Keresés

Részletes keresés

takacsi Creative Commons License 2009.07.16 0 0 104
MSZP-s első napi felszólalást is szívesen látnék.
Ha lett volna....
A JOBBIK képviselői ezek szerint dolgozni mentek ki....

Mintha a demokráciatagadó Bárándy nagyon mellétrafált volna. Nem az MSZP betiltását javasolta (bár ez ugyanolyan antidemokratikus, kireksztő lett volna, mint amit mondott...).
Előzmény: tollas (99)
tollas Creative Commons License 2009.07.16 0 0 102
Na, ez jó volt, ha volt. Miután nem történt semmi, utána tett valamit?
Előzmény: Törölt nick (101)
tollas Creative Commons License 2009.07.16 0 0 99
Előbb idézz egy SZDSZ-es felszólalást mintának, az öt évvel ezelőtti alakuló ülésről.
Előzmény: toloba (-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.16 0 0 97
http://www.youtube.com/watch?v=tcoPaIBHTaM&feature=related

ez is mellette volt:-)
Előzmény: Törölt nick (96)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.16 0 0 95
:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

De jó, hogy előszedted!
Előzmény: Törölt nick (92)
Ulrika2 Creative Commons License 2009.07.16 0 0 94
Morvai elmondta amit akart, ettől függetlenül remélem szétosztották a kivitt dévédéket.
Alvinusa Creative Commons License 2009.07.16 0 0 90
Hat nemigen...:-))
Előzmény: Wic (88)
Alvinusa Creative Commons License 2009.07.16 0 0 89
"HOL VAN A JOBBIK Szlovakia ugyben?!"

Gondolom valahol csak ott vannak, meghozza nem is kicsit, ha Slota-ek ugy vonyitanak, mint a ruhes kutya...
Vagy szerinted nem?
Orbanrol nem tudok nyilatkozni, mert o tenyleg egy ovatos duhaj. ( Hogy igencsak finoman fogalmazzak... )
Előzmény: Kiss G. Eszter (86)
Wic Creative Commons License 2009.07.16 0 0 88
nem tervezés kérdése.
Előzmény: Törölt nick (81)
aavensis Creative Commons License 2009.07.16 0 0 87
Nem nem lapít Orbán és eddig sem lapított. A jobbik sem. Csak olvasnod kéne és nem kizárólag a vérbolsi lapokat!
Előzmény: Kiss G. Eszter (86)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2009.07.16 0 0 86
En ezt elhiszem neked, nem vagyok naiv (mert eddig kussolt mindegyik part ez ugyben, Orban meg ugye evek ota lapit a sunyija eliteletes ugyben), tehat valoban miattuk tettek csak most.

De a kerdesem az volt, hogy HOL VAN A JOBBIK Szlovakia ugyben?!

Egy allitolagos igaz magyar nemzeti partnak az fontosabb kerdes mint az, hogy mi magyarok mit muvelunk egymassal belpolitikailag!

Mar ha valoban nemzetiek es nem ugy mint a Fidesz (lasd fentebb)
Előzmény: zividivi (34)
tbando Creative Commons License 2009.07.16 0 0 85
Te mazohista vagy?
Alvinusa Creative Commons License 2009.07.16 0 0 84
Igen, erdekes kornyezetben elek. Sok a patkany. De nem ez a baj, hanem az, hogy vedett fajta. Ragja a testemet, de nem szabad agyonutnom.
Sajnos ilyen korulmenyek kozott kell elnem. Nem en valasztottam es nem is en okoztam magamnak.
Eddig viszont el kellett viselnem. Remelem ez megvaltozik hamarosan.

Barcsak elhetnek en is egy budai lakoparkban es lehetnek en is ilyen europai modon tolerans es humanista tarkamagyar mint te.
De sajnos nekem nem megy.
Ez nem gated community Inkalos portassal...
En a patkanyoktol szenvedek. Itt felenk sok van.
Nagy a pofajuk.
Előzmény: Törölt nick (82)
Alvinusa Creative Commons License 2009.07.16 0 0 83
Latod, latod... Hogy miert is voltam en ebben teljesen biztos...?!
Ismerem a fajtadat. Otthon vagy nagymeno.
Vagy legfeljebb olyan "szimpatiatunteteseken" ahol meg csak veletlenul sem kell spret szagolni. Fingot annal ( anal) inkabb...:-)))

Remelem nincs harag...:-))) Hahaha.
Előzmény: Törölt nick (81)
Alvinusa Creative Commons License 2009.07.16 0 0 80
Nem, de biztos vagyok benne, hogy lenyegesen kozelebb volt hozza barmikor is, mint te.
Es meg nincs vege. Kivancsi vagyok, mit huztok elo majd a cilinderetekbol. Lehet hogy nem csak szemek lesznek itt kilove. Nem vagytok ti gatlasos fajta egyaltalan...
Tudod, sarokba szoritott patkany harap.
De nem baj, ezt is megoldjuk valahogy.
Előzmény: Törölt nick (77)
Altamir Creative Commons License 2009.07.16 0 0 79
Az sem kis dolog... Te meg mernéd tenni ? Mert én szándékosan tuti, hogy nem, csak, ha már elkerülhetetlen.
Előzmény: Törölt nick (71)
Alvinusa Creative Commons License 2009.07.16 0 0 76
Ja, igy mar ertem. Es igy igaz. Valoban meg fingani sem kellett.
Bar en arra irtam ezt, hogy Serious akarki szerint egy bator felszolalas annyi, mint fingani egy villamoson. Szerintem meg nem. Raadasul Dr. Morvai Krisztina batorsagahoz ketseg sem ferhet, hiszen nem csak a herelt bologatojanosokbol allo Ep-ben bator, hanem az utcan is.
Csak gondolom Serious baratunk eddig tobb fingast szagolt mint paprikaspret, igy neki valahogy ez a hasonlat ugrott be...

