Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Én nem Tirol miatt gyanakodtam rá, hanem szigorúan az arca alapján! Az alpesi vonal maximum megerősített ebben ... De hozzáteszem, hogy Jörgie-t nem először tévesztem el, pedig szerintem jellegzetes arca van, aztán mégis többször más mögött láttam őt (pl Leon Sanchezre konkrétan emlékszem :) ). Vállalom, hogy "tipikus pasi", ezt úgyis megkaptam most egy leányzótól, akinek pedig amúgy szép a mosolya. :)
A szerelése miatt nem írtam csak be, az alapján tisztán látszott, hogy "gyárilag" nem kerékpárosról készült a kép. de ha csak az arcát látom, akkor gondolkodás nélkül beírtam volna, hogy "ez Jaksche, mit nyertem??" :))
Én is szeretem mert nagyon látványos, és a Jenő szokta közvetíteni:-) Mindig el is mondja, hogy nagyjából Pantani termetű fiatalembereket képzeljünk el.
Az elvonási tünetek enyhítésére a síugrók vk-sorozatát is nagyon ajánlom, ők sem akármilyen fickók.:) Igaz, itt epo és társai annyira nem jellemzőek, az anorexia annál inkább, de rendkívül bátor (vagy inkább őrült:)), és egyben jópofa fiatalemberek ők is.:)
Tudom, hogy most már csak szöveg, de ahogy néztem az arcát nekem is OEB ugrott be, de ti annyira profik vagytok a kerekesek nevét, arcát stb., stb. adatait tekintve, hogy csak kerékpárosban mertem gondolkodni, nem akartam hülyeséget írni.:) Azt hittem most tényleg montizott, és majd jövőre országútisként látjuk... Na, legközelebb bátrabb leszek.:)
Bizony-bizony lassan kezdődik a kerékpárrajongók téli elvonási tüneteinek enyhítésére legalkalmasabb északi sí szezon. OLLÉ OLE!
Ui: Nem hiába mondják, hogy az vagy, amit megeszel, elvégre a nyárról megmaradt epo, dynepo és egyéb készleteket a rossz nyelvek szerint a derék sífutók, és biatlonisták szokták volt felvárásolni. Ez persze ugyanúgy tulzó általánosítás, minthogy minden élvonalbeli kerekes doppingol. :-)
Bár a termete, a testfelépítése, és a vérének az összetétele tökéletesen olyan, mint a bringásoké, ő nem az. Annyi köze van a kerékpásporthoz, hogy szereti, és ezzel készül fel a saját szezonjára.
Látod, már ezért érdemes off szezon képeket nézegetni. Versenyidényben sose látjuk a haját, mert mindig egy piros gyerekcsináló sapka van az okos kis fejébe húzva:-)
Ha még a piros jumbó sapka sem segít, akkor további lényeges információkkal is szolgálhatok:-)