Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Régmúlt ifjúságomat juttatná eszembe. Mi úgy építkeztünk, hogy a portán volt egy régi, rozoga ház, abban laktunk az építkezés alatt. No ott úgy üzemelt a konyhában a fűtés. Mikor esett az eső, a sáros lé befolyt a konyhába és elöntötte az össze-vissza töredezett kőpadlót. El is készült az új ház másfél év alatt:-)
és még a kemenceüzemeltető vasorrúbábával nem is találkoztál! Na az hogy megragadott volna! :) Amúgy meg erdő mellet nem jó lakni, mert sok fát kell hasogatni! :))
Gyerekek ülök a kandalló előtt és bámulom a fahasábok táncát. Mire nem kényeríti az embert a drága gáz. De tök jó! Vettünk a lakóelőtérbe egy kandalló kályhát és az ember csak bámulja a tűz táncát...
Szegény kanadai válogatottat kirabolták egy Herrenberg nevű városkában Stuttgart közelében. Az éjszaka feltörték a buszt és kilenc kerékpárt vittek el. A bajba jutott csapatot a Gerolsteiner főnöke, Holczer segítette ki, aki a hazai profi csapat készletéből ajánlott fel bringágat a kárvallott vendégeknek.
Lehet, hogy Denis kapta a puszikat, de a jelek szerint haza inkább Albertot vinné a hölgy. :-) Vajon az ifjú Farkaskölyök részt vett-e a Hincapie-White féle podium girl fogó kurzuson? :-)
Most néztem meg a hét vége képeit. Nem azért mondom, de miss DHO egyszer se nézett ilyen forró pillantással Gyeniszre, mint erre a díjátadó úriemberre:-)
Ballerini kihúzta a gyufát Bennatinál. :) Na de az olaszoknál is olyan csapatot raktak össze, ahol tulajdonképp bárki nyerhet. De Bennati a sprinterek viszonylatában egészen jól bírja a hegyeket, összetettben a 64. helyen végzett.
Tegnap a TVE International csatornán néztem a vuelta végét, amiből roppant érdekes színes információkhoz jutotam.
1) Sastre azóta is őrzi a bébicumit, hogy szakaszt nyert vele a touron. A motoros kérésére elő is szedte a kombinációs trikó zsebéből és megmutatta a kamerának.
2) Bennatinak gyilkos humora van, mert a mesterhármasát Franco Ballerininek ajánlotta.
3) Pereiro Sio hasonlít Cippolinire.Legalábbis, ahogy kihajtott nyakú fehér ingben, napszemüvegben megjelent a kamerák előptt, a riporter azt mondta neki, hogy kiköpött Cippolini.
4) Mencsov , ha nincs a fején semmi, akkor balta képű mogorva oroszből "helyes kis vörössé" válik. Persze messze van a műfaj klasszikusaitól Freiere Gomeztől és Flechától, de jóval tűrhetőbb, mint sapkában vagy sisakban.
OFF! Hosszú hónapok óta most néztem be az iwiwre és küldtek egy jónak tűnő méregtelenítést , bár tudom az ismerősöket kőne hajkurásznom de valahogy az nekem nem megy!
Gyümölcsök: grapefruit, citrom, ananászkarika(konzerves is jó)
Egyéb hozzávalók: méz, ananász lé(rostos üdítő)
Elkészítés:
Fél liter vizet felforralsz és a tea filterekből egyet-egyet beleraksz a vízbe majd 20 percig állni hagyod. Egy nagyobb edénybe belerakod a meghámozott és apró rostokra szedett 1 db grapefruitot és ananászkarikát, a kifacsart citrom levét, 1 kanál mézet, fél liter ananászlét és összekevered. Miután kihűlt a tea hozzáöntöd a gyümölcs rosthoz, és keverés után palackozod. Hűtőben tartandó.
Én naponta fél litert iszok meg. Az íze kellemes, kesernyésen édes és pikáns. Általában 3 nap alatt veszed észre a változást. Próbáld ki! Nem veszítesz vele semmit csak pár kg-ot, ami amúgy is fölösleges.