En inkabb maradok a paprikanal...:-))
Előzmény: ZR (75)
ZR Creative Commons License 2009.07.16 0 0 75
2006 október...nem csak a tüntetők kaptak az orcájukra...hanem mindenki, aki jelen volt a "villamoson"...:)
Előzmény: Alvinusa (74)
Alvinusa Creative Commons License 2009.07.16 0 0 74
Nem akarlak felreerteni, ugyhogy fejtsd ki bovebben, mert igy nem ertem...
Előzmény: ZR (73)
ZR Creative Commons License 2009.07.16 0 0 73
Teljesen rossz a példád, úgy helyes, ha azt mondod, hogy a fingóval egyidőben mindenkire lőnek a villamoson. Mert ez történt...
Előzmény: Alvinusa (72)
Alvinusa Creative Commons License 2009.07.16 0 0 72
Nem meglepo modon megint nincs igazad, ugyanis ha jol tudom, a villamoson fingoknak egyelore meg nem lovik ki a szemet...
Ez persze azert jelent nemi kulonbseget szerintem.
Szerinted?
Előzmény: Törölt nick (71)
Altamir Creative Commons License 2009.07.16 0 0 70
Amennyiben a Jobbik kell ahhoz, hogy végre valaki ki merje nyitni a száját Brüsszelbe, akkor igenis helyük van a magyar politikai közéletben. Volt már elég "bólogató Jánosunk", több már nem szükséges.
Alvinusa Creative Commons License 2009.07.16 0 0 69
Ja, tudom. Az en hibam, de egyszeruen nem ugrik be a pali neve helyesen. Talan lehet hogy azert, mert az eg egyadta vilagon semmi emlekezeteset, emliteni valot, hasznosat nem tett meg ertem mint politikus? Talan ezert. Ez is bizonnyal az en hibam, nem Smiddt Pale...

A masik dolod, hogy Dr. Morvai Krisztina miert nem foglalkozik a vilag osszes bajaval, hibajaval, amilyen egy hazug luvnya...
Hat igen. Ez is egyfajta szemlelet, de azt hiszem neki a te velemenyed nem nagyon szamit. Viszont ha gondolod, sorold fel, hogy te miket tettel az altalad serelmezett ugyek megoldasa erdekeben. Vagy barmiben.
Nekem eppen eleg, ha csak azzal foglalkozik, amivel. Ez is egymillioszor tobb, mint amit a kormanypartok a rendszervaltas teljes idotartama alatt osszesen tettek Magyarorszagert...

Előzmény: Törölt nick (65)
seeman Creative Commons License 2009.07.16 0 0 67
Gondolod, hogy egyetlen felszólalásba mindez belefért volna? Sorra kerül az még, amiről beszéltél.
Azzal kezdte, ami leginkább bassza több milliónyi magyar csőrét az elmúlt évek eseményei közül.
Jól tette, hogy ezzel kezdte. Azt is jól tette, hogy ilyen intenzitással beszélt.
Akik meg le Hisztikézték őt, most már mehetnek a picsába! :)
Jó éjt!
Előzmény: Törölt nick (63)
Odaégett Trabantlidérc Creative Commons License 2009.07.16 0 0 66
Ha leírsz egy hsz-t, érdemes értelmezni azt is, amire reagálni kívánsz, nem csak szavakat megjegyezni.

Töf töf.
Előzmény: zividivi (59)
kinizsi07 Creative Commons License 2009.07.16 0 0 64
Ezek a topikok ismét a figyelmet a Jobbikra helyezi, amiért VG roppant hálás! Minek ide gárda, ha van toloba nevű agitátor
rightfighter Creative Commons License 2009.07.16 0 0 62

A Jobbik vegye meg a Budapest TV-t!

Ki mit gondol arról, hogy legyen egy harmadik erő elveit képviselő televízióadás? Részletek a topicban.

ZR Creative Commons License 2009.07.16 0 0 61
Csakhát 2006-ban nem csak a tüntetést, hanem az ellenzéki megemlékezésről hazatérőket is szétverte a rendőrség. Orvosi műhibáért nem jár prémium. Közhatalommal való visszaélésért viszont bitófa jár...
Előzmény: pioneer71 (46)
Alvinusa Creative Commons License 2009.07.16 0 0 60
Ja, bocs elrontottam a nevet, tiszta veletlenul.
Szoval Smitt Pal.
Bocs megegyszer...:-)))
Előzmény: Alvinusa (58)
zividivi Creative Commons License 2009.07.16 0 0 59
Szerinted Morvai éppen vérbíráskodik az EP-ben, vagy háritja a vérbírákat????
Előzmény: Odaégett Trabantlidérc (55)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!