Keresés

Részletes keresés

e. Creative Commons License 2007.09.18 0 0 2834

Milyen legyen a Slipstream jövő évi meze?

Szavazni lehet: itt

Törölt nick Creative Commons License 2007.09.18 0 0 2833
adós
Előzmény: Törölt nick (2832)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.18 0 0 2832
Szláva azóta is adó maradt a giro győzelemmel. Valahogy csökkent benne az elszántság, mióta befutott.
Előzmény: zsolaaa (2830)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.18 0 0 2831

http://www.as.com/articulo/deporte/Pedro/Horrillo/ciclista/Menchov/navarro/ruso/dasmasA00/20070918dasdaimas_2/Tes/

Pedro Horillo dícésri benne agyba-főbe a kapitányát. Többek közt elmondja, hogy Mencsov sokkal inkább tekinthető navarrainak, mint orosznak, mert 19 éves kora óta él pamplonában és itt neveli a három fiát is.

Ez igen! Szorgalmas fiatalember ez Gyenisz! :-)

zsolaaa Creative Commons License 2007.09.18 0 0 2830
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.17 0 0 2829
:-) Majd figyelem a sajtót:-)
Előzmény: HPéter1978 (2826)
ccsőszami Creative Commons License 2007.09.17 0 0 2828

1.Hát ez még mindig jobb, mint a lengyel körön a rendőrautó!

2. Na jézus: Szalto mortale!

3. Remélem nem lett nagy baja!

Ui.: Én is mindig megfogadom, hogy falun kivül felötöm a sasikot, de aztán megnyugtatom magam, hogy én fegföllebb gondolatban tudok ollan gyorsan menni mint a fiúk.

Előzmény: HPéter1978 (2827)
HPéter1978 Creative Commons License 2007.09.17 0 0 2827
A jó kerékpár olyan, mint a jó ló, ha elveszti az utasát, egyedül is hazatalál. :-)

Itt mókázom, de közben szegény Brad Huff valszeg nem találta viccesnek a dolgot...

Belegondolni is rossz, mi lett volna, ha nincs rajta sisak...
HPéter1978 Creative Commons License 2007.09.17 0 0 2826
Nálunk meg abból is vita volt, hogy Öcsi bácsiról nevezzük el az ex-Népstadiont.
A Joseba Beloki kosárlabda-centrum és a Jose Angel Gomez Marchante asztalitenisz-központ mikorra várható? :-))
Előzmény: Törölt nick (2825)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.17 0 0 2825

http://www.i-bejar.com/noticia/v/open/tenis/virgen/castanar/no/depara/sorpresas/su/comienzo/20070910

Tavaly óta tudjuk, hogy Torrelavegaban a kerékpárstadiont Oscar Freire Gomezről nevezték el. De ez a városi tenisz stadion:-)

Törölt nick Creative Commons License 2007.09.17 0 0 2824
Igen. Előre vékonykerekűek!
Előzmény: extekergo (2823)
extekergo Creative Commons License 2007.09.17 0 0 2823
Jaja " el lehet menni"... de pl. a Bükkben van több monti maraton, de nincs egy jó országútis buli. (volt 90-93 között, kaja-pia-nő, strand, ja és bicikliversenyek) Vagy vénségemre ismét én szervezzek? :(
Előzmény: zsolaaa (2821)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.17 0 0 2822

Nem volna rossz, én biztos megnézném. mert Nagyon tetszett ez a színes mezőny. Tényleg voltak egész kicsike gyerekek, de hatvanas urak is.

