Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
A megfejtéseket holnap árulom el, a többi érdeklődő hölgyvendéknak csak annyit, hogy a virágoskert az én szívem című ismert magyar nótára kell asszociálni:-)
1. Középen a főhelyen egy tő sárga nárcisz. 2. Jobbra fönt egy rozmring, alatta középen a párja. 3. Jobbra lent egy tő árvácska. 4. Balra fent egy ún. fekete kardvirág, ami tulajdonképp sötétvörös. 5. Balra lent egy narancsszínű kardvirág. Ezzel lehet, hogy gond lesz, és a főkertész kiássa azzal, hogy fertőzött. Akkor majd keresek egy másikat, hogy meglegyen az egyensúly. :-(
Én nem szeretem a televizíót, nem is nézek rajta mást csak bicikliversenyt, (télen OEB-t) és ún. művészfilmet. A Dallasból egyetlen részt próbáltam megnézni, de annyira idegesített, hogy nem bírtam. A magyar változatábó,l a Barátok köztből is egy részt láttam öt éve a barátnőmnél. Igen érdekes volt, mert meszelés után voltak, még nem volt jól beállítva tévé, és mindenkinek négy feje volt.
Basszus, ez már azon a szinten van, mint a régi vicc, amin kis koromban rengeteget röhögtem. nagyon rossz:
hogyan születnek a Ewingok?
Elli megelli őket.
Utáltam a Dallast mindig, mert nálunk péntek esténként meg sem lehetett mozdulni a lakásban, mindenki azt nézte. Nekem meg ez nem tetszett, én nem tudtam egy óránál többet egy helyben ülni sose:)