Dehogy van! Fogalmad sincs... Ma, amikor haza jöttem a masszőrtől, akkor az a hír fogadott, hogy az a néni, akinek vittem terméket az újra rendelni szeretne, mert olyanok a tapasztalatai (nem részletezem)...a lánya meg az üzletről szeretne hallani... A tegnapit olvastad, hogy a haematológiai eredmények után pedig az asszisztensnő szeretne a héten beszélni velem...
De ugye azért is írtam, hogy remélem egyszer összejöhet...
Te céloztál rá, hogy nem tudnák kifizetni, hiszen nem keresünk egy főzelékre valót sem...én csak alátámasztottam az elképzelésed! egyébként a személyes megismerkedés után szerintem nem feltételeznél rólunk olyat, hogy lelépnénk.
Macsek! Remélem egyszer összejöhet az, hogy meghallgathatod azokat az embereket, akik visszajeleznek a termékeimmel kapcsolatban és akkor meglátod, hogy nem mi - MLM-esek- hazudozunk és állítunk valamit alaptalanul a termékeinkről!
Soha semmiért nem vállal felelősséget, amit elmondott / leírt. Ez utóbbi esetben kicsit nehezebb letagadni, de a sokéves tapasztalat azt mutatja, hogy minden esetben bepróbálkozik. Mi nem értjük jól......
LOL
El lehet képzelni, milyen sunyi hazugságcunamit nyomathat, mikor nincs nyoma, csak verbálisan ereszti el a hazug marketingjét és egyéb álíltásait...
"Például a sikeres hálózatszervezők meghívhatnának minket egy exkluzív vacsorára" Mit szólsz Albertinka javaslatához? Kifizettek gingergirlel nekünk ellenzőknek egy exkluzív vacsorát? Természetesen valami nagyon jó helyen.
Jogod volt a topikon felfedned a kilétedet. Ezen jogodat senki nem vonta kétségbe és én ezt rossznak sem minősítettem. Az más kérdés, hogy a fórumozásnál nagy többségben anonim nicként írnak és ez más műfaj mint a facebook.
Egyelőre te állítottál rólam valamit. Aztán még egyet. A korrekt mód az, hogy minősítgetés helyett idézel és így egyik állításra sincs szükség. Persze ha valaki ezt direkt kerüli, mert nem tud meglenni minősítés és vádaskodás nélkül, az más kérdés, mindenesetre nem az én jellemem mutatja.
Látom nem akarod az Albertinka által javasolt exkluzív vacsorát nekünk fizetni. Mert te nem vagy nagyon sikeres. Ezt mi eddig is tudtuk és jókat röhögtünk a bizniszmágus szövegeiden.