Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Kérlek, nekem a focis zoknim mostmár 2 éve egy fekete darab "bátyus" felirattal :)). Tesómtól kaptam még anno, és bejött mint kabala, a fontosabb meccseken mindig az van rajtam. Rém ronda egyébként :). De innen nézve megértem ezeket. :)
Mentségemre szolgáljon, hogy a sportszár alatt nem látszik :).
Bizonyára nem én vagyok az egyetlen, aki nagyon jó szívvel emlékszik vissza a sidney-i olimpiára, és benne a kitűnő, és nagyon kedves pályakerékpáros versenyőnkre, Szabolcsi Szilviára.
Elsőre nem értettem,hogy Levinek miért látszik mindig csak a feje búbja. Aztán rájöttem, hogy olyan kistermetű, hogy a teljes képre már nem fér fel :-).
Én nem Tirol miatt gyanakodtam rá, hanem szigorúan az arca alapján! Az alpesi vonal maximum megerősített ebben ... De hozzáteszem, hogy Jörgie-t nem először tévesztem el, pedig szerintem jellegzetes arca van, aztán mégis többször más mögött láttam őt (pl Leon Sanchezre konkrétan emlékszem :) ). Vállalom, hogy "tipikus pasi", ezt úgyis megkaptam most egy leányzótól, akinek pedig amúgy szép a mosolya. :)
A szerelése miatt nem írtam csak be, az alapján tisztán látszott, hogy "gyárilag" nem kerékpárosról készült a kép. de ha csak az arcát látom, akkor gondolkodás nélkül beírtam volna, hogy "ez Jaksche, mit nyertem??" :))
Én is szeretem mert nagyon látványos, és a Jenő szokta közvetíteni:-) Mindig el is mondja, hogy nagyjából Pantani termetű fiatalembereket képzeljünk el.
Az elvonási tünetek enyhítésére a síugrók vk-sorozatát is nagyon ajánlom, ők sem akármilyen fickók.:) Igaz, itt epo és társai annyira nem jellemzőek, az anorexia annál inkább, de rendkívül bátor (vagy inkább őrült:)), és egyben jópofa fiatalemberek ők is.:)
Tudom, hogy most már csak szöveg, de ahogy néztem az arcát nekem is OEB ugrott be, de ti annyira profik vagytok a kerekesek nevét, arcát stb., stb. adatait tekintve, hogy csak kerékpárosban mertem gondolkodni, nem akartam hülyeséget írni.:) Azt hittem most tényleg montizott, és majd jövőre országútisként látjuk... Na, legközelebb bátrabb leszek.:)