És saját szmünnkel láttuk, hogy az amatőrök még mindig szódavízzel mennek:-)

Előzmény: zsolaaa (2819)
zsolaaa Creative Commons License 2007.09.17 0 0 2821
Kimész szlovéniába ott minden hétvégén van 2-3 maraton többszáz résztvevővel
Én is oda járok
Előzmény: extekergo (2820)
extekergo Creative Commons License 2007.09.17 0 0 2820
"Tömegsport jellegű országúti maratonokat is kellene szervezni"

Ez már nem divat több mint egy évtizede. Csak a montisoknál van a lefejhető jópénz. Csak azokat támogatja, azoknak szervez Egerben is a kerékpárkereskedelem. Csoda, hogy volt egy kritérium mostanávban. Igaz, az ősországutisok szervezésében.
Előzmény: zsolaaa (2819)
zsolaaa Creative Commons License 2007.09.17 0 0 2819
Végre felnyílt a szemed :)
Nem csak a nyugati profikat (heras, j.a.g.) kell isteníteni hanem észre kell venni a hazai mostoha körülmények között tengődő hazai kerékpársportot

Idén terveztünk menni, de jobb hogy nem jött össze mert nekem tavaly túl erős volt ez a mezőny.
Nem egyenlőek a feltételek van profi, fizetett amatőr, magamfajta hobbi amatőr
Tömegsport jellegű országúti maratonokat is kellene szervezni
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.16 0 0 2818
Támogatom az ötletet!:)
Előzmény: ccsőszami (2815)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.16 0 0 2817
Végre sikerült megnéznünk a Gerecse Kupát!

Bár profi versenyt már láttam, a saját hazai amatőrversenyeinkről eddig mindig lemaradtam, most végre pótoltam a mulasztást. Ajánlom mindenki figyelmébe, járjatok amatőr versenyekre. Aki tud versenyzőként, aki pedig nem, az tapsoljon nekik az út széléről, hálásak lesznek érte.

A lassú rajt előtt fél órával értünk a Turul madárhoz, ahol a parkoló dugig volt tömve kisebb-nagyobb, jobb-rosszabb autókkal, furgonokkal, amelyek körül lázas készülődés folyt. A csapatok utolsó megbeszéléseiket tartották, a versenyzők banánt eszegetve öltözködtek, tűzködték a rajtszámokat, izgatottan csiviteltek. Messze földről jött csapatok tisztelték meg a várost, láttuk a híres tamási, gyömrői, pécsi klubok képviselőit, a fradi kisbuszát, de voltak Esztergomból, Békásmegyerről is, sőt az index.hu amatőrjeinek, a Grupetto-nak is volt harcosa. A legfiatalabb versenyzők aprócska 8-9 éves gyerekek voltak, de láttunk a mezőnyben meglett ősz hajú urakat és hölgyeket is. Volt olyan fiú, aki alig több, mint egy óra alatt lezavarta a tarjáni szerpentint oda-vissza, már ki is lihegte magát, már a zsírosdeszkából és narancsléből álló kinációt is elfogyasztotta, mire az apukája is beesett a célvonalon. Hihetetlenül aranyosak voltak, ahogy utána nagy komolyan tárgyalták a taktikai és stratégiai kérdéseket. A nagy mezőny a Gerecse legszebb részét járta végig, a Tatabánya-Tarján-Tardos-Bikolpuszta- Süttő útvonalat mindenkinek melegen ajánlom, óriási kiránduló útvonal. Én ugyan kocsival szoktam bejárni, egy kis megállással, sétával az erdőben nagyon szép őszi program. Aki azonban nálam sportosabb, gyalog vagy kerékpáron is bejárhatja, úgy még szebb. A Gorba-tető és a kilátás csodálatos élmény, bár azt hiszem versenyzőikn igencsak megszenvedtek vele. Gorba tető ide-vagy oda, a srácok 2 óra alatt úgy lezavarták a 80 kilométert, mint a pinty. Először egy húszas csoport érkezett, félelmetes sebességgel száguldottak fel mellettünk a panoráma úton. Még két csoport vetődött be hasonló gyorsasággal, utána azonban már fáradtan, nehézkesen gyűrte maga alá a szálanként, kisebb csoportokban szivárgó vert mezőny az emelkedő utolsó száz méterét.

