Április 15-én indul az új Kairó bajnokság. Remélhetőleg most te is és én is benne leszünk. Az én jelenlegi játékszámaim és eredményeim alapján a 4. vagy 5. csoportban lehet esélyem az indulásra. Neked is megvan már a bekerülésre az esélyed, hiszen említetted nekem. Nyilván akkor kapunk konkrét értesítést, ha befejeződik az előző Kairó játék és az holnap lesz.
Gratula! Perpillanat én is 3-as szinten vagyok, de rögtön leváltom magam ** csillagra, ha lesz vétó kártyám vagy anélkül a vesztes meccsek miatt :)
Ma nem lesz bajnoki székem, kifogtam egy olyan csapdakártyát, amely nem enged 24 óráig a bajnoki székért küzdeni és ha nem lesz amivel hatástalanítom, akkor pech...
Mint korábban Te is írtad, idő, míg elolvassa az ember a kérdést, és utána még rettentő gyorsan is kell reagálni rá.
Engem cseppet sem zavar a sok veszteség. Kicsit kihívásnak fogom fel, hogy vajon tudok-e gyorsabb lenni a válaszok adásában. Persze én nem játszok a Honfoglalón. Neked ott jóval több sikered van. Megértem, hogy ez a játék kevésbé tetszik. Úgy látom Időgépnek és Villám Zsunak is bejön a labirintus játék. Én meg el vagyok itt, mint a befőtt, :) de nekem is tetszik. Hogy meddig fogok még itt bohóckodni, azt egyelőre nem tudom.
Szívesen biztatnálak, ha nem tudnám, hogy a Honfoglaló a te igazi világod a versenyekben. Bárhogy döntesz is, az a te javadat fogja szolgálni. Azért remélem, hogy néha még összefutunk a labirintusban.