MSZP-s első napi felszólalást is szívesen látnék. Ha lett volna.... A JOBBIK képviselői ezek szerint dolgozni mentek ki....
Mintha a demokráciatagadó Bárándy nagyon mellétrafált volna. Nem az MSZP betiltását javasolta (bár ez ugyanolyan antidemokratikus, kireksztő lett volna, mint amit mondott...).
Gondolom valahol csak ott vannak, meghozza nem is kicsit, ha Slota-ek ugy vonyitanak, mint a ruhes kutya... Vagy szerinted nem? Orbanrol nem tudok nyilatkozni, mert o tenyleg egy ovatos duhaj. ( Hogy igencsak finoman fogalmazzak... )
En ezt elhiszem neked, nem vagyok naiv (mert eddig kussolt mindegyik part ez ugyben, Orban meg ugye evek ota lapit a sunyija eliteletes ugyben), tehat valoban miattuk tettek csak most.
De a kerdesem az volt, hogy HOL VAN A JOBBIK Szlovakia ugyben?!
Egy allitolagos igaz magyar nemzeti partnak az fontosabb kerdes mint az, hogy mi magyarok mit muvelunk egymassal belpolitikailag!
Mar ha valoban nemzetiek es nem ugy mint a Fidesz (lasd fentebb)
Igen, erdekes kornyezetben elek. Sok a patkany. De nem ez a baj, hanem az, hogy vedett fajta. Ragja a testemet, de nem szabad agyonutnom. Sajnos ilyen korulmenyek kozott kell elnem. Nem en valasztottam es nem is en okoztam magamnak. Eddig viszont el kellett viselnem. Remelem ez megvaltozik hamarosan.
Barcsak elhetnek en is egy budai lakoparkban es lehetnek en is ilyen europai modon tolerans es humanista tarkamagyar mint te. De sajnos nekem nem megy. Ez nem gated community Inkalos portassal... En a patkanyoktol szenvedek. Itt felenk sok van. Nagy a pofajuk.
Latod, latod... Hogy miert is voltam en ebben teljesen biztos...?! Ismerem a fajtadat. Otthon vagy nagymeno. Vagy legfeljebb olyan "szimpatiatunteteseken" ahol meg csak veletlenul sem kell spret szagolni. Fingot annal ( anal) inkabb...:-)))
Nem, de biztos vagyok benne, hogy lenyegesen kozelebb volt hozza barmikor is, mint te. Es meg nincs vege. Kivancsi vagyok, mit huztok elo majd a cilinderetekbol. Lehet hogy nem csak szemek lesznek itt kilove. Nem vagytok ti gatlasos fajta egyaltalan... Tudod, sarokba szoritott patkany harap. De nem baj, ezt is megoldjuk valahogy.
Ja, igy mar ertem. Es igy igaz. Valoban meg fingani sem kellett. Bar en arra irtam ezt, hogy Serious akarki szerint egy bator felszolalas annyi, mint fingani egy villamoson. Szerintem meg nem. Raadasul Dr. Morvai Krisztina batorsagahoz ketseg sem ferhet, hiszen nem csak a herelt bologatojanosokbol allo Ep-ben bator, hanem az utcan is. Csak gondolom Serious baratunk eddig tobb fingast szagolt mint paprikaspret, igy neki valahogy ez a hasonlat ugrott be...
Nem meglepo modon megint nincs igazad, ugyanis ha jol tudom, a villamoson fingoknak egyelore meg nem lovik ki a szemet... Ez persze azert jelent nemi kulonbseget szerintem. Szerinted?
Amennyiben a Jobbik kell ahhoz, hogy végre valaki ki merje nyitni a száját Brüsszelbe, akkor igenis helyük van a magyar politikai közéletben. Volt már elég "bólogató Jánosunk", több már nem szükséges.
Ja, tudom. Az en hibam, de egyszeruen nem ugrik be a pali neve helyesen. Talan lehet hogy azert, mert az eg egyadta vilagon semmi emlekezeteset, emliteni valot, hasznosat nem tett meg ertem mint politikus? Talan ezert. Ez is bizonnyal az en hibam, nem Smiddt Pale...
A masik dolod, hogy Dr. Morvai Krisztina miert nem foglalkozik a vilag osszes bajaval, hibajaval, amilyen egy hazug luvnya... Hat igen. Ez is egyfajta szemlelet, de azt hiszem neki a te velemenyed nem nagyon szamit. Viszont ha gondolod, sorold fel, hogy te miket tettel az altalad serelmezett ugyek megoldasa erdekeben. Vagy barmiben. Nekem eppen eleg, ha csak azzal foglalkozik, amivel. Ez is egymillioszor tobb, mint amit a kormanypartok a rendszervaltas teljes idotartama alatt osszesen tettek Magyarorszagert...
Gondolod, hogy egyetlen felszólalásba mindez belefért volna? Sorra kerül az még, amiről beszéltél. Azzal kezdte, ami leginkább bassza több milliónyi magyar csőrét az elmúlt évek eseményei közül. Jól tette, hogy ezzel kezdte. Azt is jól tette, hogy ilyen intenzitással beszélt. Akik meg le Hisztikézték őt, most már mehetnek a picsába! :) Jó éjt!
Csakhát 2006-ban nem csak a tüntetést, hanem az ellenzéki megemlékezésről hazatérőket is szétverte a rendőrség. Orvosi műhibáért nem jár prémium. Közhatalommal való visszaélésért viszont bitófa jár...