Azt hiszem, a férjemmel mi képviseletük a lelkes nézőket, a rajtunk kívül csak a versenyzők hozzátartozói voltak ott. Én mindenkit harsány tapssal bíztattam, legnagyobb örömömre volt, aki meg is köszönte. Akárhogy is nekünk nagyon tetszett, legközelebb is eljövünk.

Törölt nick Creative Commons License 2007.09.16 0 0 2816
A diákok biztos nagyon örülnének, ha három hét szünet volna. :-)
Előzmény: ccsőszami (2815)
ccsőszami Creative Commons License 2007.09.13 0 0 2815

Vanda, kedves jogvégzett barátosném szted nem lehetne elintézni az őszi szünetet a Vuelta idejére, a tavaszi szünetet pedig a Giró idejére? Ez nem igazság, hogy ma is este keveredtem haza!

Ui.: A nyári szünet rendben van, az maradhat!

Törölt nick Creative Commons License 2007.09.11 0 0 2814
Hát áramlott a kis navarrai körül a chi az tuti:-)
Előzmény: Euskaltel - Youngfoe (2813)
Euskaltel - Youngfoe Creative Commons License 2007.09.11 0 0 2813
Az egy dolog, de Jon Bru milyet sprintelt a Lengyel körön 9. lett. Ezt nem gondoltam volna a tegnapi nap jó volt baszk szempontból.
Előzmény: Törölt nick (2812)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.11 0 0 2812

Szerencsére csak vaklármának bizonyult, hogy Magnus nem ír többé az Iban Mayo blogba, igaz, most az euskaltelről szokott írni. Ő tette fel a  következő képet, ami alapján a pamplonai chi kung mester és hazánk legszebb zöld szempárja közötti hasonlóság teljesen nyilvánvalóvá vált.

Törölt nick Creative Commons License 2007.09.10 0 0 2811

Pont most akartam beírni, hogy ez ám az lojális beoszott:-)

Sok boldogságot az ifjú apának!

Előzmény: e. (2810)
e. Creative Commons License 2007.09.10 0 0 2810

Marco Velo apuka lett. A kisfiút pedig a kapitánya, Petacchi, után, Alessandro-nak keresztelik. :)

Törölt nick Creative Commons License 2007.09.09 0 0 2809
Ez olyan ősi ausztrál szokás, nem tudom mit akadnak rajta fenn a franciák:-)
Előzmény: A. Armstrong (2807)
ccsőszami Creative Commons License 2007.09.09 0 0 2808
Emlékszem rá, hogy versenyen is keveredett már kalamajkába (pedig akkor szülinapot sem ünnepelt).
Előzmény: A. Armstrong (2807)
A. Armstrong Creative Commons License 2007.09.09 0 0 2807

Azt hiszem, ez a hír ide való :-).

Cycling: Sutton, O'Grady caught up in nightclub incident -
2007-09-07 07:46 (New York)

NICE, France, Sept 7, 2007 (AFP) - Paris-Roubaix winner Stuart O'Grady was among a number of Australians caught up in a midweek altercation with nightclub staff which led to a hospital visit for fellow cyclist Chris Sutton, according to police here Friday.

According to Nice Matin newspaper, Sutton, who rides for the Cofidis team, was slightly injured and taken to hospital after the incident which occurred in the early hours of Thursday morning.

Sutton was with O'Grady and "other Australian athletes", according to the paper, celebrating a birthday party when there was a disagreement about the bill.

The paper said blows were exchanged and Sutton was then taken to hospital with injuries to his face. The nightclub staff were interrogated police before being released.

Törölt nick Creative Commons License 2007.09.09 0 0 2806
Tényleg nagyon hasonlítanak:-)
Előzmény: oscarsevilla (2805)
oscarsevilla Creative Commons License 2007.09.08 0 0 2805

Nézegetve a régi képeimet, meglepő hasonlóságra bukkantam:

Toni Tauler

Roy Makaay, a Bayern - mostmár csak egykori - ikonja

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!