyalázzák a magyar miniszterelnököt, aztán megy az élet tovább. Közben a miniszterelnök könyveket mustrál. Nem fütyül vissza.
Hát ez az. Double eye effect. A baloldalnak lehet utcára vinni tömeget azzal a nem cáfolt szándékkal, hogy kormányt döntsön, lehet fütyülnie, de a jobb oldalnak nem, mert az fasiszta megnyilvánulás.
Donneck barátunknak meg azt üzenem, hogy először nézze meg, kik a miniszterek, aztán alkosson véleményt a politikai kultúrámról. Az övéről meg van a véleményem.
Tudod, amikor Antall-t kifütyülték Szegeden az egyetemisták, az a demokrácia diadala volt. Szabad vélemény nyilvánítás.
Amikor Antall-t kifütyülték a sportolók, azt megérdemelte, minek pofátlankodott oda.
Amikor Orbánt kifütyülték Kokó meccsén, az spontán reakció volt, proteszt a Miniszterelnök ellen.