CD Single 1. Version Single 4'33 2. Version instrumentale 4'33
CD Maxi (Tirage Limité) 1. Version Single 4'33 2. Greg B Dance Mix 5'10 remixed by Greg B 3. House Club Remix 6'30 remixed by Greg B 4. Fat Phaze Remix 6'10 remixed by Olivier Huguenard & Emmanuel Plégat
CD Maxi (Tirage Limité) 1. Extended club mix 5'30 2. Greg B Remix 6'00 remixed by Greg B 3. Wize Remix 6'30 remixed by Basile Fanon 4. Extended Instrumental 5'30
Maxi Vinyle (Tirage Limité) Face A: 1.Extended Club Mix 5'30 2. Greg B Remix 6'00 remixed by Greg B Face B: 1.Greg B Dance Mix 5'10 remixed by Greg B 2. House Club Remix 6'30 remixed by Greg B
A köszönő beszédben ismét volt nagy elérzékenyülés. Ez már hagyomány. Viszont az összképen sokat rontott a csaj, aki Seal-lel poénkodott a díj átadása előtt. Axelle Lafont, ha jól írom a nevét. Nem tudom, ki ő, de idegesítő egy nőszemély.
Sziasztok! Miki vagyok és a segítségeteket kérném! Minden vágyam, hogy egyszer az életben kijussak Mylene Farmer koncertre, de nem tudom, hogy pontosan mikor és hol fog koncertezni az idén! Szeretném megtudni tőletek továbbá azt, hogy hol lehet a koncertjegyekhez hozzájutni! Minimum 2 db. jegyre szükségem lenne!
Piszok jó ez a film. Ebben az egyet fizet, kettőt kap csomagolásában már a Degeneration klipje is tetszik. Csak az a kár, hogy nem sok tévéadó fogja leadni a 13 perces opuszt. Tőlem minden esetre egy videoklipes Oscart kap, még ha csak lélekben is.
Eladnám - erdeti áron - a 2009. szeptember 4-re szóló két db. genfi Mylene Farmer koncertjegyemet (álló), ugyanis inkább a brüsszeli koncertre mennék ki.
Mylène Farmer és Laurent Boutonnat jelenleg egy fiatal fiút pártfogolnak, akinek személyét egyelőre sűrű homály borítja, és aki 2009-ben albummal is jelentkezik majd. A Lolita után egy Lolito jön?