A Sister Blister szerintem nagyon jó zene, a live Flinch -et sajnos még nem hallottam, viszont egész frankó szám a Symptoms, a Fear of bliss, Unprodigal Daughter, stb., nem is tudom, miért nem kerültek rá az albumra...
Tényleg nem rossz, főleg ahhoz képest, hogy ma megnéztem a Tesco-ban az Alanis Cd-ket (az új természetesen még sehol sincs), és ott a '99-ben megjelent MTV Unplugged lemez majd ötezer forintba kerül.
(Bár nem tudom, ez az áruház a lemezárak szempontjából milyen...)
jatelleg: a refrénnek ez a bevezetője: "isn't it ironic? Don't you think? It's like wéijéééééé... ect., etc."
THX. Egyébként az ozzy-féle paródiaklipp nincs meg valakinek, vagy nem tölhető le? az van benne (hmm. semmi különös), hgy a xám alatt Ozzy különböző pózokban grimaxol, meg behajol az oldalsó ablakon, a kocsi tetejéről. Csak ennyit láttam belőle, de kiváncsi lennék az egészre...
GG
Tök jó, hogy erre jártál GG.
A szám címe Ironic, és A.M. 1995-ös, Jagged little pill c. albumon van rajta.
(Nekem egyébként talán ez az egyik legkedvencebb számom Alanistől.)
Ha kell a klip, a clips.ashole.hu-ra fel van téve...
nemtuggya vki, mi a címe annak az AM xámnak, aminek olyasmi a refrénje, hogy "It's like waij-heeey ..."
Najó... az a klippje, hogy morisette kocsit hajt (nem tudósok) negyedmagával, akik mind ő- azaz négy morisette ül a kocsiban, és vmi olyasmiről énekel, hogy egy fóxernek ötöse volt a lottón. Lírai és zúzós réxek váltják egymást, jaés az Ozzy Osbourne csinált a klippről egy paródiát. Néha lehet rádióban is hallani, és xerintem a legismertebb Morisette xám.
Már régóta kiváncsi vagyok a címére, meg meg is akarom xerezni...
GG
Mmm... Már nem is gondolom azt, hogy a Hands Clean közepes szám... mióta tegnap megszólalt egy bevásárló központban. Jó kedvem lett tőle. Apropó, akinek kell egy egyszámos Hands Clean promo cd, az rohanjon a Musiclandbe!
Na igen, szerintem is közepes a zene, de azért érdemes meghallgatni az am.net-ről - remélem még mindig - letölthető live felvételt, mert szerintem sokkal jobb, mint ez a CD-s változat.
Így egy kicsit olyan hangulatú, mint az MTV-s Head over feet (és az nekem nagyon tetszik:).
Nekem az első 2 jön be leginkább (21 Things I Want In A Lover, Narcissus).
Nagyon kelendőek egyébként a fájlcsereberés alkalmazásomban, valaki folyton tölti valamelyiket :-)